Zobacz wątek - scigacz.pl jedyne dobre forum?
NAS Analytics TAG

scigacz.pl jedyne dobre forum?

O wszystkim
_________

Postprzez pawlak200192 » 1/2/2008, 15:36

Brakuje mi Pitera :?
Jak był jeszcze na forum jak wchodziłem to wiedziałem, ze będzie coś ciekawego z mistrzem w roli głównej :D
pawlak200192
VIP Ścigacz.pl

Postprzez spoyler92 » 1/2/2008, 15:36

Szynszyl napisał(a):A masz kolorowe skarpetki i konto na fotce???

No to co że jesteś homo, musisz się z tym pogodzić i żyć dalej. Trudno chciałeś dowartościować się na forum ale się nie udało. Tak to bywa.

Terror za takie cos mial banowac. czekam az sie wywiaze z tego co powiedzial..
Szynszyl zdobyles te 30postow zdieki temu ze sie z kogos wysmiewales a nie napisales cos wartosciowego...
dzis mi ktos powiedzial ze jest tu "gropka" osbo ktore sie poprostu ciagle z kogos wysmiewaja. i ja tak uwazam jest tu banada ***** ktorzy nie mowiac nic w odpowiednim dziale. tylko pisza tu zeby zrobic burdel. i nie przez takichludzi jak ja spada tu poziom tylko przez takich jak szynszyl albo inni madzy coz amiast odp na pytanie to sie zastanawiaja czy ktos nie jest gejem. jesli Terror nie zbanuje Szynszyla i jeszcez innych osob ktore sie zachowuja jak on to znaczy ze to juz nie jest to scigacz.pl co kiedys kiedy tu moznma bylo dowiedziec sie czegos madrego pogadac z ludzmi na poziomie. teraz panuje tu BURDEL jakiego nigdy nie bylo odkad tylko tu zagladam.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
spoyler92
Świeżak

Postprzez LukasBST » 1/2/2008, 15:45

Gadasz jakbys tu od poczatku istnienia forum byl:/ nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez mar111cin » 1/2/2008, 15:47

Dzięki Manhattan dzięki :) aż mi głupio że tak zapomniałem...
Inku nie napisałem że był nie na temat, zresztą jak może być nie na temat skoro dotyczył tego tematu? Więc lepiej daj już sobie z tym spokój jak masz mnie tak wkurzać.

A teraz do Spoylera. Naprawde cieszę się żę jesteś i w ogóle wszystkie fajerwerki, ale :
To że nabijesz 300 postów w pare dni, wypowiadając się w każdym temacie z większym lub mniejszym sensem, wcale nie znaczy że będziesz super doceniany. Podlizywanie się do każdego kogo tylko można też nie przyczyni Ci friendów na forum. Nie musisz wcale napisać pare setek postów żeby Cię zauważyli na tym forum.

Więc chłopie opanuj się, bo stajesz się sweetuśną różową wersją dzieci neostrady, a raczej byś nie chciał żeby takie określenie do Ciebie przylgneło?
Poprostu nie wszędzie musisz koniecznie napisać, a jak czegoś nie wiesz to lepiej poprostu nic nie pisać i uczyć się od innych, nie ma ludzi nieomylnych.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 1/2/2008, 15:49

spoyler92 napisał(a):teraz panuje tu BURDEL jakiego nigdy nie bylo odkad tylko tu zagladam.

No coz, wywolujesz kontrowersje .
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Inku » 1/2/2008, 16:02

Mar111cin, nie będę się sprzeczał co tam było napisane, bo tego nie czytałem. Ale jeżeli zadałbym pytanie: Co czy policja da mi mandat za jazdę bez pasów? A w odpowiedzi: lepiej zapnij dal własnego bezpieczeństwa.
To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Koniec tematu.

Manhatan, mówisz, że za dużo debili, za mało inteligencji - zgoda. Tylko to debile powinni się wynosić z forum a nie wartościowi ludzie.
Wg. mnie na forum potrzebny jest zbiorowy ban. Widzę, że wrócił VCO z nową dawką opowieści z krypty i błyskotliwych pomysłów. Coraz więcej spoylerów. Nie wydaje mi się, żeby się cokolwiek zmieniło w kwestii forum, skoro moderatorzy/admin nie widzą nic złego w obecności tych ludzi. To ludzie tworzą poziom. A jak koleś, który jeździ na 50ccm radzi jakiego sporta wybrać to ja dziękuję - wysiadam. Oficjalnie żegnam.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez mar111cin » 1/2/2008, 16:08

akurat wypowiedź moja była dłuższa i bardziej sięgająca tematu ; )
A żeby się zarejestrować na forum powinni wprowadzić test na IQ ustalić poprzeczke i coniektórzy tutaj po paru próbach rozwiązania poprostu by zrezygnowali, było by mniej idiotycznych pytań.
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mlody-pawel » 1/2/2008, 16:29

Pytanie nr 1 do testu - "Czy jamacha erłan jest dobra dla początkującego"
a) jasne
b)czemu nie
c)nei nadaje się - za słaba ;D
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
mlody-pawel
Świeżak

Postprzez Szynszyl » 1/2/2008, 16:42

spoyler92 napisał(a):Terror za takie cos mial banowac. czekam az sie wywiaze z tego co powiedzial..
Szynszyl zdobyles te 30postow zdieki temu ze sie z kogos wysmiewales a nie napisales cos wartosciowego...
dzis mi ktos powiedzial ze jest tu "gropka" osbo ktore sie poprostu ciagle z kogos wysmiewaja. i ja tak uwazam jest tu banada ***** ktorzy nie mowiac nic w odpowiednim dziale. tylko pisza tu zeby zrobic burdel. i nie przez takichludzi jak ja spada tu poziom tylko przez takich jak szynszyl albo inni madzy coz amiast odp na pytanie to sie zastanawiaja czy ktos nie jest gejem. jesli Terror nie zbanuje Szynszyla i jeszcez innych osob ktore sie zachowuja jak on to znaczy ze to juz nie jest to scigacz.pl co kiedys kiedy tu moznma bylo dowiedziec sie czegos madrego pogadac z ludzmi na poziomie. teraz panuje tu BURDEL jakiego nigdy nie bylo odkad tylko tu zagladam.

Po pierwsze primo nie mazgaj się. Jak dostane tego bana to ci tak pomoże. Dowartościujesz się wtedy??? Jak tak to 90% forum powinno być zbanowane.
Po drugie chłopak ja mam tylko 30 postów a nie jak ty prawie 300 napisanych w ciągu jednego tygodnia(ferii), które zazwyczaj nic nie wnoszą poza nocnymi wyścigami kibli, podlizywaniem się etc. Po trzecie ja się przede wszystkim nie wyśmiewałem tylko wyrażałem moją opinię ale też pomagałem.
Szynszyl
Świeżak

Postprzez spazz » 1/2/2008, 16:51

zeby zdemenowac wszelkie pogloski kaja sie ma dobrze i sie szlaja ale wroci jak to ona
spazz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez harry89 » 1/2/2008, 17:02

mar111cin napisał(a):A teraz do Spoylera. Naprawde cieszę się żę jesteś i w ogóle wszystkie fajerwerki, ale :
To że nabijesz 300 postów w pare dni, wypowiadając się w każdym temacie z większym lub mniejszym sensem, wcale nie znaczy że będziesz super doceniany. Podlizywanie się do każdego kogo tylko można też nie przyczyni Ci friendów na forum. Nie musisz wcale napisać pare setek postów żeby Cię zauważyli na tym forum.

100% racji, jestem dokladnie tego samego zdania. nie chcę uchodzic za kogos kto, za przeproszeniem, wyżej s.ra niż ma dupe, bo sam jestem tu dopiero rok i jestem (sądząc po roczniku) tylko 3 lata starszy od spoylera; ale jak dla mnie jego osoba to przypadek trolla, ktory chcąc przetrwać tu dłużej niz przecietny troll wbija srednio 3 posty dziennie (patrz: profil), przymila sie do wszystkich po to, zeby "przylgnąć" do forum itp. nie wiem, takie moje luźne przemyslenia...
harry89
Bywalec

Postprzez Szynszyl » 1/2/2008, 17:18

Tak z ciekawości przejrzałem kilka postów spoylera.

Pisane 27/10/2007
spoyler92 napisał(a):hehe fajna klutnia panuje;) Twisted Evil ja podzielam zdanie ze dopiero po minimuj jednym sezonie mozna powiedziec ze sie panuje nad maszyna:P ja swoja rs 125 opanowalem po 4mies i moge smigac ja wheele z zamknietymi oczyma:) i wedlug m,nie powinno sie zaczynac od malych motorow(125, 250 nie wiecej Smile ) bo 600 juz osiagaja wieksze szybkosci i czlowiek z plytka wyobraznia moze zrobic sobie krzywde;/a co gorsze nie tylko sobie ale tez innym... i moja madra uwaga to ze poczatkujacy kierowcy nie powinni wozic pasazerow...
pozdro;) Cool Cool

Pisane 30/10/2007
spoyler92 napisał(a):hey;)
-178cm
-najlepiej 2T
-50/80cm3
-szybki
-scigacz(ew podobny do scigacza), w najgorszym wypadku chopper.
-malo palacy
cena ok 3tys
dzieki z gory;)

Pisane 31/10/2007 Rodzynek

spoyler92 napisał(a):mam 15l i na wosne chce siasc na kawasaki ninja 600cm3.. co bd jak mnie psy zlapia?? jakis mandat czy cos?? tzn ja mam takie zalozenie ze nei dam sie zlapac... bd uciekal jak si etylko bd dalo... wiem ze policja wymieka w miescie bo sie boja i zatrzymuja na swiatlach a ja nie zawsze staje na czerwonym;)

Czyli tak miałeś rs125 śmigałeś na kółku z zamkniętymi oczami, ale postanowiłeś zmienić na jakąś 50. Następnie byłeś już takim miszczem że kupujesz zxr600. Mimo że wcześniej pisałeś że powinno się zaczynać od małych pojemności. A i w międzyczasie śmigałeś skuterkiem.
Ciekawe co by jeszcze można znaleźć jakby dłużej poszukać.
Szynszyl
Świeżak

Postprzez Terror » 1/2/2008, 17:36

Proponowałbym przejrzeć najpeirw swoje posty i sięzastanowić nad ich sensem. Spora część to płytkie zaczepki.

Zgodnie z tym co napisałem wczoraj - ban
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez spoyler92 » 1/2/2008, 17:42

Szynszyl napisał(a):
Pisane 31/10/2007 Rodzynek

spoyler92 napisał(a):mam 15l i na wosne chce siasc na kawasaki ninja 600cm3.. co bd jak mnie psy zlapia?? jakis mandat czy cos?? tzn ja mam takie zalozenie ze nei dam sie zlapac... bd uciekal jak si etylko bd dalo... wiem ze policja wymieka w miescie bo sie boja i zatrzymuja na swiatlach a ja nie zawsze staje na czerwonym;)

Czyli tak miałeś rs125 śmigałeś na kółku z zamkniętymi oczami, ale postanowiłeś zmienić na jakąś 50. Następnie byłeś już takim miszczem że kupujesz zxr600. Mimo że wcześniej pisałeś że powinno się zaczynać od małych pojemności. A i w międzyczasie śmigałeś skuterkiem.
Ciekawe co by jeszcze można znaleźć jakby dłużej poszukać.

co do ost postu to ja to wyjasnialem... i zajmij sie swoimi.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
spoyler92
Świeżak

Postprzez gelo007 » 1/2/2008, 17:42

Obrazek
gelo007
Administrator

Postprzez korek31 » 1/2/2008, 21:31

pawlak200192 napisał(a):Brakuje mi Pitera :?
Jak był jeszcze na forum jak wchodziłem to wiedziałem, ze będzie coś ciekawego z mistrzem w roli głównej :D

ja go znam z rl !! sąsiad mojej laski !
chcesz to ci dam jego gg :D
Korek rozporek.
korek31
Świeżak

Postprzez mar111cin » 1/2/2008, 22:22

czy u was kiedyś palili może czarownice? albo coś w tym stylu?
Bo powiedz mi skąd ta klątwa?
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez spazz » 2/2/2008, 18:03

kazirodzctwo. to musi byc to.
spazz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez spoyler92 » 6/2/2008, 12:08

evil napisał(a):spoiler, narzekasz na inne fora? buda, pętaku, bo ci ktośkiedyś resztę kręgów przestawi. i wara ci, szczylu od kolesi z Ostrej Jazdy. jak ci coś nie na ręke, to na plecy sobie zarzuć, dobrze?

ludzie, skąd się takie jełopy biora?! gdzie modzi i admin???

te kolego luzz:D nie stresuj sie:D
na ostra jazde czasem za gladam i jednak nie taka rzenada:P ale nie pwoiem ze nie pusto..
spoyler92
Świeżak

Postprzez melvin » 6/2/2008, 12:12

Evil wrócił ;)
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark