Kobieta i Motocykl...
Na widok tajemnicznej okoliczne baby spluwają przez lewe ramię i czynią znak krzyża
Moja ulubiona koleżanka znowu wróciła, mimo swoich obietnic (że jej się chce-respect), i dziękuję za poprawę humoru, bo czytając twoje posty dostałam ataku śmiechu

Moja ulubiona koleżanka znowu wróciła, mimo swoich obietnic (że jej się chce-respect), i dziękuję za poprawę humoru, bo czytając twoje posty dostałam ataku śmiechu

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Tajemnicza bylas kiedys w Kosciele ?
byłam inawet 2tyg w niedziele byłam:) ha;] wiec dziwni jestescie bo nawet szacunków nie macie... A bóg stworzył kobietę i faceta zeby się szanowali a nie obgadywali itp. A to z tego z motorami...to dziwna rzecz... mój znajomy niedawno zginął na motorze bo mu koło wyleciało i co? no wez sie zastanówcie.
Taser napisał(a):czy moze byc cos piekniejszego
oczywiscie...kobieta bez motoru. bo nie widac jej całego ciała. tylko spodeni odrzucone na ziemie i dziwna pozycja. nie zbyt sexowne;]
juz konczez wami bo postralisie rozum...szkoda słów. Bye...nigdy was nie mozemy zrozumiec dziwaki motorowe...
- tajemniczna
- Świeżak
Tajemnicza, zrozum że to jest forum motocyklowe a nie anty-motocyklowe. Myślisz że każdy fan motocykli przestanie sie pasjonować moto tylko dlatego że ty tak uważasz?, poza tym ubzdurałaś sobie jakaś dziwną ideologie na temat motocykli i na siłę probujesz nią zainteresować innych. Nikt sie tu nie zmieni dla twojego widzi misie dlatego z całym szacunkiem żegnam.
- Kam25
- Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
No oczywiście - kto ? evil
prawie się popłakałem <hahaha>

prawie się popłakałem <hahaha>
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
tajemniczna napisał(a):Piankowy Marynarzyk napisał(a):Tajemnicza bylas kiedys w Kosciele ?
byłam inawet 2tyg w niedziele byłam:) ha;] wiec dziwni jestescie bo nawet szacunków nie macie... A bóg stworzył kobietę i faceta zeby się szanowali a nie obgadywali itp. A to z tego z motorami...to dziwna rzecz... mój znajomy niedawno zginął na motorze bo mu koło wyleciało i co? no wez sie zastanówcie.
To umiesz klekac xD booom zatopiona
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Kam25 napisał(a):i i na siłę probujesz nią zainteresować innych.
http://www.youtube.com/watch?v=Yk2stLdEeZ8
3:07 zawsze mi sie kojarzy

- ---
- Świeżak
tak w ogóle to tajemnicza przywróciła sens mojemu życiu.. nie kocham już moto to jest zło i beeee ja chce teraz bawić się tylko lalkami barbie i wyklinam na zawsze RR'kę która stoi w moim garażu teraz taka zimna nie rozgrzana
:P

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Taser napisał(a):czy moze byc cos piekniejszego
a mówiłem mojej ex zeby skonczyła z tym robieniem sobie fotek na motongach!

-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości