styl jazdy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Opcja 2 dlatego że już się na oglądałem tych z opcji 1,znajomy się zabił i daje to dużo do myślenia,samemu też doświadczyłem dzwona z autem i kiedyś pobocze zwiedzałem.Nauczony pokory teraz jeżdżę inaczej ale nie jak emeryt,po za tym plastikiem rzadko się da wolno jeździć dlatego chyba ostatni mój sezon na takim moto.Przesiadka na jakąś v-eczkę o niższej mocy
w końcu przyjemnością jest już sama jazda a oto chyba chodzi.

CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
Jeżdżę bardzo dynamicznie, często wręcz agresywnie ale tak jak napisał P_W w zależności od nastroju i warunków pogodowych. Nigdy nie jeżdżę na granicy bezpieczeństwa, zawsze zostawiam sobie pewien zapas w razie czego, więc dlatego zaznaczyłem opcję 2.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Rowniez opcja 2 po crash-u 3 lata temu zanim zrobie cos mocniejszego zastanawiam sie 2-3razy i odpuszczam sobie zeby mnie miec pretensji jak wtedy po dzwonie i miesiac w gipsie;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Ja tam zapierdalam,glownie po miastach i wiochach bo na otwarte to za wolnego szpeja mam,opcja nr1.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
ja bym to rozróżnił na takie dwie ocje u siebie
Jazda prawie normalna to jak jade do pracy czy ogółem gdzieś jade
A zapiertytyryty jak wrcam do domu albo jak ide sobie pojeździć stres wygonić ... a pozatym gleby są fajne w pewnych granicach obrazeń i ksoztów...
Jazda prawie normalna to jak jade do pracy czy ogółem gdzieś jade
A zapiertytyryty jak wrcam do domu albo jak ide sobie pojeździć stres wygonić ... a pozatym gleby są fajne w pewnych granicach obrazeń i ksoztów...

-
KAPELA911 - Bywalec
Sorry, ale moim zdaniem każdy mówi, że jeździ dynamicznie, sportowo, ale z głową na karku.. mało kto powie, że jeździ jak wariat narażając życie swoje i innych. Ta ankieta przyniesie łatwe do obalenia statystyki..

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Jesli w plasiku jest 150kucyków + 1 baran to chyba nie da sie jeździc spokojnie a poza tym plastki nie sa do spokojnej jazdy zdecydowanie opja 1 i przyznaje sie ze zdaza mi sie jezdzic jak wariat stwarzajac zagrozenie 

- Załączniki
-
- 2368.jpg (22.95 KiB) PrzeglÄ…dane 4101 razy
- arthur86
- Świeżak
300km/h na przednim kole z linkÄ… na szyi - zawsze
nie no bez sensu taka ankieta...wpasowałem się w kazdą z pozycji. 1 - bo latanie na gumie zawsze jest na granicy - czy tego chcesz czy nie...2ka bo tak się jeździ przewaznie motocyklem tej klasy. 3ka - bo i czasem nie chce sie zwyczajnie lecieć na złamanie karku - spokojna przelotowa 140-150 bez wiekszego wyprzedzania na trasie np na jakiś zlot - to nie prowokacja - taką prędkość uwazam za bezpieczną na wielu krajówkach jeżeli nie jeździ się brawurowo i wie co to są SKRZYŻOWANIA.

nie no bez sensu taka ankieta...wpasowałem się w kazdą z pozycji. 1 - bo latanie na gumie zawsze jest na granicy - czy tego chcesz czy nie...2ka bo tak się jeździ przewaznie motocyklem tej klasy. 3ka - bo i czasem nie chce sie zwyczajnie lecieć na złamanie karku - spokojna przelotowa 140-150 bez wiekszego wyprzedzania na trasie np na jakiś zlot - to nie prowokacja - taką prędkość uwazam za bezpieczną na wielu krajówkach jeżeli nie jeździ się brawurowo i wie co to są SKRZYŻOWANIA.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości