Słyszeliście o 3FUN ??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
wpisywaliscie sobie w kalendarzu co i kiedy?
prawda jest taka, ze nie dojdziemy teraz po ktorej stronie jest wina i tyle, kazdy bedzie relacjonowal inaczej
ja kupowalem w 3fun, we wrzesniu, uzywke CBF500 od wlasciciela i bylem zadowolony z obslugi .. moze nie na temat serwisu ale .....
prawda jest taka, ze nie dojdziemy teraz po ktorej stronie jest wina i tyle, kazdy bedzie relacjonowal inaczej
ja kupowalem w 3fun, we wrzesniu, uzywke CBF500 od wlasciciela i bylem zadowolony z obslugi .. moze nie na temat serwisu ale .....
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
no i tak z REKLAMY, zrobila sie ANTY-REKLAMA.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Hmm...
Smrodek ciągnie się za tym panem od wielu lat
http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Smrodek ciągnie się za tym panem od wielu lat
http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
- Adam Orkisz
- Świeżak
Jedna rzecz mnie wkurza a mianowiciwe nie dogadanie się dokładnie z serwisem.
Ale można temu zaradzić.Jeśli okazuje się że cos dalej jest nie tak to informujemy klienta o fakcie i on podejmuje decyzję.
Czasami bywa tak że klient na własne życzenie rezygnuje z jakieś ważnej regulacji lib wymiiany części lub naprawy wtedy wystawiam odpowiednie pismo że klient na własne życzenie zrzeka się naprawy bądź regulacji i z tego tytułu nie będzie rościł pretensji do serwisu.
Uważam że takie załatwienie sprawy jest jak najbardziej na miejscu.
Ale można temu zaradzić.Jeśli okazuje się że cos dalej jest nie tak to informujemy klienta o fakcie i on podejmuje decyzję.
Czasami bywa tak że klient na własne życzenie rezygnuje z jakieś ważnej regulacji lib wymiiany części lub naprawy wtedy wystawiam odpowiednie pismo że klient na własne życzenie zrzeka się naprawy bądź regulacji i z tego tytułu nie będzie rościł pretensji do serwisu.
Uważam że takie załatwienie sprawy jest jak najbardziej na miejscu.
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
Smutny koniec
kraza sluchy
, ze koniec serwisu/salonu bliski
brak plynnosci finansowej zaleglosci w wyplatach wynagrodzen sugeruja ze niestety nieunikniony
sprawniejsi mechanicy pouciekali juz dawno
wiecie moze cos o kandydatach an autoryzowanych przedstawicieli KTMa w Warszawie i okolicach?

brak plynnosci finansowej zaleglosci w wyplatach wynagrodzen sugeruja ze niestety nieunikniony
sprawniejsi mechanicy pouciekali juz dawno
wiecie moze cos o kandydatach an autoryzowanych przedstawicieli KTMa w Warszawie i okolicach?
- foamclene
- Świeżak
Ludzie nie panikować , " krążą słuchy " to narazie nic pewnego . Nie przesadzajmy i nie róbcie komuś anty reklamy bez dowodów , a nie znajomy znajomego mówił że jego znajomi mówili .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
rambo wwa napisał(a):O_o to nie dobrze. Bo to chyba jedyne miejsce w okolicy, w ktorym jest tak duzy wybor odziezy na moto, no i kaskow w jednym miejscu.
oj co do asortymentu to mieli tansze marki i zwykle nizsze modele
ja dla siebie nigdy nic nie znalazlam

odleglosci dla motocyklisty nie powinny miec znaczenia

spory wybor masz w poland position i intermotorsie (jesli chodzi o alpinestrasa ja kupuje w libertmotors)
mozna sie targowac

jezli chodzi o kaski polecam motostyl na targowej
nie wiem jak jest z tanszymi akcesoriami, ale wysokie modele (tech 10, VFXdt shoei, zbroje alpienestrasa) kupowalam tam w dobrych cenach porownywalnych do sklepow sieciowych
jesli chodzi o szyny kolanowe to tylko poland position bo tam mozesz przymierzyc
wszedzie negocjuj ceny

mam nadziej ze kolejny autoryzowany salon KTMa bedzie godny tego miana we 3funie ciagle byy problemy z czesciami
dostac filtry olejowe czy pwowietrza, swiece itp. do KTMa graniczylo z cudem nie wspomne juz o oslonach chlodnicy czy bardziej wymyslnych niz eksploatacyjne czesciach
- foamclene
- Świeżak
Ja już też jestem na NIE z tym serwisem.Przy przeglądzie miał być wymieniony przy w sprzęgle,zapłacone 105zł a tym czasem do sprzęgła nikt się nie dotknął, płyn brązowy taki sam jak w niewymienionym hamulcowym dodatkowo do silnika jakimś cudem weszło 4l zamiast 3,5l
- nikor11
- Świeżak
byle kilkukrotnie u nich, testowalem motocykle suzuki i tez bez rewelacji poniewaz zoraganizowali to jak chcieli i zupelnie innaczej niz wsyscy.z serwisu nie kozystalem, ale z tego co czytam na szczescie.w sklepie kilkukrotnie chcialem cos zakupic...ale za kazdym razem zmuszalem sie do tych zakupow z mysla, ze przeciez juz bylem jak otwierali, juz bylem przy okazji, przejazdem i nigdy nic sensownego nie ma jesli chodzi o ciuchy i akcesoria - nigdy nic nie kupilem...moim zdaniem przerost formy nad trescia.Ceny w sklepie beznadziejne i nie konkurencyjne jesli chodzi o sensowne ciuchy.
Polecam pod tym wzgledem nowy salon Intermotors przy Łopuszańskiej jadąc z grujeckiej w str. Al. Jerozolimskich po prawej str. sklep ma rozsadne ceny, duzy wybor cichow, a mozna tez cos wytargowac - jesli ktos ma predyspozycje.
Jak z serwisem u nich nie wiem, ponieważ jeżeli zachodzi potrzeba podjeżdżam na Bakalarską przy giełdzie kwiatowej nieopodal Grójeckiej...chlopaki robia w rozsądnych (czyt. konkurencyjnych cenach) i solidnie, tak wiec polecam.
Polecam pod tym wzgledem nowy salon Intermotors przy Łopuszańskiej jadąc z grujeckiej w str. Al. Jerozolimskich po prawej str. sklep ma rozsadne ceny, duzy wybor cichow, a mozna tez cos wytargowac - jesli ktos ma predyspozycje.
Jak z serwisem u nich nie wiem, ponieważ jeżeli zachodzi potrzeba podjeżdżam na Bakalarską przy giełdzie kwiatowej nieopodal Grójeckiej...chlopaki robia w rozsądnych (czyt. konkurencyjnych cenach) i solidnie, tak wiec polecam.
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
-
warjatron - Świeżak
nikor11 napisał(a):Ja już też jestem na NIE z tym serwisem.Przy przeglądzie miał być wymieniony przy w sprzęgle,zapłacone 105zł a tym czasem do sprzęgła nikt się nie dotknął, płyn brązowy taki sam jak w niewymienionym hamulcowym dodatkowo do silnika jakimś cudem weszło 4l zamiast 3,5l
pisz kolego normalnie bo to jest bełkot, którego nie potrafie zrozumieć..
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3