Ile najszybciej jechałeś(aś) ?
art20 napisał(a):jak to jest zasowac z taka predkoscia?jezeli da to sie wogole opisac.
powiedzmy ze głośno.....

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
art20 napisał(a):jak to jest zasowac z taka predkoscia?jezeli da to sie wogole opisac.
Hmm jakby Ci to opisać, wszystko zależy od drogi. Jechałeś kiedyś przez wioskę 120 - 140 ? Wtedy czujesz, że jak w coś jebniesz to nie żyjesz. Za to na autostradzie jak tyle jedziesz to śpisz.
Wszystko zależy od drogi na której się jedzie, czy czuć tą prędkość czy nie.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
Ja jechalem zawrotna predkoscią 25km/h w porywach do 30km/h na skuterze elektrycznym kolezanki i sie niebałem ;DD 

Ostatnio edytowano 14/5/2009, 19:57 przez pajro93, łącznie edytowano 1 raz
Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
lonewolf napisał(a):Najwięcej leciałem licznikowe 270km/h. Wbrew bzdurnym opiniom puszkarzy, że "przy takich prędkościach już nic nie widzisz" powiem, że wszystko widać idealnie...
Przy takiej prędkości całkowicie zanika boczne widzenie, tzn widzisz tylko to co dzieje się kilkaset metrów przed Tobą i nie masz szans dojrzeć czy coś nagle nie wyjeżdża, czy wyskakuje na drogę.
Motorem jechałem 190km/h - generalnie ok ale łeb urywa

Autem znacznie więcej

- Michal_ts
- Świeżak
Michal_ts napisał(a):Przy takiej prędkości całkowicie zanika boczne widzenie, tzn widzisz tylko to co dzieje się kilkaset metrów przed Tobą i nie masz szans dojrzeć czy coś nagle nie wyjeżdża, czy wyskakuje na drogę.
Zgadzam się w 100%. Dlatego jechałem tyle na autobahnie, a nie na obwodnicy ;->
-
lonewolf - Bywalec
ja jak narazie jechalem 210km/h krajówka, tylko ze jest to moj pierwszy wiekszy moto i mam go dopiero kilka dni.
-
mateusz_654 - Świeżak
Jeżeli jest to twój pierwszy "duży" motocykl i posiadasz go od paru dni to grubo przesadziłeś z prędkością szczególnie na drodze publicznej.mateusz_654 napisał(a):ja jak narazie jechalem 210km/h krajówka, tylko ze jest to moj pierwszy wiekszy moto i mam go dopiero kilka dni.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Bo 210 to dużo ? Na pierwszej lepszej obwodnicy trzeba tyle jechać, żeby się nie nudzić.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
Przemo_rene napisał(a):To możę i lepiej założyć temat o czasach wykreconych na torze w poznaniu co?
Świetny pomysł. Zawsze byłem ciekaw jak wypada mój czas wśród amatorów.
Mój rekord to 2'05''
A jeśli chodzi o vmax to raz tak zap**, ze cofnąłem się w czasie

Gdy po przejazdzce moto wyjałem z kieszeni telefon, na wyswietlaczu widniał komunikat, ze "zmieniono strefe czasowa"

Ostatnio edytowano 16/5/2009, 22:25 przez marky, łącznie edytowano 1 raz
-
marky - Świeżak
GS 500 F - 170 km/h, goniłem ojca w A6, a jak dogoniłem to więcej nie jechałem... Jak będę v-maxa sprawdzał, to jeszcze tu wrócę; dane mówią o 180 km/h, ale ja myślę, że do 190 km/h by doszedł 

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości