Zobacz wątek - Słyszeliście o 3FUN ??
NAS Analytics TAG

Słyszeliście o 3FUN ??

O wszystkim
_________

Postprzez leff » 18/11/2008, 09:41

wpisywaliscie sobie w kalendarzu co i kiedy?

prawda jest taka, ze nie dojdziemy teraz po ktorej stronie jest wina i tyle, kazdy bedzie relacjonowal inaczej

ja kupowalem w 3fun, we wrzesniu, uzywke CBF500 od wlasciciela i bylem zadowolony z obslugi .. moze nie na temat serwisu ale .....
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez gumis » 18/11/2008, 13:07

no i tak z REKLAMY, zrobila sie ANTY-REKLAMA.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Adam Orkisz » 20/11/2008, 19:23

Hmm...
Smrodek ciągnie się za tym panem od wielu lat
http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Adam Orkisz
Świeżak

Postprzez skwy » 25/12/2008, 17:00

Jedna rzecz mnie wkurza a mianowiciwe nie dogadanie się dokładnie z serwisem.
Ale można temu zaradzić.Jeśli okazuje się że cos dalej jest nie tak to informujemy klienta o fakcie i on podejmuje decyzję.
Czasami bywa tak że klient na własne życzenie rezygnuje z jakieś ważnej regulacji lib wymiiany części lub naprawy wtedy wystawiam odpowiednie pismo że klient na własne życzenie zrzeka się naprawy bądź regulacji i z tego tytułu nie będzie rościł pretensji do serwisu.
Uważam że takie załatwienie sprawy jest jak najbardziej na miejscu.
skwy
VIP Ścigacz.pl

Smutny koniec

Postprzez foamclene » 17/2/2009, 17:22

kraza sluchy ;) , ze koniec serwisu/salonu bliski
brak plynnosci finansowej zaleglosci w wyplatach wynagrodzen sugeruja ze niestety nieunikniony
sprawniejsi mechanicy pouciekali juz dawno

wiecie moze cos o kandydatach an autoryzowanych przedstawicieli KTMa w Warszawie i okolicach?
foamclene
Świeżak

Postprzez rambo wwa » 17/2/2009, 17:57

O_o to nie dobrze. Bo to chyba jedyne miejsce w okolicy, w ktorym jest tak duzy wybor odziezy na moto, no i kaskow w jednym miejscu.
rambo wwa
Świeżak

Postprzez dambandit » 17/2/2009, 18:05

Ludzie nie panikować , " krążą słuchy " to narazie nic pewnego . Nie przesadzajmy i nie róbcie komuś anty reklamy bez dowodów , a nie znajomy znajomego mówił że jego znajomi mówili .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Ścigacz.pl

Postprzez foamclene » 18/2/2009, 20:53

rambo wwa napisał(a):O_o to nie dobrze. Bo to chyba jedyne miejsce w okolicy, w ktorym jest tak duzy wybor odziezy na moto, no i kaskow w jednym miejscu.

oj co do asortymentu to mieli tansze marki i zwykle nizsze modele
ja dla siebie nigdy nic nie znalazlam :(

odleglosci dla motocyklisty nie powinny miec znaczenia ;)
spory wybor masz w poland position i intermotorsie (jesli chodzi o alpinestrasa ja kupuje w libertmotors)
mozna sie targowac :) intermotors maja dostepne najwyzsze modele odziezy co jest nieczeste w stacjonarnych sklepach
jezli chodzi o kaski polecam motostyl na targowej

nie wiem jak jest z tanszymi akcesoriami, ale wysokie modele (tech 10, VFXdt shoei, zbroje alpienestrasa) kupowalam tam w dobrych cenach porownywalnych do sklepow sieciowych
jesli chodzi o szyny kolanowe to tylko poland position bo tam mozesz przymierzyc

wszedzie negocjuj ceny :) kilka % dostaniesz na pewno przy wieszych zakupach wyjdziesz bardzo zadowolony :)

mam nadziej ze kolejny autoryzowany salon KTMa bedzie godny tego miana we 3funie ciagle byy problemy z czesciami
dostac filtry olejowe czy pwowietrza, swiece itp. do KTMa graniczylo z cudem nie wspomne juz o oslonach chlodnicy czy bardziej wymyslnych niz eksploatacyjne czesciach
foamclene
Świeżak

Postprzez nikor11 » 27/8/2009, 12:38

Ja już też jestem na NIE z tym serwisem.Przy przeglądzie miał być wymieniony przy w sprzęgle,zapłacone 105zł a tym czasem do sprzęgła nikt się nie dotknął, płyn brązowy taki sam jak w niewymienionym hamulcowym dodatkowo do silnika jakimś cudem weszło 4l zamiast 3,5l
nikor11
Świeżak

Postprzez warjatron » 27/8/2009, 19:36

byle kilkukrotnie u nich, testowalem motocykle suzuki i tez bez rewelacji poniewaz zoraganizowali to jak chcieli i zupelnie innaczej niz wsyscy.z serwisu nie kozystalem, ale z tego co czytam na szczescie.w sklepie kilkukrotnie chcialem cos zakupic...ale za kazdym razem zmuszalem sie do tych zakupow z mysla, ze przeciez juz bylem jak otwierali, juz bylem przy okazji, przejazdem i nigdy nic sensownego nie ma jesli chodzi o ciuchy i akcesoria - nigdy nic nie kupilem...moim zdaniem przerost formy nad trescia.Ceny w sklepie beznadziejne i nie konkurencyjne jesli chodzi o sensowne ciuchy.
Polecam pod tym wzgledem nowy salon Intermotors przy Łopuszańskiej jadąc z grujeckiej w str. Al. Jerozolimskich po prawej str. sklep ma rozsadne ceny, duzy wybor cichow, a mozna tez cos wytargowac - jesli ktos ma predyspozycje.
Jak z serwisem u nich nie wiem, ponieważ jeżeli zachodzi potrzeba podjeżdżam na Bakalarską przy giełdzie kwiatowej nieopodal Grójeckiej...chlopaki robia w rozsądnych (czyt. konkurencyjnych cenach) i solidnie, tak wiec polecam.
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
warjatron
Świeżak

Postprzez maciek.046 » 27/8/2009, 20:33

nikor11 napisał(a):Ja już też jestem na NIE z tym serwisem.Przy przeglądzie miał być wymieniony przy w sprzęgle,zapłacone 105zł a tym czasem do sprzęgła nikt się nie dotknął, płyn brązowy taki sam jak w niewymienionym hamulcowym dodatkowo do silnika jakimś cudem weszło 4l zamiast 3,5l

pisz kolego normalnie bo to jest bełkot, którego nie potrafie zrozumieć..
limit20znaków:evil:
maciek.046
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark