Trudne sprawy [18+]
Zimny72 napisał(a):Dzisiaj rano sprawdzałem i na 100% jest kobietą. Jak ją poznałem miała 28 lat. No i nie jest motocyklistką. Po prostu uważa, że facet powinien mieć swoje hobby, inaczej zacznie wariować.
Inaczej mówiąc: trafiłem na mądrą kobietę.
Farta jak skurwysyn masz xDDD
Aż nic dziwnego że połowa Ci nie wierzy
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Za to moja matka jest przeciwna i nie ma spotkania, żeby nie namawia mnie żebym rzucił motocykle. A do mojej żony startuje, że jak coś mi się stanie, to będzie wyłącznie jej wina. Na szczęście oboje mamy na to wywalone...
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Moja nigdy nie miała nic przeciwko, wręcz przeciwnie. Kiedy kupiłem sobie pierwsze moto niedługo po ślubie, od razu sama kupiła sobie garnek i szmaty. Lubi ze mną latać, a wręcz zapierrdalać. Ale ona to jest szatan, nie kobieta. Ściga się na 1/4 mili w ogólnopolskich zawodach i niejednokrotnie objeżdża facetów w dużo mocniejszych furach. Wykręca lepsze czasy na gokartach niż ja (choć to pewnie zasługa mojej potwornej masy). Ogólnie lubi adrenalinę i mało czego się boi.
Aaaa, nie myślcie sobie, że to jakiś babochłop, czy cyborg w stylu Marit Bioergen. Swego czasu zdobyła tytuł Miss Suwalszczyzny
Aaaa, nie myślcie sobie, że to jakiś babochłop, czy cyborg w stylu Marit Bioergen. Swego czasu zdobyła tytuł Miss Suwalszczyzny
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Czester napisał(a):Moja nigdy nie miała nic przeciwko, wręcz przeciwnie. Kiedy kupiłem sobie pierwsze moto niedługo po ślubie, od razu sama kupiła sobie garnek i szmaty. Lubi ze mną latać, a wręcz zapierrdalać. Ale ona to jest szatan, nie kobieta. Ściga się na 1/4 mili w ogólnopolskich zawodach i niejednokrotnie objeżdża facetów w dużo mocniejszych furach. Wykręca lepsze czasy na gokartach niż ja (choć to pewnie zasługa mojej potwornej masy). Ogólnie lubi adrenalinę i mało czego się boi.
Panie Panie! A na nazwisko nie ma jpg?
A tak ba serio- tylko sie cieszyc ze Wam dobrze
-
kravec - Administrator
He he, nazwisko ma moje
A żeby już nie było tak kolorowo, to dodam, że ten jej charakter ma też swoje minusy, o których tak chętnie się rozpisywał nie będę
A żeby już nie było tak kolorowo, to dodam, że ten jej charakter ma też swoje minusy, o których tak chętnie się rozpisywał nie będę
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Uśmiałam się z Waszej rozmowy na poprzedniej stronie. Zajebiste na poprawę humoru w poniedziałek
-
Ruda_Małpa - Świeżak
Zimny72 napisał(a):Wyjdziesz za mąż to przestaniesz się śmiać...
Ciekawe który będzie taki kamikadze
-
Ruda_Małpa - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):suhy-19 jak tak lubisz oglądać cycki to se sylikony wszyj i masz jak znalazł do końca życia.
Senku, Ty nie lubisz cycków? to stawia Cię w niewyraźnym świetle
Zimny72 napisał(a):Tak? A gdzie? Wrzucaj link.
Żonę masz?
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Ehhh, Senek...chyba nie wyłapał byś ironii, nawet gdyby Cię w zad kopnęła .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Czester napisał(a):Albo jestem downem z wodogłowiem i mam mongolski internet, albo zdjęcia Rudej nie ma w "Zakazanych mordach".
To jest nas dwóch... tylko ja mam neta z północnej Korei
Daytona, MW, GT... byle latało .
- Rura
- Świeżak
I teraz stado samców przegląda strona po stronie w poszukiwaniu zdjęcia
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości