Problem z kasą. POMOCY!!!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
jedz do usa znajdziesz tam prace bez problemu - pomożesz komus przy trawniku albo drzewka podetniesz i spokojnie w ten sposob zarobisz brakujaca sume
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Na Twoim miejscu nawet bym sie nie zastanawial i pakowal walize i lecial za ocean.
Do byle jakiej roboty sie zalapiesz jesli jestes choc troche kumaty. Grosza zarobisz troche, wiec mozesz odrazu zainwestowac. Kupujesz generalnie elektronike i albo przywozisz ze soba albo opyuchasz na cieplo na allegro ze swoja prowizja i wysylasz z USA do PL.
Ze soba spokojnie jednego lapciaka mozna przywiezc, aparat na szyje i spokojnie 4-5 obiektywow do niego , ktore pozniej w PL spokojnie sprzedasz z niezla przebitka.
Na upartego mozesz tam tez sprzeta (moto) jakiegos kupic , w kontener zapakowac i niech sobie plynie do PL zanim wyjedziesz. Kupujesz moto albo dla siebie albo na handel, tyle ze troche latania z paiperzyskami jest pozniej w PL. Ale i tak napewno sie oplaci.
Do byle jakiej roboty sie zalapiesz jesli jestes choc troche kumaty. Grosza zarobisz troche, wiec mozesz odrazu zainwestowac. Kupujesz generalnie elektronike i albo przywozisz ze soba albo opyuchasz na cieplo na allegro ze swoja prowizja i wysylasz z USA do PL.
Ze soba spokojnie jednego lapciaka mozna przywiezc, aparat na szyje i spokojnie 4-5 obiektywow do niego , ktore pozniej w PL spokojnie sprzedasz z niezla przebitka.
Na upartego mozesz tam tez sprzeta (moto) jakiegos kupic , w kontener zapakowac i niech sobie plynie do PL zanim wyjedziesz. Kupujesz moto albo dla siebie albo na handel, tyle ze troche latania z paiperzyskami jest pozniej w PL. Ale i tak napewno sie oplaci.
- marcinpsk
- Świeżak
pokupuj mi czesci do moto chetnie je od ciebie odkupie za rozsądną kase
tam czesci do moto tanie są bardzo. najlepiej kupowac cos co jest małe i drogie - telefony komórkowe itp 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
nie czytałem całego tematu, proponował już ktoś zbieranie OTINKÓW?
dobra joke..
na poważnie to bierz się za robotę w weekendy np w MC albo kfc i uzbierasz na moto do tego kasa z 18 i styknie na jakieś 500ccm

dobra joke..
na poważnie to bierz się za robotę w weekendy np w MC albo kfc i uzbierasz na moto do tego kasa z 18 i styknie na jakieś 500ccm
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
czester to było w czasach kiedy fajki kosztowały po 4.30 za paczkę albo i mniej a samochody to były ale za granicą
ja rzuciłem, fajki z nowym rokiem i jak codziennie zostaje 10.60zł w portfelu, to od razu widać różnicę...

ja rzuciłem, fajki z nowym rokiem i jak codziennie zostaje 10.60zł w portfelu, to od razu widać różnicę...

-
melvin - PierwszyOkrutny
http://www.zywnosconline.pl/images/marl ... e-Full.jpg
ja jarałem te i własnie po tyle za paczkę były jak ostatnie kupowałem...
ja jarałem te i własnie po tyle za paczkę były jak ostatnie kupowałem...

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a): ja rzuciłem, fajki z nowym rokiem i jak codziennie zostaje 10.60zł w portfelu, to od razu widać różnicę...
cos mi sie nie chce w to wierzyc, ze "zostaje w portfelu". wiekszosc znanych mi osob ze mna wlacznie przyznaje, ze jak nie wydasz na fajki to i tak rozrzucisz na co innego. koszta sie rozchodza na bzdury, a odkladanie "do skarbonki" z kolei konczy sie zwykle wydaniem hajsu po max. miesiacu. takie jest przynajmniej moje zdanie

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
ja nie palę, papierosy to gów**, 2 razy próbowałem, za każdym razem mi nie smakowały, pewnie w końcu bym je polubił, al po co, mam walczyć żeby coś beznadziejnego mi się spodobało.
chyba w tą elektronikę wejdę, a i wiecie może ile kosztuje wysyłka paczki z USA, bo w sumie mam wujka tam i mógłby mi wysłać parę gażetów żebym już zaczął?
EDIT:
Spotyka się 2 kumpli z pracy na tym samym stanowisku. Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj palę już 10 lat, jakbym nie palił to miałbym już nowego Mercedesa S-Klasy. Straszne jak te papierosy zżerają kasę.
- Dziwne... ...ja nie palę i nie stać mnie na merca.
chyba w tą elektronikę wejdę, a i wiecie może ile kosztuje wysyłka paczki z USA, bo w sumie mam wujka tam i mógłby mi wysłać parę gażetów żebym już zaczął?
EDIT:
Spotyka się 2 kumpli z pracy na tym samym stanowisku. Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj palę już 10 lat, jakbym nie palił to miałbym już nowego Mercedesa S-Klasy. Straszne jak te papierosy zżerają kasę.
- Dziwne... ...ja nie palę i nie stać mnie na merca.

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3