POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
ej no ale mnie trzeba poznac, zeby powiedziec z przekonaniem, ze jestem moim ulubieńcem
a tamten posty naprawde nie mial na celu kolegi obrazic tylko bylem szczerze ciekaw czy jego syn tez do nas dolaczy.

a tamten posty naprawde nie mial na celu kolegi obrazic tylko bylem szczerze ciekaw czy jego syn tez do nas dolaczy.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Wcale nie czułem się obrażony, tylko z ironią cytowałem Ciebie z podpisu pod twoim postem.
Co do syna to nie wiem może nawet tu bywa, nie wnikam w takie sprawy.
Co do syna to nie wiem może nawet tu bywa, nie wnikam w takie sprawy.
"Gdy człowiek przestaje marzyć umiera" R.Ridel.........Pozdrawiam Wojtek
-
Wojtekf - Świeżak
Cześć.Mam na imię Mateusz i mieszkam w Sochaczewie mieścina jakies 50km od wa-wy.Moj dotychczasowy pojazd to romet 50 t1.Na wiosne zamierzam kupić yamahe dt 50 choć nie jestem jeszcze zdecydowany ponieważ dużo dobrego slyszę o Derbi.
-
Fedor16 - Świeżak
kawasaki zx 6 rr 636/2004
Na imie mam Slawek mieszkam pod wroclawiem jerzdze kawasaki zx 6 rr 636/04
-
diabelek669 - Świeżak
fajnie, jak posiedzisz jeszcze troche moze zrozumiesz gdzie zadawac takie pytania i od czego jest ten temat.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Witam. Rafał z Lublina zaraziłem sie na skuterze Kymco ZX, a teraz od niedawna w posiadaniu CBR 600 f2
pozdro

- ScorpionLU
- Świeżak
witam
mam na imie Konrad
mam 18lat i jestem z Łodzi
Dotychczas jezdziłem YAMAHa-ą R6 z 2004r
teraz ja sprzedaje i postanowiłem przesiaść sie na turystyka po nowym roku !!... co z tego wyjdzie nie mam pojecia
:P
serdecznie pozdrawiem was wszystkicha a przede wszystkim Administratora (Scigacz.pl)
mam na imie Konrad

Dotychczas jezdziłem YAMAHa-ą R6 z 2004r
teraz ja sprzedaje i postanowiłem przesiaść sie na turystyka po nowym roku !!... co z tego wyjdzie nie mam pojecia

serdecznie pozdrawiem was wszystkicha a przede wszystkim Administratora (Scigacz.pl)
-
BocianWDZ - Świeżak
Witam serdecznie wszystkich bikerów.
Na imię mi Łukasz, mam 24 lata. Motorami Pasjonuję się od lat najmłodszych. Niestety najpierw szkoła, teraz brak czasu i praca (służby mundurowe więc czasu mam nie wiele) wciąż jednak marzę o swoim pierwszym jednośladzie. jak już się doczekam to napewno się pochwalę.
Na imię mi Łukasz, mam 24 lata. Motorami Pasjonuję się od lat najmłodszych. Niestety najpierw szkoła, teraz brak czasu i praca (służby mundurowe więc czasu mam nie wiele) wciąż jednak marzę o swoim pierwszym jednośladzie. jak już się doczekam to napewno się pochwalę.
- lukatus
- Świeżak
Witam,
na imię mam Dawid, mam 25 lat i jestem z Krakowa. Z zawodu jestem PHP Developerem. Interesuje się fotografią, programowaniem i teraz zaczynam motorami
na imię mam Dawid, mam 25 lat i jestem z Krakowa. Z zawodu jestem PHP Developerem. Interesuje się fotografią, programowaniem i teraz zaczynam motorami
Support IP.Board (otwórz link)
Portfolio Programisty (otwórz link)
Tworzenie stron WWW (otwórz link)
Portfolio Programisty (otwórz link)
Tworzenie stron WWW (otwórz link)
-
Spanner - Świeżak
Czesc,
Na imie mam Rafał, ale i tak wszyscy mowia mi Kamyk. Od wielu lat interesuje sie motorami, nawet chcialem zapisac sie do szkolki zuzlowej przy Poloni w Bydgoszczy. Jednak jak w wiekszosci przypadkow rodzice przy moim duzym nacisku nie zgodzili sie na to. Dlatego pomysl jazdy na motorze odstawilem na jakis czas. Minelo 10 lat, a zycie zmienilo mi sie kolosalnie, wiec postanowilem sie pocieszyc i zrobic to co zawsze chcielm zrobic - czyli zdac na prawojazdy kategori A. Zrobilem to jakis czas temu
Udalo sie za pierwszym razem w WORD-zie w Szczecinie. Jesli ktos szukal by szkoly moge polecic ale to juz w innym watku, badz na PW
Teraz powoli kompletuje sprzet jak rowniez zastanawiam sie nad kupnem motoru. Moje typy to Kawasaki ER5, Suzuki Bandit, badz Honda Hornet.
Jeszcze raz witam wszystkim i do zobaczenia gdzies na drodze.
Pozdrawiam,
Na imie mam Rafał, ale i tak wszyscy mowia mi Kamyk. Od wielu lat interesuje sie motorami, nawet chcialem zapisac sie do szkolki zuzlowej przy Poloni w Bydgoszczy. Jednak jak w wiekszosci przypadkow rodzice przy moim duzym nacisku nie zgodzili sie na to. Dlatego pomysl jazdy na motorze odstawilem na jakis czas. Minelo 10 lat, a zycie zmienilo mi sie kolosalnie, wiec postanowilem sie pocieszyc i zrobic to co zawsze chcielm zrobic - czyli zdac na prawojazdy kategori A. Zrobilem to jakis czas temu

Teraz powoli kompletuje sprzet jak rowniez zastanawiam sie nad kupnem motoru. Moje typy to Kawasaki ER5, Suzuki Bandit, badz Honda Hornet.
Jeszcze raz witam wszystkim i do zobaczenia gdzies na drodze.
Pozdrawiam,
-
Kamyk_^ - Świeżak