Trudne sprawy [18+]
Glenroy napisał(a):Kaai napisał(a):Glenroy napisał(a):Devil 125 napisał(a):Witam mam pytanko. Sprzedaję niedługo swój samochód ja jestem właścicielem a szwagier współwłaścicielem a umowa kupna sprzedaży które mam nie mają rubryki by wpisać dane współwłaściciela. I teraz czy muszę załatwić taką umowę co będą mieć tą rubrykę czy po prostu wystarczą moje dane przy sprzedaży ?
Musi być właściciel i współwłaściciel, tak samo kupujący, jeżeli ma być rejestrowany na dwie osoby, na umowie musi być dwóch kupujących.
UmowÄ™, zerknij sobie na takÄ…:
http://www.v10.pl/archiwum/prawo/wzorydokumentow/umowa_kupna_sprzedazy_samochodu.pdf (otwórz link) (niech mi administracja daruję chłostę za obcy serwis, pomóc chcę chłopaczynie)
Tylko kwestię numeru silnika w niej zawartą możesz pominąć, bo to do niczego nikomu nie jest potrzebne.
jak umowa byla ze wspolwlascicielem to wspolwlasciciel tez moze byc, ale moze byc 1 kupujacy i potem mozna zrobic darowizne (w obrerbie rodziny jest za darmo to). kumpel tak kupil auto (sam), wyszlo OC 1700zl i zrobil darowizne na ojca
No dobra, ale proste pytanie...po cholerę sobie komplikować życie, skoro można od razu wpisać dwie osoby?.
wydaje mi sie ze nie weidzial ze OC go tak zabije

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Krmtzzz napisał(a):Pytanie zasadnicze kaai. Po co robil darowizne skoro ubezpieczyc mogl i tak czy siak jego ojciec ? Gdzie tu logika ^^
bo jak jest wlascicielem to leca znizki juz

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Vergon napisał(a):Kaai śledzisz ceny 750 K6/K7?
Ile teraz trzeba dać za lalkę?
Na allegro raptem z 4 ulepy to ciężko wyciągać wnioski.
czasami zerkne, pewnie troche mnie niz 2 lata temu, 18-20, jesli ma byc lala
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
zdziwiło mnie skąd takie ceny Kaai podał, ale wchodzę na stronę suzuki a tam 5k zł różnicy między 600 a 1000, a pomiędzy 750 jeszcze mnie - zdecydowanie 600 i 750 mają za duże ceny :/ aż dziwne, że ktoś to im kupuje.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):zdziwiło mnie skąd takie ceny Kaai podał, ale wchodzę na stronę suzuki a tam 5k zł różnicy między 600 a 1000, a pomiędzy 750 jeszcze mnie - zdecydowanie 600 i 750 mają za duże ceny :/ aż dziwne, że ktoś to im kupuje.
ale popatrz rynek 600tek, fajne zadbane r6tki z rocznikow 2006 to cenowo pewnie z 16 jak nie lepiej, gixy podobnie, cbr nei weim, nie patrzylem ale pewnie tez tak.
sporty sÄ… drogie, taka prawda
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):wiesz, jakby było 600-40k 750-47,5k 1000-55k to rozumiem, ale tutaj mamy 600 setkę w cenie litra praktycznie
bo na 600tkach ludzie smigaja po torach bo sa poreczne, na litry na torach nie ma az takich kozakow, wiec teoretycznie litry powinny byc tansze bo nie ma ludzi do kupowania ich, ale mamy taki kraj jaki jest ze kazdy maksymalnie 2 no ew 3 moto to juz litra w sporcie bierze
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):rosiboj napisał(a):tylko,ze te lale w tych latach sie chyba lamaly ...
ramy? w litrach.
750 ma rame z 600tki tylko piec inny, a tam te ramy sÄ… OK
Czy napewno?
With reference to the recent Suzuki GSXR 1000 K5/6 frame recall can I firstly introduce myself , I am Alan Jackson Jnr an Isle of Man TT 750 Production Class winner 2003 & the “Outright Lap Record Holder” for the Manx Grand Prix.
I sustained very serious injuries when my GSXR 750 K6 frame failed during a practise session for the MGP 2006. The bike had covered very little mileage from new.
http://www.visordown.com/motorcycle-new ... /7561.html
Ever since whatever year it was that they started stacking the headlights gixxers have been snapping frames at that weld. 600's, 750's, 1000"s, and busas all of them have the same problem. I have seen them snap on bikes that have never had the front wheel leave the ground...
Z tymi ramami w tysiacach to tez suzuki zajelo kilka lat, zeby sie przyznac ... dla mnie smieciowa firma jesli tak traktuja bezpieczenstwo wlasnego klienta.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
rosiboj napisał(a):Kaai napisał(a):rosiboj napisał(a):tylko,ze te lale w tych latach sie chyba lamaly ...
ramy? w litrach.
750 ma rame z 600tki tylko piec inny, a tam te ramy sÄ… OK
Czy napewno?With reference to the recent Suzuki GSXR 1000 K5/6 frame recall can I firstly introduce myself , I am Alan Jackson Jnr an Isle of Man TT 750 Production Class winner 2003 & the “Outright Lap Record Holder” for the Manx Grand Prix.
I sustained very serious injuries when my GSXR 750 K6 frame failed during a practise session for the MGP 2006. The bike had covered very little mileage from new.
http://www.visordown.com/motorcycle-new ... /7561.htmlEver since whatever year it was that they started stacking the headlights gixxers have been snapping frames at that weld. 600's, 750's, 1000"s, and busas all of them have the same problem. I have seen them snap on bikes that have never had the front wheel leave the ground...
Z tymi ramami w tysiacach to tez suzuki zajelo kilka lat, zeby sie przyznac ... dla mnie smieciowa firma jesli tak traktuja bezpieczenstwo wlasnego klienta.
Na pewno.
w tysiakach to była wada fabnryczna jak kiedyś w kawach. w 750 tkach zdarza się pęknięcie ramy tak jak w s1000rr czy innych szpejach. Jak ktoś wali z gumy strasznie, albo wjedzie w drzewo to pęknie.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
viewtopic.php?p=1074769#1074769
Poratuje ktoÅ› ? Rece mi opadaja, o co tutaj chodzi
Laga sobie puszcza jak ma kaprys 
Poratuje ktoÅ› ? Rece mi opadaja, o co tutaj chodzi

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?p=1074769#1074769
Poratuje ktoÅ› ? Rece mi opadaja, o co tutaj chodziLaga sobie puszcza jak ma kaprys
trzeba bylo kupic normalnego sporta, a nie dres łana

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Pany, ktoś coś, Michał działa jeszcze cuś z gratami do motongów? Bo się do niego dobić nie mogę, a mi na wczoraj włącznik termiczny potrzeba bom uziemion a druciarstwa nie chcę się imać bo mi jeszcze zostanie
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kaai ty przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. I nie pitol mi ze to normalne że jak ktoś jeździ sportem sportowo (nie widzę gdzie na tt wala gumy) to mu rama ma strzelac. Innym jakoś ramy nie strzelił a według ciebie powinny
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości