Męska sprawa- golenie
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Wiesz jak nie lubisz elektryków bo zużywają prąd zawsze możesz skorzystać z sprawdzonej na ulicach zaawansowanej japońskiej techniki...
Jakby nie było to Honda hrx-537c ^^
A skąd wiesz że oni używają elektrycznych golarek? :>

Jakby nie było to Honda hrx-537c ^^
OUTLAW. napisał(a):prawdziwy facet goli sie maszynką na nozyki albo zyletki a metrosexualisci uzywają elektrycznych golarek
A skąd wiesz że oni używają elektrycznych golarek? :>
-
Kilowat - Świeżak
Męska sprawa- golenie
Moja ukochana marka to tez honda ale maszynke mam gileta z 5cioma ostzami i tnie jak nie wiem co!tylko ze zazwyczaj gole sie raz na pare dni bo mi sie czesciej nie chce 

szybko ale z rozwaga!:)
-
marek1978 - Świeżak
to teraz jeszcze zacznijmy sie licytowac kto ma maszynke z wieksza iloscia ostrzy
ale ten artykul z brzytwa bardzo fajny...ale troche bym sie bal pochlastac se gebe...ale jak znajde w jakims sklepie to musze sprobowac...najwyzej se ucho obetne

ale ten artykul z brzytwa bardzo fajny...ale troche bym sie bal pochlastac se gebe...ale jak znajde w jakims sklepie to musze sprobowac...najwyzej se ucho obetne

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Męska sprawa- golenie
A moze dziewczyny cos napisza?Np.do jakiej czesci ciala jakiej maszynki uzywaja?Czy sie czasami zacinaja i takie tam 

-
marek1978 - Świeżak
jak kto co pare dni? mi zaraz placza zebym sie ogolil a mam i tak delikatny... a jak tak czytam o tmy goleniu to mi sie przypominaja czasy jak sie kolegom brwi golilo albo kawalek nogi jak spali.. to byly czasy...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
ja tam wolalem nieswiadomemu zapalniczka opalic...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Męska sprawa- golenie
Normalnie,co pare dni!Pozniej wygladam jak neardentalczyk,ale co tam,w pracy mam szefa Hiszpana i sam chodzi nieogolony to tez mu nie przeszkadz
Tylko dziewczyny jakos dziwnie na mnie patrza 

-
marek1978 - Świeżak
Re: Męska sprawa- golenie
marek1978 napisał(a):Normalnie,co pare dni!Pozniej wygladam jak neardentalczyk,ale co tam,w pracy mam szefa Hiszpana i sam chodzi nieogolony to tez mu nie przeszkadzTylko dziewczyny jakos dziwnie na mnie patrza
brudny harry

nx 650
-
kamell - Świeżak
Męska sprawa- golenie
O przepraszam, kapie sie codziennie!!!tylko jak jem to mi okruszki na brodzie zostaja 

-
marek1978 - Świeżak
może by zastosowac metode z plastrmi i miodem je smarowac, nastepnie zrywac
, bolałoby....
apropo to ja bym wzioł Philipsa

apropo to ja bym wzioł Philipsa
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Nie ma nic lepszegp niż Gilette Fusion Power. Goli najlepiej.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
-
Gandalf - Świeżak
Męska sprawa- golenie
Ja mam lepszy sposob-spawarka gazowa,kilka sekund i nie masz zarostu na twarzy,glowie i skory raczej tez ale za to pozniej nie rosna przez jakis czas dopoki sie nie zagoi 

-
marek1978 - Świeżak
Ja od pół roku co parę dni tylko trimerem się ogarnę na 1mm i z głowy, jak którejś nie pasuje to trudno
Golenie trwa tylko z 20 sekund i dalej. ogólnie żyletką się nie dotykałem około roku i mi sie nie spieszy 

Speed kills, so you are looking for a dead man.
--==Kawasaki ZX9R==--
--==Kawasaki ZX9R==--
-
TTomas - Świeżak
Ja z powodu zakladu nie gole sie juz prawie rok
..tylko przycinam :>
Mowie wam w pewnym momencie nie rosnie juz tak szybko
A jak sie ogole to juz nastepnego dnia musze na nowo :/
Co do maszynki.. uzywam Mach 3 Turbo.. niezawodne.. jednym ostrzem golilem sie jakies 5-6 miesiecy i nadal bylo b.dobre
Co do maszynek ... hmm tez sie zastanawialem nad PHILIPS'em tym z trzema ostrzami (ktore mozna wymieniac), no ale jak ktos to ladnie wczesniej ujal.. za ta cene mam 20 wkladow do Mach 3...
A nie lepiej pojsc do fryzjera by cie opitolil brzytwa, skoro samemu strach to robic?
A w szczegolnosci jak masz znajomo fryzjerke, to mozesz tam nawet codziennie chodzic ;D

Co do maszynki.. uzywam Mach 3 Turbo.. niezawodne.. jednym ostrzem golilem sie jakies 5-6 miesiecy i nadal bylo b.dobre

Co do maszynek ... hmm tez sie zastanawialem nad PHILIPS'em tym z trzema ostrzami (ktore mozna wymieniac), no ale jak ktos to ladnie wczesniej ujal.. za ta cene mam 20 wkladow do Mach 3...
A nie lepiej pojsc do fryzjera by cie opitolil brzytwa, skoro samemu strach to robic?

A w szczegolnosci jak masz znajomo fryzjerke, to mozesz tam nawet codziennie chodzic ;D
0-100km/h w ?? - przekonaj siÄ™ sam!
Wyścigi ślimaków na 1/4 mili już niebawem
Wyścigi ślimaków na 1/4 mili już niebawem

- Artemis
- Świeżak
Artemis napisał(a):Ja z powodu zakladu nie gole sie juz prawie rok
gandalf 2....????:)
nx 650
-
kamell - Świeżak
DJ Yankee napisał(a):niektorzy maja uczulenie na ten elektryczny szajs.... (np. ja) wiec Ty tez mozesz miec i wydasz parenascie zlotych w bloto... (tak jak ja
)
moja rada.. dobra rada.... nie kupuj elektryka
UCZULENIE

nx 650
-
kamell - Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości