wypadki
Eee, interii akurat nie ma co się czepiać. Sam fakt, że przejmują się komentarzami pod artykułem jest godny pochwały. To nie to co "efuckt"...
Ps. Wiadomo, że BMW jest bardziej charakterystyczne, i rozpoznawalne niż dacia logan. To samo zresztą się tyczy Mercedesów, Audi czy Ferrari.

Ps. Wiadomo, że BMW jest bardziej charakterystyczne, i rozpoznawalne niż dacia logan. To samo zresztą się tyczy Mercedesów, Audi czy Ferrari.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
.... i wiadomo, że Bmw jeżdżą schaby i drechy , przez co stało się prze niektórych znienawidzone...
co prawda nie tylko oni tym jeżdżą, ale oni nadszarpnęli markę bmw do wiejskiego tjungu i lansu na dicho o raz wyrywana blach....
to tyle ode mnie :]
co prawda nie tylko oni tym jeżdżą, ale oni nadszarpnęli markę bmw do wiejskiego tjungu i lansu na dicho o raz wyrywana blach....
-
asmodeusz - Świeżak
Buehehe zapomnieliście wspomnieć o Voldzwagen'ach golfach. Widział ktoś kiedyś niestuningowaną sztukę? Ostatnio jak probowaliśmy znaleść z ziomalami to chyba trafił się jeden na sto :]
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
asmodeusz napisał(a):.... i wiadomo, że Bmw jeżdżą schaby i drechy , przez co stało się prze niektórych znienawidzone...
ch*** wiadomo - ja znam pełno ludzi co nie mają dresu i nie słuchają dicho i nie są schabami a maja zajefajne bejce. Twoje zdanie kolego na ten temat jest podobne do ludzi w puszkach którzy twierdza że motocykliści są "dawcami" bo jakiś wariat bez prawka wsiadł na moto po pijaku, bez prawka i sie zabił.
Jeśli ktoś jest niedobystry i sie rozwali na moto przy czystu - to nie uważasz że motocykliści są "dawcami".
A jak jakiś schab jedzie BMW i słuch głośno dicho to dla Ciebie już wszyscy użytkownicy BMW są schabami i słuchają dicho...
Właśnie taki tok myślenia u ludzie powoduje że motocykliści maja taka opinie...
Ja nic nie mam do motocyklistów, beciarzy, tirowców, użytkowników hulajnog... itp itd... POD WARUNKIEM ŻE MAJĄ ROZUM I NIE ZACHOWUJĄ SIĘ JAK OSTATNI IDIOCI NA DRODZE !!!
czyż nie ?
-
ZWA_Z434 - Świeżak
ZWA_Z434 napisał(a):asmodeusz napisał(a):.... i wiadomo, że Bmw jeżdżą schaby i drechy , przez co stało się prze niektórych znienawidzone...
ch*** wiadomo - ja znam pełno ludzi co nie mają dresu i nie słuchają dicho i nie są schabami a maja zajefajne bejce. Twoje zdanie kolego na ten temat jest podobne do ludzi w puszkach którzy twierdza że motocykliści są "dawcami" bo jakiś wariat bez prawka wsiadł na moto po pijaku, bez prawka i sie zabił.
Jeśli ktoś jest niedobystry i sie rozwali na moto przy czystu - to nie uważasz że motocykliści są "dawcami".
A jak jakiś schab jedzie BMW i słuch głośno dicho to dla Ciebie już wszyscy użytkownicy BMW są schabami i słuchają dicho...
Właśnie taki tok myślenia u ludzie powoduje że motocykliści maja taka opinie...
Ja nic nie mam do motocyklistów, beciarzy, tirowców, użytkowników hulajnog... itp itd... POD WARUNKIEM ŻE MAJĄ ROZUM I NIE ZACHOWUJĄ SIĘ JAK OSTATNI IDIOCI NA DRODZE !!!
czyż nie ?
koleś nie unoś się, przeczytaj drugi akapit, poza tym, to było ironicznie, uczyli Cię w szkole co to IRONIA?
-
asmodeusz - Świeżak
- devxx
- Świeżak
<borut> napisał(a):U mnie niedaleko granicy z Czechami jest droga długa prosta taka i tam kiedyś był straszny wypadek jechało 3 Czechów ścigami i jeden który jechał pierwszy Hondą CBR 600 f3 wjechał w ciągnik który wyjeżdzał nieoświetlony z pola i kolesia na brony złapał motor się odbił połamany cały do rowu a koleś rozerwany na strzępy o te brony. To było z 5lat temu ale do teraz zawsze na rozpoczęcie sezonu i zakończenie widać tych dwóch kolegów co z nim jechali jak przyjeżdżają zapalać znicze przy krzyżu gdzie zginął. To był straszny widok droga na odcinku 30metrów był zakrwawiona i leżały na niej części jego ciała... jak oni to pozbierali...
ja znam podobna historie, tyle ze z samochodem nadziali sie na brone, tyle ze tam byly 4 trupy... shits hapens

przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
Traperoso napisał(a):Buehehe zapomnieliście wspomnieć o Voldzwagen'ach golfach. Widział ktoś kiedyś niestuningowaną sztukę? Ostatnio jak probowaliśmy znaleść z ziomalami to chyba trafił się jeden na sto :]
hmm idąc tym tokiem myślenia,każda R1 i gsxr tez zalatuje wioską...
Ja mam golfa i mi z tym dobrze,zalezy co rozumiesz pod pojęciem "tuning",akurat w Twoich okolicach (rozumiem ze Szczecin) samochody,a zwłaszcza niemieckie robione sa w odpowiednim stylu,znaczy sie "szeroko i nisko"bez zadnych laminatów i "tribali" na szybach.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):hmm idąc tym tokiem myślenia,każda R1 i gsxr tez zalatuje wioską...
Ja mam golfa i mi z tym dobrze,zalezy co rozumiesz pod pojęciem "tuning",akurat w Twoich okolicach (rozumiem ze Szczecin) samochody,a zwłaszcza niemieckie robione sa w odpowiednim stylu,znaczy sie "szeroko i nisko"bez zadnych laminatów i "tribali" na szybach.
Tuning oczywiscie w żartobliwym sensie. Po prostu niemalże każdy golf ma coś zmienionego, po prostu właściciele tych aut prawie wszyscy(może akurat Ty nie) coś zmieniają w tych autach. Po prostu śmieszy mnie to. Zawsze coś się znajdzie. Jak nie naklejki na szybach to zmienione klosze lamp czy to z tyłu czy z przodu, jakies nakładki co daje efekt kocich oczu z przodu, zasłony osłony z przodu grila inne, czasem obniżone, szersze felgi, często zmieniony wydech, jakieś plastiki pododawane, inne zderzaki, pseudo spojlery, zmienione klamki do drzwi, naklejki na przyciemnianie szyb oraz setki dodatkow. Auto ma już wyrobioną opinię u nas, że jest super zajebiste i wogóle, a tym czasem za nówki płaci się tyle kasy, że ja pier*** a co się dostaje w standarcie? Szyby na korbke i dziurę na radio rotfl. Tańsze auta tej samej klasy, dają dużo dużo duuużo więcej. Co mnie śmieszy? Ludzie kupują golfy bo myślą, że to nie wiadomo jakie auto, tymczasem przereklamowane jest do kwadratu. Nic nie mam do właścicieli golfów, napisałem tak ironicznie bo to mnie właśnie śmieszy w tym akurat aucie i nikt mi kitu nie wciśnie, że każde auto ma czasem coś zmienione, owszem to racja. Golf jest jednak "stuningowany" najx3częściej.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Fajne felgi (ale nie od razu z profilem 45. Na polskie drogi 55 musi być), fajne żarówki, fajne radio i tyle.
A jak chce się coś więcej tuningować to tylko jak się ma na to kasę. I to sporą kasę. Tani, i wiejski tuning jest h*****.
A jak chce się coś więcej tuningować to tylko jak się ma na to kasę. I to sporą kasę. Tani, i wiejski tuning jest h*****.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Tak? to zapodaj foty jakiegoś wieśniacko stuningowanego jaguara albo mercedesa powyżej klasy cirko napisał(a):tez nie wiem co oni z tymi beemkami, auto jak kazde inne, wiejskie tjuningi mozemy zobaczyc w kazdej marce, jakis popaprany stereotyp

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
jaguara widzialem na jakiejs ruskiej stronie a i meska pewnie tez bys gdzies znalazl, znajdz BMW powyzej 2006r wiesniacko stuningowana, bez wzgledu na model, tez ci pewnie bedzie ciezko
wiejki tuning robia kmioty, kupuja auta po pare groszy zazwyczaj stare i bezuzyteczne, gdzie niegdzie rdza itp ale lekko ulamany od kraweznika zderzak tuningowy jest, czasami sa wersje niepomalowane bo czas nagli a te kolejne kilka dni u lakiernika sa nie do przyjecia i tak mamy czerwone auto z bialym zderzakiem z allegro za 230zl

wiejki tuning robia kmioty, kupuja auta po pare groszy zazwyczaj stare i bezuzyteczne, gdzie niegdzie rdza itp ale lekko ulamany od kraweznika zderzak tuningowy jest, czasami sa wersje niepomalowane bo czas nagli a te kolejne kilka dni u lakiernika sa nie do przyjecia i tak mamy czerwone auto z bialym zderzakiem z allegro za 230zl

Ostatnio edytowano 23/7/2008, 20:13 przez irko, łącznie edytowano 1 raz
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
icid napisał(a):Tak? to zapodaj foty jakiegoś wieśniacko stuningowanego jaguara albo mercedesa powyżej klasy cirko napisał(a):tez nie wiem co oni z tymi beemkami, auto jak kazde inne, wiejskie tjuningi mozemy zobaczyc w kazdej marce, jakis popaprany stereotyp
prosze bardzo:
http://moto.allegro.pl/item403816667_me ... coupe.html
http://moto.allegro.pl/item403098399_me ... 0_ce_.html

i prawie jak Jaguar

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
http://www.rc.fm/polityczne/wypadek-motocyklisty.html-1 (otwórz link)
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):http://www.rc.fm/polityczne/wypadek-motocyklisty.html-1 (otwórz link)
ten to sie Boga nie boi,nie dosc ze diabeł na motorze to jeszcze ze stajni BMW!
Interia zaraz wymaluje artykuł na ten temat to wszystkich z butów wystrzeli.

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości