Czym zajmujecie sie na co dzień?
Ja codziennie ciagam druty xD jestem elektrykiem a po pracy jezdze po czerwonym polu gixerem 

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
oskaarek napisał(a):a ja smigam od 5 lat na centrach obrobczych CNC. Fajna sprawa mozna wszystko sobie dorobic hehe
obsługujesz bezposredni maszyne czy piszesz programy czy to i to ?? ile teraz placa i co konczyles żeby tam pracowac ??
GPZ 500S '90 + BMW e30 320i '86
- kamil.k
- Świeżak
placa dobrze za pisanie , trzeba skonczyc robotyke i automatyke i miec PLCka conajmniej w malym paluszku + jezyki innych sterowników
Swoja droga, jak juz przy tym jestesmy, czy ktos ma mozliwosc wrzucenia na cnc-router projektu? Nigdzie nie moge dorwac zebatki napedowej pompy chlodziwa do swojej maszyny, moglbym zrobic projekt owszem ale chodzi o to ze ona wykonana jest z tworzywa plastycznego, wytrzymuje temp silnika i jednoczesnie jest na tyle krucha ze przy zacieciu pompy strzela a nie mieli silnik. Ciezko takie tworzywo skombinowac, glownie to metal albo alu albo inne stopy znajomi robia, a jednak to musi byc tworzywo.
Jakby ktos mial dostep do bloku (malego) tworzywa i cnc`kowego routera to pls o kontakt

Swoja droga, jak juz przy tym jestesmy, czy ktos ma mozliwosc wrzucenia na cnc-router projektu? Nigdzie nie moge dorwac zebatki napedowej pompy chlodziwa do swojej maszyny, moglbym zrobic projekt owszem ale chodzi o to ze ona wykonana jest z tworzywa plastycznego, wytrzymuje temp silnika i jednoczesnie jest na tyle krucha ze przy zacieciu pompy strzela a nie mieli silnik. Ciezko takie tworzywo skombinowac, glownie to metal albo alu albo inne stopy znajomi robia, a jednak to musi byc tworzywo.
Jakby ktos mial dostep do bloku (malego) tworzywa i cnc`kowego routera to pls o kontakt

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
widac 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
kamil.k napisał(a):oskaarek napisał(a):a ja smigam od 5 lat na centrach obrobczych CNC. Fajna sprawa mozna wszystko sobie dorobic hehe
obsługujesz bezposredni maszyne czy piszesz programy czy to i to ?? ile teraz placa i co konczyles żeby tam pracowac ??
pisze programy ale glownie na maszyne. Ja mam technikum mechaniczne skonczone i nawet nie w tym zawodzie. Wyslali mnie na kurs i reszta samo przyszlo jako samouk i tak smigam juz jakis czas. A z zarobkami nie jest zle zalezy gdzie i w jakim regionie polski. U mnie jest tak sobie ale juz 45km ode mnie w bydgoszczy np juz jest lepiej
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
A ja pracuję w Dublinie od trzech lat, w firmie tworzącej wielkie konstrukcje stalowe. Spawam, szlifuje, tnę i maluję;-) Śmigam dużym widlakiem i małym busem. Dosłownie robię wszystko, co jest do robienia w zakładzie tego typu. W wolnych chwilach piszę książkę i śmigam na moto.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości