Pozdrowienia z sycyliii :D
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
To jak cos ,dajcie cynk wczesniej to moze sie zjawie w polsce i tez posmigam z krajanami!Tylko znowu te zkichane promy mnie czekaja!!! 

szybko ale z rozwaga!:)
-
marek1978 - Świeżak
Re: Pozdrowienia z sycyliii :D
marek1978 napisał(a):To jak cos ,dajcie cynk wczesniej to moze sie zjawie w polsce i tez posmigam z krajanami!Tylko znowu te zkichane promy mnie czekaja!!!
umawiamy sie tak.....oficjalny zjazd w krakowie wzystkich "scigaczow" moze jeszcze zdazymy przed zima co wy na to???
ps.tylko ja na razie bez motorka

- clivea
- Świeżak
To ja w tym roku nie dam rady,ja myslalem ze na nastepny rok!Ja dopiero co wrocilem do Belfastu!Ale na nastepny rok jestem chetny!!!clivea napisał(a):marek1978 napisał(a):To jak cos ,dajcie cynk wczesniej to moze sie zjawie w polsce i tez posmigam z krajanami!Tylko znowu te zkichane promy mnie czekaja!!!
umawiamy sie tak.....oficjalny zjazd w krakowie wzystkich "scigaczow" moze jeszcze zdazymy przed zima co wy na to???
ps.tylko ja na razie bez motorka![]()
![]()
![]()
-
marek1978 - Świeżak
cięzko sie bedzie zgrać jeszcze w tym sezonie moje moto od tygodnia w garażu ciągle pada
clivea kiedy bedziesz miała tą kawe?? ciekawy pomysł zacząc sezon w ścigaczowym gronie przejazd przez a4 w kilka dziesiat motocykli a potem na grilla gdzieś udeżyć mam działke na jurze krakowsko-częstochowskiej jak co....pozdrawiam wszyscy z górnego sląska pisac w tym temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nx 650
-
kamell - Świeżak
Kamell a z dolnegoslaska lub UK tez moga?Poza tym mam Ciotke w Skawinie kolo Krakowa to juz prawie na miejscu!Slyszalem ze u was pada?A u mnie cieplo i docieram moja baby!!!(wspolczuje wam pogody!!!)kamell napisał(a):cięzko sie bedzie zgrać jeszcze w tym sezonie moje moto od tygodnia w garażu ciągle padaclivea kiedy bedziesz miała tą kawe?? ciekawy pomysł zacząc sezon w ścigaczowym gronie przejazd przez a4 w kilka dziesiat motocykli a potem na grilla gdzieś udeżyć mam działke na jurze krakowsko-częstochowskiej jak co....pozdrawiam wszyscy z górnego sląska pisac w tym temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
marek1978 - Świeżak
clivea napisał(a):marek1978 napisał(a):To jak cos ,dajcie cynk wczesniej to moze sie zjawie w polsce i tez posmigam z krajanami!Tylko znowu te zkichane promy mnie czekaja!!!
![]()
![]()
Jak bedzie czas to sie tez zjawie, mimo ze Fz6 to nie "scigacz"....
-
wokib - Świeżak
wokib napisał(a):clivea napisał(a):marek1978 napisał(a):To jak cos ,dajcie cynk wczesniej to moze sie zjawie w polsce i tez posmigam z krajanami!Tylko znowu te zkichane promy mnie czekaja!!!
![]()
![]()
Jak bedzie czas to sie tez zjawie, mimo ze Fz6 to nie "scigacz"....
wazne jest byc razem, nie wazne jakim motocyklem

- clivea
- Świeżak
Scigacz,turystyk,wszystko jedno wazne zeby spotkac sie z kims wartosciowym kto kocha motongi tak samo jak wszyscy na tej stonie!!!Przeciez jestesmy jak jedna wielka RODZINA!!!
PS.Ale prosze,blagam na nastepny sezon,no chyba ze ktos mnie i moja ukochana przetransportuje do Polski 

- Załączniki
-
- peter.gif (14.6 KiB) PrzeglÄ…dane 1778 razy
-
marek1978 - Świeżak
marek1978 napisał(a):Scigacz,turystyk,wszystko jedno wazne zeby spotkac sie z kims wartosciowym kto kocha motongi tak samo jak wszyscy na tej stonie!!!Przeciez jestesmy jak jedna wielka RODZINA!!!PS.Ale prosze,blagam na nastepny sezon,no chyba ze ktos mnie i moja ukochana przetransportuje do Polski
uzcze ci mojego teletrasportu

- clivea
- Świeżak
Dzieki Clivea,Ty to super babeczka jestes!!!clivea napisał(a):marek1978 napisał(a):Scigacz,turystyk,wszystko jedno wazne zeby spotkac sie z kims wartosciowym kto kocha motongi tak samo jak wszyscy na tej stonie!!!Przeciez jestesmy jak jedna wielka RODZINA!!!PS.Ale prosze,blagam na nastepny sezon,no chyba ze ktos mnie i moja ukochana przetransportuje do Polski

-
marek1978 - Świeżak
marek1978 napisał(a):Dzieki Clivea,Ty to super babeczka jestes!!!clivea napisał(a):marek1978 napisał(a):Scigacz,turystyk,wszystko jedno wazne zeby spotkac sie z kims wartosciowym kto kocha motongi tak samo jak wszyscy na tej stonie!!!Przeciez jestesmy jak jedna wielka RODZINA!!!PS.Ale prosze,blagam na nastepny sezon,no chyba ze ktos mnie i moja ukochana przetransportuje do Polski

- clivea
- Świeżak
Nie wstydz sie Clivea,sloneczko.Mam nadzieje ze ten twoj sprzet sciagnie mnie razem z moto bo jak bzzzzzzzzzzzz to ja sie nie pisze na ten teletransport! 

-
marek1978 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości