Zobacz wÄ…tek - Ankieta na temat transplantacji
NAS Analytics TAG

Ankieta na temat transplantacji

O wszystkim
_________

Postprzez Invi » 11/10/2012, 14:20

Przeszczepić mózg? Pewnie można, z tym że chyba nikt jeszcze tego nie próbował na człowieku :P Ja bym inaczej sformułował pytanie.

Kości chyba też, skoro można przeszczepić cały palec na przykład z kośćmi w pakiecie :D

Ale się nie czepiam, w porównaniu z większością ankiet do prac "magisterskich" to nawet normalnie zrobiona ankieta.

Dobra, wypełniłem, nawet starałem się być poważny ;)
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez PaulaMoto » 11/10/2012, 14:25

Invinciblee napisał(a):Przeszczepić mózg? Pewnie można, z tym że chyba nikt jeszcze tego nie próbował na człowieku :P Ja bym inaczej sformułował pytanie.

Kości chyba też, skoro można przeszczepić cały palec na przykład z kośćmi w pakiecie :D

Ale się nie czepiam, w porównaniu z większością ankiet do prac "magisterskich" to nawet normalnie zrobiona ankieta.

Dobra, wypełniłem, nawet starałem się być poważny ;)

No właśnie niektóre pytania są podchwytliwe ;) aaa czyli to Ty taki żartowniś z tą "klatą" ;) hehehe
PaulaMoto
Świeżak

Postprzez ZooL » 12/10/2012, 18:24

w sumie w takiej ankiecie na rynek amerykanski calkiem zasadne wydawaloby sie pytac o mozliwosc wypelnienia kosci adamantium zamiast o ich przeszczepianie.
ZooL
Świeżak

Postprzez zxer » 12/10/2012, 19:44

7 . Czy Pana/Pani zdaniem można złożyć sprzeciw na pobranie narządów po śmierci?

no chyba nie skoro sie juz nie zyje. Jakos dziwnie sformulowane to pytanie. Chodzi o to ze za zycia moge zglosic sprzeciw na pobranie po smierci ?
tea who you yea bunny
zxer
Stały bywalec

Postprzez madcap » 12/10/2012, 22:24

zxer, rodzina denata może
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez PaulaMoto » 13/10/2012, 09:48

zxer napisał(a): Chodzi o to ze za zycia moge zglosic sprzeciw na pobranie po smierci ?

Dokładnie- o to chodzi. No i tak jak napisał madcap, po czyjejś śmierci rodzina może złożyć sprzeciw jeśli zmarły za życia nie przyjął konkretnego stanowiska. Zdaję sobie sprawę z tego, że można było lepiej skonstruować niektóre pytania ale jak to się mówi: mądry Polak po szkodzie.
PaulaMoto
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê