Apel do polityków
• Strona 2 z 2 • 1, 2
[quote="Anetta"]luzik mieszkam tu od urodzenia, znam tu wszystkich
no proszę ... kondratowicza dalej łodygowa i jesteśmy u mnie...
mozliwe, że mamy wspólnych znajomych
bo troszkÄ™ ludzi znam w tej okolicy 
mozliwe, że mamy wspólnych znajomych

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
Twins2 napisał(a):Anetta napisał(a):luzik mieszkam tu od urodzenia, znam tu wszystkich
mozliwe, że mamy wspólnych znajomychbo troszkę ludzi znam w tej okolicy
Siwego z Kondratowicza 4 znasz?
-
Anetta - Świeżak
Anetta napisał(a):a do czego pijesz? czy tylko tak piszesz?
a po zdjeciu mi na blondynke nie wygladalas..... masz taka opcje- edytuj.... zobacz jak ona dziala.... i zapoznaj sie w koncu z regulaminem tego forum...
-
kravec - Administrator
no Gelo..mylisz się okrutnie-dopuki kredyt jest nie spłacony w 100% wszystko co kupiłeś na "kreche" jest własnością kredytodawcy, który w razie kłopotow (Twoich) z płatnościami zabiera swoją własność i może z nią zrobić co chce. Ty stajesz się pełnoprawnym właścicielem tkaiej rzeczy na "kreche" dopiero po zapłaceniu za nią 100% ustalonej w momencie zakupu ceny + wszelkie odsetki wynikające z umowy podpisanej z kredytodawcą, czyli najczęściej bankiem. Więc...to bank jest właścicielem tego co ty posiadasz, nie wazne czy to jest kaczuszka do kapieli czy dom czy luksusowy jacht, ważne ze na kredyt.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
gelo007 napisał(a):Ok, to teraz wyjaśnijcie mi różnice między Leasingiem Nieruchomości, a Kredytem Hipotecznym...
czekam...
w leasing musisz mieć udział własny w kredycie hipotecznym nie banki dają teraz na 100% i nawet na 45 lat.
leasing nieruchomości o ile taki jest opłaca się tylko firmie (ew.działalność gospodarcza) ratę leasingu wrzucasz sobie w koszty firmy.
po magicznym okresie leasingu możesz sobie za jakiś tam umówiony procent odkupić przedmiot leasingu od leasingodawcy lub wziąć coś innego w leasing.
Leasing od kredytu różni się tym, że po spłacie kredytu rzecz przechodzi na Twoją własność, a w leasingu nie zawsze.
-
Anetta - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości