POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema wszystkim. Mam 22 lata, jestem studentką Politechniki. 164 cm, 49 kg, 8 kolczyków, szare oczy ;P.. Za*ebiście podnieca mnie prędkość, motocykle i żużel
W tym roku planuję zrobić prawko i kupić coś fajnego. Marzy mi się Ninja 

Ostatnio edytowano 3/6/2012, 14:30 przez Silia, łącznie edytowano 2 razy
-
Silia - Świeżak
Jestem Remik, ale wole jak wołają na mnie Remo. Mam 16 lat, jeździłem na Yamaha Fazer, Yamaha FZR, Suzuki GSX, Kawasaki ZX 10R. Jestem nowy, tutaj. Jak widać z resztą ;D Kocham motory jest to moja pasja i jeżdżę od małego, ogólnie to jestem z Oleśnicy, która znajduje się 30km od Wrocławia
To wszystko chyba ;]

- Remo | Olesnica
- Świeżak
Siema siema!;D
Wypadałoby i mi się przedstawić.
Mam na imię Michał. Urodziłem się 18 lat temu w pięknym mieście o nazwie Kolbuszowa, dopiero co skończyłem liceum.
Motocykle uwielbiam od bardzo dawna, a ściślej od przedszkola. Aczkolwiek jak do tej pory niestety jeszcze sam nie jeżdżę. Mam skuter ale czym jest skuter przy prawdziwej maszynie ;>:D
Prawko już zrobiłem teraz tylko czekam na pracę żeby zarobić na pierwsze moto. Aczykolwiek już wiem, że nie kupie go wcześniej niż tej zimy
Motocykl o którym zawsze marzyłem to HAYABUSA:D
Ale ten będzie na mnie jeszcze musiał na mnie poczekać ;]]]] Pierwsze moto jakie chce sobie kupić to GS 500F.
Pozdrawiam wszystkich.
Wypadałoby i mi się przedstawić.
Mam na imię Michał. Urodziłem się 18 lat temu w pięknym mieście o nazwie Kolbuszowa, dopiero co skończyłem liceum.
Motocykle uwielbiam od bardzo dawna, a ściślej od przedszkola. Aczkolwiek jak do tej pory niestety jeszcze sam nie jeżdżę. Mam skuter ale czym jest skuter przy prawdziwej maszynie ;>:D
Prawko już zrobiłem teraz tylko czekam na pracę żeby zarobić na pierwsze moto. Aczykolwiek już wiem, że nie kupie go wcześniej niż tej zimy

Motocykl o którym zawsze marzyłem to HAYABUSA:D
Ale ten będzie na mnie jeszcze musiał na mnie poczekać ;]]]] Pierwsze moto jakie chce sobie kupić to GS 500F.
Pozdrawiam wszystkich.
- Delord
- Świeżak
Czesć wszystkim!!
Nazywam się Mateusz, mieszkam w Małkini Górnej(woj.Mazowieckie) mam 16lat i będę zmieniał mój skuterek na motocykl 125ccm (kat A1)
Od 13 roku życia smigam na Aprili SR50 Ditech 2002r.Zrobiłem na niej około 6000 km .
Moim wymażonym motocyklem jest Yamaha Dragstar ,może jak będę o wiele starszy uda mi się zakupić go.
To chyba tyle.
Nazywam się Mateusz, mieszkam w Małkini Górnej(woj.Mazowieckie) mam 16lat i będę zmieniał mój skuterek na motocykl 125ccm (kat A1)
Od 13 roku życia smigam na Aprili SR50 Ditech 2002r.Zrobiłem na niej około 6000 km .
Moim wymażonym motocyklem jest Yamaha Dragstar ,może jak będę o wiele starszy uda mi się zakupić go.
To chyba tyle.

- Kompociarz
- Świeżak
-
k9aro3l - Stały bywalec
Witam
Na imię mi Piotrek, mieszkam w okolicach Olsztyna (warmińsko-mazurskie) w małej wiosce w stronę Olsztynka. Obecnie ujeżdżam Wsk 125 po dziadku, wcześniej był romet ogar 200 (zdjęcia można zobaczyć po wpisaniu "ogar 201" w google
). Ogólnie przymierzam się do zakupu większej maszyny, ale też nie za dużej , dlatego się tu zarejestrowałem, aczkolwiek mam plan pozostać na forum dłużej
. To by było na tyle, elo.

- piotrek1818
- Świeżak
Witam Wszystkich Mam naimie Adrian Jestem tu nowy i mam nadzieje ze bedzie nam sie Bardzo dobrze współpracowalo fascynuje Mnie motoryzacja Sam frowadze servis Motocyklowy Jak i Quady. chetnie Pomoge Kazdemu Rozwiazac problem ze swoim sprzetem Wystarczy Napisac 

- adrianmaster
- Świeżak
Witam
I serdecznie pozdrawiam wszystkich
- Magnat1980
- Świeżak
Powitalnia :)
Witam wszystkich.
Krzysiek ze Szczecina, rocznik 84, od dziś zarejestrowany na forum choć zaglądałem tu dużo wcześniej
W trakcie robienia prawka na moto.
Moto stoi już w garażu
Yamaha FZS 600 Fazer 2000 rok.
Pozdrawiam
Krzysiek ze Szczecina, rocznik 84, od dziś zarejestrowany na forum choć zaglądałem tu dużo wcześniej

W trakcie robienia prawka na moto.
Moto stoi już w garażu

Yamaha FZS 600 Fazer 2000 rok.
Pozdrawiam

-
qmpel84 - Świeżak
Witam wszystkich
Jestem Michał z okolic Konina woj Wielkopolskie mam 19 lat uczę się w technikum posiadam oczywiście prawo jazdy kat.A obecnie nie posiadam żadnego moto ale przymierzam się do kupna jakiejś 500 . Oczywiście interesuję się motorami ale także tańcem ,muzyką(rap) a także dziewczynami tymi które posiadają moto i tymi które nie mają i nie zamierzają mieć
Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza dziewczyny :D
Jestem Michał z okolic Konina woj Wielkopolskie mam 19 lat uczę się w technikum posiadam oczywiście prawo jazdy kat.A obecnie nie posiadam żadnego moto ale przymierzam się do kupna jakiejś 500 . Oczywiście interesuję się motorami ale także tańcem ,muzyką(rap) a także dziewczynami tymi które posiadają moto i tymi które nie mają i nie zamierzają mieć
Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza dziewczyny :D
- Majks
- Świeżak
Siema
Mam na imiÄ™ Mateusz , 14 wiosen
Latam jak na razie Keeway'em Leone rk50S po radzyńskich okolicach
Motocykle są moją pasją od dzieciństwa . Plany na przyszłość : kupić Yamahę YZF-R 125 , nauczyć się schodzić na kolano :> LwG !

Keeway Leone RK50S - LwG
- CampeRK
- Świeżak
Witam wszystkich,na imie mam Michał mam 25lat,mieszkam w okolicach Szczecina.Na forum od niedawna jestem,kilka jakichś tam motorów w życiu miałem:zaczynałem w wieku6lat od motorynki(silnik 2 biegowy ogar rometa),potem była WSK 125ccm,a od 14 roku życia śmigałem na ETZ,MZ oraz Cz silnik jawy 350ccm.W wieku 18 lat jeżdziłem troche(2 sezony) na Gixxerze 750ccm W3 którego uzytkowałem zamiast właściciela,kóry nie miał na to czasu.A od maja tego roku jestem posiadaczem szczęśliwym zresztą:) Gixxera 750ccm W6 Srad-a
GSX-R to jest to!!!
-
SiwyDym - Świeżak
Witam wszystkich. Nie jestem użytkownikiem motoru/skuteru, ale zastanawiam się nad zakupem, stąd moja rejestracja na tym forum. Mam 30 lat, mieszkam w Poznaniu. Podobają mi się supermoto, szosówki.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- wiking7
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości