Szok pomóżcie!!
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
haha ^_^ no to może mała zrzutka skórzanych przyborów motocyklowych i może uda się coś złożyć dla tegoż Ridera szczęściarza P
Ja tam wole bezzz
Ja tam wole bezzz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
a ja śmieje się zawsze sam do siebie jak schodzi koleś ze sciga ... prostuje plecy ... a na dupie wielki skórzany wór się robi jakby miał tam 4 paczki pampersów ... no żenade...
w mieści koło 30 stopni moją pasją podjechać do takiego ... i zagadnąć - ciepło dzis co ? .... i banan .. bo jest krótki spodzień t-shirt pod spodem buzer i ochraniacze na golenie i kolana ... .. ale i tak przebił mnie koleżka na CBR'ce rok temu - bo dość że bez ochraniaczy bez rękawiczek w koszulce hawajskiej w krutkim spodniu ... to na nogach miał JAPONKIIIIII....
no klapek na ściga
rulez..
i tak posiadacz Cebry został moim idolem
w mieści koło 30 stopni moją pasją podjechać do takiego ... i zagadnąć - ciepło dzis co ? .... i banan .. bo jest krótki spodzień t-shirt pod spodem buzer i ochraniacze na golenie i kolana ... .. ale i tak przebił mnie koleżka na CBR'ce rok temu - bo dość że bez ochraniaczy bez rękawiczek w koszulce hawajskiej w krutkim spodniu ... to na nogach miał JAPONKIIIIII....
no klapek na ściga
rulez..
i tak posiadacz Cebry został moim idolem
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):tak myślałem ;jajcarz !!!!!
hmmm czy ja wiek każdemu może sie przewrócić w głowie albo też znudzić się normy światowe P Po za nimi to jest coś
tak jak napisał Cezare o swoim idolu w japonkach
Stworzył nowy styl i bezpieczeństwa hmm ale według mnie gumowce to jest too;d takie filce czy gumiaki na moto ;d to nic że zamiast 1 wbija sie wsteczny ale co tam
pozdro
-
Bostorn - Moderator
cwaniak182 napisał(a):icid napisał(a)::lol: Możesz dać jakieś namiary, do portretu mojej maszyny dorzuce ci słownik. Osoba twojego pokroju nie jest w stanie obrazić nawet mojego psa, dalszą rozmowe uważam za zbędną
Zdjecie swojej maszyny miałes na dole postów. Przez twoje pieprzone zdjęcia ludzom dłużej ładuje sie każda srona forum. Widze, że nie tylko ja mam z toba problem. Wstraczy poczytac twoje wypowiedzi. Obym nie spotkał Cię na dordze i także w temtach tego forum. Żyj sboie spokojnie ale nie obrażaj ludzi bo w internecie tez piszą ludzie.Pozdr
to co Ty masz chlopie za internet SDI na 10 osob ? w tych czasach srednia predkosc to 512 i jakos nie sadze zeby ktos mial problemy nad zaladowaniem jakis fotek przeciez to trwa sekundy
Chatte napisał(a):A mnie sexi faceci w skórzanych kombinezonach na motorkahh z takimi plastikowymi kawałkami :* znajdę tu jakiegoś fajnego Boya? ;'*
Ta chyba "Bakstret Boja" albo "Bi Boja" Chatte
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
ej jej chodzilo o zupelnie inne wystajace tu i ówdzie plastikowe kawalki gumowe, piankowe ... anyway - po prostu rozne wystajace kawalki
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
zeby tylko cos wystawalo
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Anja napisał(a):jak konczylam szkole to jeszcze gimnazjum niebylo malenki
Byly w ogole jakies szkoly xD?
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Muhahaha -wiecie badz co badz, tez moge powiedziec ze za moich czasow to bylo 8 klas podstawowki pozniej egzaminy do szkoly sredniej i egzaminy na studia a nie jakies diagnozy i knkursy swiadectw zeby 80% sie dostalo
Niestety jest to tylko czesc prawdy - bo - podobnie bylo przed wojna tak wiec moge miec > 23 lat badz > 70 Hehe, ale tak i studia i szkole skonczylem jakis cza temu i Melvinku malutki - nie uczyli mnie rabania mamutów...
A co do kolezanki - coz, tekst siga jest taki nieco pokemonowo-gimnazjalno-infantylny a ze zaczyna sie sezon na dzieci oblegajace forum mozesz chyba wybaczyc podciagniecie Cie pod takiego uzytkownika (zreszta to sie okaze dopiero jak posiedzisz dluzej i popiszesz - dziecko neostrady to nie wiek ale stan ducha) :>
Niestety jest to tylko czesc prawdy - bo - podobnie bylo przed wojna tak wiec moge miec > 23 lat badz > 70 Hehe, ale tak i studia i szkole skonczylem jakis cza temu i Melvinku malutki - nie uczyli mnie rabania mamutów...
A co do kolezanki - coz, tekst siga jest taki nieco pokemonowo-gimnazjalno-infantylny a ze zaczyna sie sezon na dzieci oblegajace forum mozesz chyba wybaczyc podciagniecie Cie pod takiego uzytkownika (zreszta to sie okaze dopiero jak posiedzisz dluzej i popiszesz - dziecko neostrady to nie wiek ale stan ducha) :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
cwaniak182 napisał(a):Zdjecie swojej maszyny miałes na dole postów. Przez twoje pieprzone zdjęcia ludzom dłużej ładuje sie każda srona forum.
Trzeba było nie kupować neostrady
cwaniak182 napisał(a):Widze, że nie tylko ja mam z toba problem.
Fakt znalazło by sie jeszcze kilku innych troli.
cwaniak182 napisał(a):Obym nie spotkał Cię na dordze
Nie wiem czy powinienneś tego życzyć mi czy sobie
cwaniak182 napisał(a):Żyj sboie spokojnie ale nie obrażaj ludzi bo w internecie tez piszą ludzie.Pozdr
Fajnie że to zauważyłeś, nie widziałem żeby ktoś tutaj naśmiewał sie z innych tylko dlatego że radzą sobie troche słabiej, myśle że jest tu masa osób które mogły by wyśmiać ciebie za to jaki poziom jazdy reprezentujesz. Nikt z nas nie wsiadł i nie zapier....... od razu, gdyby nagrać początki każdego z nas pewnie wyszła by niezła komedia, dlatego trzeba początkującemu pomóc zamiast go zniechęcać czy wyśmiewać. Zastanów sie nad tym.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
hmm ja bym preferował napis na tablicy rejestracyjnej :]
"Ubezpieczony przez mafię...Stuknij mnie a my stukniemy Ciebie" ciekawe czy to działa
"Ubezpieczony przez mafię...Stuknij mnie a my stukniemy Ciebie" ciekawe czy to działa
-
Bostorn - Moderator
patty_brawurka napisał(a):Anja napisał(a):zielony listek na kask ?
Przyklej sobie lepiej nad *****.
teraz niech niebieska narobi jeszcze troche tego kiślu w majtkach i możecie robić zapasy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4