Ankieta na temat transplantacji
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przeszczepić mózg? Pewnie można, z tym że chyba nikt jeszcze tego nie próbował na człowieku
Ja bym inaczej sformułował pytanie.
Kości chyba też, skoro można przeszczepić cały palec na przykład z kośćmi w pakiecie
Ale się nie czepiam, w porównaniu z większością ankiet do prac "magisterskich" to nawet normalnie zrobiona ankieta.
Dobra, wypełniłem, nawet starałem się być poważny

Kości chyba też, skoro można przeszczepić cały palec na przykład z kośćmi w pakiecie

Ale się nie czepiam, w porównaniu z większością ankiet do prac "magisterskich" to nawet normalnie zrobiona ankieta.

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Przeszczepić mózg? Pewnie można, z tym że chyba nikt jeszcze tego nie próbował na człowiekuJa bym inaczej sformułował pytanie.
No właśnie niektóre pytania są podchwytliwe

- PaulaMoto
- Świeżak
7 . Czy Pana/Pani zdaniem można złożyć sprzeciw na pobranie narządów po śmierci?
no chyba nie skoro sie juz nie zyje. Jakos dziwnie sformulowane to pytanie. Chodzi o to ze za zycia moge zglosic sprzeciw na pobranie po smierci ?
no chyba nie skoro sie juz nie zyje. Jakos dziwnie sformulowane to pytanie. Chodzi o to ze za zycia moge zglosic sprzeciw na pobranie po smierci ?
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
zxer napisał(a): Chodzi o to ze za zycia moge zglosic sprzeciw na pobranie po smierci ?
Dokładnie- o to chodzi. No i tak jak napisał madcap, po czyjejś śmierci rodzina może złożyć sprzeciw jeśli zmarły za życia nie przyjął konkretnego stanowiska. Zdaję sobie sprawę z tego, że można było lepiej skonstruować niektóre pytania ale jak to się mówi: mądry Polak po szkodzie.
- PaulaMoto
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości