Program TV
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jako, że nudzę się w robocie a temat i tak jest z doopy, to postaram się rozwiać Twoje wątpliwości.
1. Mylisz się i to grubo. Gdybym patrzył na życie z perspektywy kasy to dawno zrobiłbym to, co Eneasz. Ba, nawet nie opuściłem swego rodzinnego miasta (czyt. dziury) dla kasy, choć takowe możliwości miałem. Wolę żyć skromniej ale u siebie. Pracoholikiem też nie jestem, bliżej mi raczej w stronę lenia. Za kasą nie gonię, choć nie cierpię na jej nadmiar.
2. Cieszę się, że się rozumiemy.
3. Tytuł przedni! Do tego występ w kominiarce motocyklowej i beka murowana. A najbardziej ubawiłoby mnie to, że zdecydowana większość widzów wzięłaby to na poważnie
1. Mylisz się i to grubo. Gdybym patrzył na życie z perspektywy kasy to dawno zrobiłbym to, co Eneasz. Ba, nawet nie opuściłem swego rodzinnego miasta (czyt. dziury) dla kasy, choć takowe możliwości miałem. Wolę żyć skromniej ale u siebie. Pracoholikiem też nie jestem, bliżej mi raczej w stronę lenia. Za kasą nie gonię, choć nie cierpię na jej nadmiar.
2. Cieszę się, że się rozumiemy.
3. Tytuł przedni! Do tego występ w kominiarce motocyklowej i beka murowana. A najbardziej ubawiłoby mnie to, że zdecydowana większość widzów wzięłaby to na poważnie

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
oczekiwałem grubej zjebki i się rozczarowałem, pozytywnie. Dzięki za rozwianie wątpliwości 

GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Fakt, to był sarkazm grubą nicią smarkany, nie do odkrycia przez moje słabe synapsy
A dawca, którego romet 747 zweryfikował, opowie im rzeczywiście dużo o życiu na krawędzi. Zacznie od tego jak postanowił przekroczyć drzwi do salonu Rometa. Toż przecież do tego trza mieć jaja jak kokosy.

GSX1400
-
od trójmiasta to się odwieście
zamiast 3-miasta niech będzie kaczogród
zamiast 3-miasta niech będzie kaczogród
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
zxer napisał(a):Znajac TVN zrobicie z motocyklistow nacpanych szalencow jezdzacych w ruchu ulicznym 300 km/h. Znam ale nie podam.
HAHA dokładnie takie miano otrzymałem;/ i powiem lepiej wcale na moto wtedy nie jeździłem, ale jaki by nie przejechał to każdy że to ja jeżdżę, cholerni frajerzy;/
A co do rodziny no to na szczęście wszyscy zdrowi!
-
Mafinos - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości