dancing in the rain :D
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tnts napisał(a):panowie i panie
@Zool - wiemy wiemyJesteś "miszczem" - mniej agresji
Tu nie chodzi o agresje, tylko o uswiadomienie ci jakie brednie wypisales w pierwszym poscie, konkretnie w zdaniu:
tnts napisał(a): Powiem wam że te wszystkie książki i filmy o technice jazdy to se można wsadzić.
Te wszystkie filmy i ksiazki wlasnie daja bardzo duzo informacji, tyle ze golych informacji, a nie umiejetnosci. Niemniej jednak warto poczytac, a pozniej cwiczyc.
- ZooL
- Świeżak
książki są ok - metody działania i fizyka jazdy moto opisane w nich są poprawne. Chodziło mi o to że jak coś się dzieje awaryjnego to nie zdążysz nic zrobić bo wszystko dzieje się szybko i działasz jak automat.
Moja definicja sytuacji awaryjnej: Jak miales czas sie zastanowić to to nie była sytuacja awaryjna.
Moja definicja sytuacji awaryjnej: Jak miales czas sie zastanowić to to nie była sytuacja awaryjna.
- tnts
- Świeżak
imho
za mało treningu, jeśli chcesz działać jak automat
piszę z autopsji
na w miarę odizolowany plac i każdy odruch trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć
za mało treningu, jeśli chcesz działać jak automat
piszę z autopsji
na w miarę odizolowany plac i każdy odruch trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2