Gruba sprawa... ;-)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
SpeedyG napisał(a):Czyli masz skuter a doradzasz jak użytkować motocykl...fajnie
A tata pewnie naprawia żuki i w międzyczasie ustawia kąty rozrządów w R1kach i RRkach.
weź sie facet ***!!!!!!!!!!!!! nie wiesz to nie mów!!!!
Proszę nie używać wulgaryzmów.
Gelo007
R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
Majkel_007 napisał(a): nie wiesz to nie mów!!!!
i bardzo dobrze powiedziałeś, nie wiesz to nie mów. Jak czymś nie jeździłeś to tego nie polecaj (jeździć, to więcej niż dwa kółka dookoła piaskownicy bo kumpel mi dał, to przynajmniej z pare tys km)
Jak czegoś nie miałeś to nie mów że się coś psuje.
Szkoda że nigdzie nie przeczytałeś o pękających ramach dopiero by było ciekawe, wyszłoby że kawasaki to kulka złomu...
Acha i tak odnośnie jeszcze innych Twoich postów brawo za polecanie zamiast skuterka gs500:D to było naprawde nawet logiczne. W końcu jak ktoś chce kupić skuterka to taki gs to prawie jak skuter

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki Panowie za wszystkie odpowiedzi i pomoc
Ogladalem sobie wczoraj Fazera, Bandita i SV650S i przyznam szczerze, ze wizualnie najbardziej przypadl mi do gustu Bandit, ale siedzialo sie najwygodniej na Fazerce...
Napewno nie bede kupowal nowki sztuki, bedzie to motorek uzywany tak do 5-6 lat gora.
Jak by sie ktos jeszcze z Wawy znalaz, kto moze pomoc przy imporcie lub ewentulanie przy kupnie z Polski motorka to bylbym wdzieczny jak by napisal. Nie chce wtopic paru zlotych na walonym sprzecie...
Jeszcze raz dziski za rady. Pozdro, Bene.

Ogladalem sobie wczoraj Fazera, Bandita i SV650S i przyznam szczerze, ze wizualnie najbardziej przypadl mi do gustu Bandit, ale siedzialo sie najwygodniej na Fazerce...

Napewno nie bede kupowal nowki sztuki, bedzie to motorek uzywany tak do 5-6 lat gora.
Jak by sie ktos jeszcze z Wawy znalaz, kto moze pomoc przy imporcie lub ewentulanie przy kupnie z Polski motorka to bylbym wdzieczny jak by napisal. Nie chce wtopic paru zlotych na walonym sprzecie...
Jeszcze raz dziski za rady. Pozdro, Bene.
- Bene
- Świeżak
Hej ja mam podobna sytuacje jak Ty z motorem prawie wszytsko sie zgadza bez doswiadczenia, prawo kat B jest ale na 1 motor wole wziasc gs 500 jakos czuje respekt przed motorami i wczensiej planowalem bandita 600n ale wiele propozycji jest polecajacych wlasnie ten motocykl na sowj 1 moto wiec podziwam Cie ze rzucasz sie na dosc gleboka wode.
pozdrawiam michal
pozdrawiam michal
"lepiej być kimś 1 dzień niż nikim przez całe życie"
-
caveman - Świeżak
Nie wiem czy sześćsetka to taki super pomysł na pierwsze moto ja zaczynałem od rometa potem była mz 250 potem jawa 350 potem honda vtr 250 a jako piąta kawa zzr 600 i miałem spore problemy żeby nad nią zapanować i pare razy prawie skończyło by sie bardzo źle. Aha majkel znajomy pytał czy twój tata nie dorobił by zaworów do ursusa na tokarce a ja mam dla niego taki extra bonus pralke wirnikową do naprawy bo słyszałem że pralki też śmiga. A no i jeszcze moje kawasaki 1992 rok narazie skrzynia działa ale powiedz tacie że jak przestanie to napewno zgłosze sie właśnie do niego.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Co wy tu piszecie ;/ mozna zaczynac na moto o pojemnosci 600 czy 1000 czy 1300.Nie mowie ze kazdy ma jezdzic na kawasaki np 1400,ale czy to dobry pomysl brac 500 i po 1 sezonie miecproblem ze sprzedaniem ??Lepiej wziasc cos wiekszego i powoli poznawac motocykl.Icid to ja nie wiem jak ty jezdziles na tych motocyklach ze z 600 miales takie problemy.
Zdrowka
Zdrowka
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Jak sie wprawiać to na ostro na początku był problem bo z przyzwyczajenia nie patrzyłem na liczniki a 600 rozpędzała sie troche szybciej niż 250 a jak już spojrzałem to sie okazywało że mam np 180 i bardzo krótką droge do chamowaniaicid napisał(a):Nie wiem czy sześćsetka to taki super pomysł na pierwsze moto ja zaczynałem od rometa potem była mz 250 potem jawa 350 potem honda vtr 250 a jako piąta kawa zzr 600 i miałem spore problemy żeby nad nią zapanować i pare razy prawie skończyło by sie bardzo źle. Aha majkel znajomy pytał czy twój tata nie dorobił by zaworów do ursusa na tokarce a ja mam dla niego taki extra bonus pralke wirnikową do naprawy bo słyszałem że pralki też śmiga. A no i jeszcze moje kawasaki 1992 rok narazie skrzynia działa ale powiedz tacie że jak przestanie to napewno zgłosze sie właśnie do niego.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 25 gości