Biker Boyz
Film słaby i momentami fantastyczny ale spoko pooglądać sprzęty i fajne dupki 

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
koledzy filmik nawet ok:D tylko jakby nie ta scena jak skacze tym scigiem po dolach i ta ost scena jak sie scigaja po tym piachu...
i zadziwilo mnie cholernie krotka droga chamowaniaxDale wogole to powiem wam ze nic ciekawszego ne bylo wiec mozna bylo obejzec:)
pozdro wsyskim:)
PS zajebista hayabusa:)
i zadziwilo mnie cholernie krotka droga chamowaniaxDale wogole to powiem wam ze nic ciekawszego ne bylo wiec mozna bylo obejzec:)
pozdro wsyskim:)
PS zajebista hayabusa:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Leitho napisał(a):piatek wieczor a wy filmy ogladacie?
jaby bylo lato to penie bym jeszcze kapcia palil z kumplem pod buda. a ze jest zima to sie siedzi w domu i sie TV oglada.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Teraz tylko czekac az pojawia sie fascynaci z pytaniem" chce taki zólty motor jak w Biker Boyz,dam rade?Mam prawie 16 lat! "
Mega dramat,ale fakt faktem-murzynichy fajne
Mega dramat,ale fakt faktem-murzynichy fajne

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
rany gniot totalny z tego filmu, nudny aż na nim usnąłem... napisał bym coś wcześniej ale dopiero wstałem, tak mnie ten film zmęczył... najciekawsze akcje to chyba były reklamy na tvn-ie
których było prawie tyle co filmu...
krótko mówiąc strata czasu...

krótko mówiąc strata czasu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
- Haemophilus
- Świeżak
dobra chlopaki jzu dawo po filmie:) mozna zamknac temat:)
-
spoyler92 - Świeżak
Wedle mnie jak i wiekszosci osób film bardzo mało realistyczny... I w sumie Fabuła nieciekawa
Ale panienki jak znalazł 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
mlody napisał(a):Teraz tylko czekac az pojawia sie fascynaci z pytaniem" chce taki zólty motor jak w Biker Boyz,dam rade?Mam prawie 16 lat! "
to prawda

-
harry89 - Bywalec
harry89 napisał(a):to prawdapamietam jak cos tam pare miesiecy temu puszczali w tv o podobnej tematyce i rzeczywiscie w nastepnego dnia pojawilo sie pare tematow "jakie moto byscie mi radzili kupic, mam całe 4000 zł"
za taka kase to juz mozna zkolowac co jezdzi czysta jak w filmie:P hehe:P
-
spoyler92 - Świeżak
harry89 napisał(a):mlody napisał(a):Teraz tylko czekac az pojawia sie fascynaci z pytaniem" chce taki zólty motor jak w Biker Boyz,dam rade?Mam prawie 16 lat! "
to prawdapamietam jak cos tam pare miesiecy temu puszczali w tv o podobnej tematyce i rzeczywiscie w nastepnego dnia pojawilo sie pare tematow "jakie moto byscie mi radzili kupic, mam całe 4000 zł"
chyba już się pojawił jeden taki...
tu macie link:
viewtopic.php?t=14790

-
melvin - PierwszyOkrutny
Nie rozumiem zupełnie co wy macie do tego filmu. Przyznaję, że zupełnie zerowa fabuła, film w bajkowej rzeczywistości. Panowie ale za to jakie zaje***te maszyny
:D (i kobiety[nie będe pisać damskiej wersji
]). A swoją drogą zna ktoś jakiś dobry wilm o tematyce motocyklowej? Który pokazałby coś ciekawego i prawdziwego? Bo jak narazie te co oglądałem w telewizji cyfrowej (otwórz link) (Biker Boyz, Torque, wiem że niewiele tego
) to czysta fantastyka.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 15:01 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
Quatre88 napisał(a):. A swoją drogą zna ktoś jakiś dobry wilm o tematyce motocyklowej? Który pokazałby coś ciekawego i prawdziwego? Bo jak narazie te co oglądałem (Biker Boyz, Torque, wiem że niewiele tego) to czysta fantastyka.
Pozdrawiam.
stary pytalem o to jzu kilka razy. ale nikt nic nie powiedzial. pojawiaja sie tylko ten i Torqe.
-
spoyler92 - Świeżak
moto-myszy z marsa były całkiem realistyczne w porównaniu z biker boyz i torque... z polskich masz jeszcze "enduro bojz"
no i odcinek detektywów czy czegoś tam, ten w którym wystąpił Tadek...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Widze ,ze ciezko Wam wytlumaczyc ,niestety nigdy sie nie dowiecie i bedziecie zyli w nieswiadomosci xD
Juz pisalem Easy Rider ,mozna tez obejrzec Dzienniki Motocyklowe ,tylko ze to sa filmy ,ktory nie porownuje sie do cukierkodupopodobnych Holiwodzkich produkcji .
Quatre ja w filmach szukam czegos glebszego ,bo kinematografia interesuje sie od dawna ,no i co z tego ze sa zaje**** motongi i kobitki ,film jest gniotem i tyle , dzieciom neo sie spodoba
Melvin : Enduro Bojz xD hehe ogolnie to polskie kino to gowno ;] ,ale nie ebde robil OT
Juz pisalem Easy Rider ,mozna tez obejrzec Dzienniki Motocyklowe ,tylko ze to sa filmy ,ktory nie porownuje sie do cukierkodupopodobnych Holiwodzkich produkcji .
Quatre ja w filmach szukam czegos glebszego ,bo kinematografia interesuje sie od dawna ,no i co z tego ze sa zaje**** motongi i kobitki ,film jest gniotem i tyle , dzieciom neo sie spodoba

Melvin : Enduro Bojz xD hehe ogolnie to polskie kino to gowno ;] ,ale nie ebde robil OT
Ostatnio edytowano 26/1/2008, 15:00 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 1 raz
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
a pamieta ktos jaki mial tytol ten odcinek?
-
spoyler92 - Świeżak