Tylko do starych forumowiczów!!
Hmmm..odniose się do tego:) Jakoś tak Magik szybko i skutecznie wrósł w forumową rzeczywistość, że mozna go uznać za "starego":D
Fakt, ze miast czepiać się takich bzdecików wartałoby zrobić porzadeczek w 1000 innych miejsc.
Fakt, ze miast czepiać się takich bzdecików wartałoby zrobić porzadeczek w 1000 innych miejsc.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Już nie będę. Po wiadomości na priv od Terrora postanowiłem już tu nie pisać, skoro tak przeszkadzam... No trudno, nie każdy może być "starym"
Może kiedyś i ja nim zostanę....
Pozdrawiam wszystkich staruchów
Ps. Yuurei... Wiesz, jak piszecie takie coś to też musicie uważać... Teraz prawie wszystko jest piractwem, wg prawa.... Aczkolwiek sorki za takie a nie inne określenie.

Może kiedyś i ja nim zostanę....
Pozdrawiam wszystkich staruchów

Ps. Yuurei... Wiesz, jak piszecie takie coś to też musicie uważać... Teraz prawie wszystko jest piractwem, wg prawa.... Aczkolwiek sorki za takie a nie inne określenie.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Yuurei napisał(a):Mi się wydaje, że Terrorowi bardziej chodziło o głośnym mówieniu o piractwie na forum a nie o to, że Magik zabrał tu głos ;p
O obie rzeczy. Ideą wątku było obudzenie "Starych" jak Richie czy inni wymienieni w pierwszym poście. I co? I g.... Nawet to nie zostało uszanowane i wszyscy nawalają tu postami jak w kazdym innym wątku. Nic dziwnego, że "starzy" przestają pisać, skoro wszyscy mają gdzieś tematy wątków i robi się bałagan, ze we wtrzech czasem ciężko to wyprostować
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
a wlasnie magik jestes na forum od troszq krotszego czasu i masz prawie 400 postow jak ty to nabiles? chyba nie przez wyczerpujace wypowiedzi tylko pzez JOKE-i razme z marc111nem ;]
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Szpicer.... Poczytaj sobie moje posty..... A sam zobaczysz... Nie lubię pisać krótko... Kliknij na mój nick i opcje "pokaż wszystkie posty" A tak na marginesie, czy fakt że mam prawie 400 postów tobie przeszkadza? Nie zależy mi na ilości postów.... Mam to głęboko w dupie, jak dla mnie mogło by nie być tego licznika.... Tylko problemy stwarza....
Pozdrawiam Magik.
Ps. Wiesz.... niektórzy wypowiadają się we wszystkich działach forum, a nie tylko w Hydeparku....Weź to pod uwagę!!!!
Ps.2. Nie widziałem SzpiceR byś był wymieniony w gronie "starych", więc co się czepiasz?
Pozdrawiam Magik.
Ps. Wiesz.... niektórzy wypowiadają się we wszystkich działach forum, a nie tylko w Hydeparku....Weź to pod uwagę!!!!
Ps.2. Nie widziałem SzpiceR byś był wymieniony w gronie "starych", więc co się czepiasz?
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Z tym pirtactffem to troche nie teges bo gelo ma orginała...jak mówią o przesłaniu orginała to gdzie tu piractffo??
A młodzi...nie wpier...ć się szczególnie z zamiarem wytyków i robienia zamieszania o durne syferki...(to do Cie Szpicer)
A młodzi...nie wpier...ć się szczególnie z zamiarem wytyków i robienia zamieszania o durne syferki...(to do Cie Szpicer)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
SzpiceR napisał(a):a wlasnie magik jestes na forum od troszq krotszego czasu i masz prawie 400 postow jak ty to nabiles? chyba nie przez wyczerpujace wypowiedzi tylko pzez JOKE-i razme z marc111nem ;]
Szpicer to mnie teraz wkur**** przez jaką kur*** rozmowe ze mną? o ch*** Ci chodzi? masz coś do mnie za tamtego posta? zobacz ile Ty masz postów i co w tym mądrego napisałeś? narazie to tylko widziałem niesmaczne kawały o żydach, R1 na pierwszy motor i pare innych Twoich postów przy których nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać... naprawde załamujesz mnie czasami, a raczej z każdym napisanym postem. Kur*** nie dopier**** się jednak do Ciebie to i Ty tego nie rób. mam w dupie to ile mam postów, równie dobrze moderator może mi przestawić licznik na jakieś 100 postów, przynajmniej tacy jak Ty nie będą się już o to czepiać. (zresztą specjalnie zerknełem, mam jakieś 4 posty dziennie, a to raczej nie jest jakieś nabijanie sobie postów, prawda?) aczkolwiek narazie Ty potrafisz bardziej wkur**** człowieka nic coś napisać... zresztą skoro już się czepiliście tutaj Magika, to Ty Szpicer co do ch*** tutaj robisz? taka sama zasada. Magik w jednym poście powiedział więcej o motorach niż Ty w tych 170postach. Do tej pory mi wisiały takie gadaniny i spieranie się o posty, bo to ku*** dziecinne, ale czasami ktoś potrafi wkur**** bezsensownym gadaniem i bezpodstawnymi oskarżeniami. Odpier*** się jeżeli o to Ci chodzi.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
a tu masz ku*** następny nabity post, w dziale hyde-park, w którym prawie nie pisze... jeszcze żeby chociaż Twoje posty były takiej długości i na temat to by było dobrze. a narazie sadzisz się niewiadomo czego (zerknij sobie choćby na mój pierwszy post i pare podobnych, z tym że te posty akurat nie były w hydeparku i pieprze*** o dupie ). Bym coś jeszcze powiedział o Twoim sposobie wyrażania się, jednak sobie moge to darować, bo krótko to podsumowała Kamus w jednym z tematów.
tak że pozdrawiam wszystkich moich antyfanów, i Ciebie Szpicer tez
tak że pozdrawiam wszystkich moich antyfanów, i Ciebie Szpicer tez
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
dlatego ja wypowiadam sie w hydeparku ale Tobie niewytlumaczysz bo jak juz wszyscy zauwazyli z Toba sie nieda czasami normalnie gadac i niejestem piewszÄ… osoba na ktora naskakujesz itd. za zwracanie uwagi :] i wkej jeszcze pare spychaczy do maluchow :/ co myslisz ze jak Ty sie mozesz czepiac to ja nie? myslisz ze to tak milo jak sie ktos do ciebie czepia? koniec gadki z mojej strony jak cos to pisz na priv zeby offtopu nierobic :]
Moderator:
Panowie, pokłóćcie się proszę na PW, bo robicie śmietnik.
WR81
Moderator:
Panowie, pokłóćcie się proszę na PW, bo robicie śmietnik.
WR81
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości