Zobacz wÄ…tek - Pomoc dla motocyklisty
NAS Analytics TAG

Pomoc dla motocyklisty

O wszystkim
_________

Postprzez Czester » 6/1/2012, 22:32

komarcc napisał(a):Wystarczy, że ktoś napisze w odpowiedzi trochę wulgaryzmów i każdy kojarzy to z Tobą :) Ciekawe dlaczego :lol:

Eeee nooo, tylko mi tu bez takich :lol: Przecież ja wcale tak często nie przeklinam (chyba) :oops:
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez grunder » 6/1/2012, 23:19

CzesterTX napisał(a):Eeee nooo, tylko mi tu bez takich Przecież ja wcale tak często nie przeklinam (chyba)

Tu cię pociesze bo aż nadto nie przeklinasz, ale dość często i nie przerwanie walisz głową...
grunder
Mieszkaniec forum

Postprzez zioomeek09 » 7/1/2012, 19:39

Domocoon napisał(a):To miał wypadek

1. Na czym ?

2. Jako kto: kierujący czy pasażer ?

3. Z kogo winy był wypadek ?

Wystarczy kliknąć w link podany wyżej w opisie tematu:

www.nie-jestem-sam.pl napisał(a):Mam na imię Kacper

Mam 18 lat.

Kilka dni przed 18-stymi urodzinami, 20 wrzeÅ›nia 2011 r. przewróciÅ‚em siÄ™ na motorze. Od najmÅ‚odszych lat fascynowaÅ‚em siÄ™ motoryzacjÄ…. DziÅ› wiem, że jazda na motocyklu to wspaniaÅ‚a rzecz, ale również niebezpieczna. Przy próbie ominiÄ™cia studzienki kanalizacyjnej motor wpadÅ‚ w tzw. wężykowanie. StraciÅ‚em nad nim panowanie i upadÅ‚em. Jedynym uszkodzeniem, jakiego doznaÅ‚em w wyniku tego upadku byÅ‚o zÅ‚amanie krÄ™gosÅ‚upa w odcinku piersiowym. Niestety, uszkodzeniu ulegÅ‚ także rdzeÅ„ krÄ™gowy. Po wielogodzinnej operacji zespalajÄ…cej poÅ‚amane krÄ™gi, czekaÅ‚ mnie żmudny okres rekonwalescencji. Od kilkunastu tygodni aktywnie rehabilitujÄ™ siÄ™, ćwiczÄ™ i uczÄ™ siÄ™ życia na nowych warunkach. Jak dÅ‚ugo to potrwa – nie wiem. Jest trudno, ale jak powiedziaÅ‚ Steve Jobs: „ jeÅ›li życie uderzy ciÄ™ cegłą w gÅ‚owÄ™, nie zaÅ‚amuj siÄ™…”. Staram siÄ™. NaprawdÄ™.

Dzięki mojej rodzinie, przyjaciołom i Ani, nie tracę nadziei na powrót do sprawności.

Nie jestem sam.

Ale potrzebuję także i Twojej pomocy.

Jeśli zechcesz możesz pomóc -> wejdź

Kacper.
zioomeek09
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê