irytujący poziom "skuterów"
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no to jakby było można to ja też byłbym chętny na dział skutery
Troche by tam trzeba było przypilnować ; )
(ps. Dzięki Lovtza za pokasowanie tamtych postów )

(ps. Dzięki Lovtza za pokasowanie tamtych postów )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
No to ładnie ładnie... ja t się dwoje i troje wysyłam do modów wiadomości na pw, a Marcin laury zbiera
:D
Ale niech będzie modem na skutery, co mi tam:P

Ale niech będzie modem na skutery, co mi tam:P
- WhiteArmy00
- Świeżak
Manhatan napisał(a):
Acha, jeśli chodzi o logowania to loguję się 2-3 razy tylko, że jak się zaloguję to siedzę po 3-4h na każdym
czyli wogóle nie wyłaczasz kompa, spoko w takim razie możesz być bo tam co trochę są nieścisłości jakieś

http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
ojj Akon daruj sobie takie uwagi. Wystarczająco się popisałeś na tym forum jako thores itp. Dałeś wystarczający przykład o sobie. Pozatym dziwny jest fakt że od kiedy jesteś na forum, to ja z racji studiów byłem tutaj bardzo mało i prawie się nie udzielałem, ale Ty gadasz ciągle o mnie takie głupoty że się słuchać nie chce , przy tym nie sposób nie zauważyć że ciągle pijesz do jednego, do tego co było podczas Twojego thoresowania. Masz jakiś uraz?
Nie wiem po czym Ty poznajesz że nie potrafie być obiektywny, jak kogoś nie znasz to się o nim nie wypowiadaj. Wogle to najlepiej odczep się od mojej osoby bo to już się stało nudne, co było na forum każdy widział, każdy ma zdanie zarówno o Tobie jak i o mnie. Sam nie stoisz zbyt wysoko na piedestale i szczerze wątpie żebyś dostał jakiekolwiek poparcie z forum od ludzi którzy się na Tobie poznali. Masz swój świat w którym jesteś święcie przekonany o swojej racji i szczegół że większość "starych" bywalców forum chętnie by powiedziała co o Tobie myśli, a w szczególności o tym jak przez długi czas zaśmiecałeś to forum.
Tak że na przyszłość jak nie masz co nowego o mnie napisać to najlepiej 3 metry w bok od marcina. Ja nie mam najmniejszych przyjemności wysłuchiwać dokładnie od Ciebie jakichkolwiek uwag. Pokazałeś już co potrafisz, to wystarczyło żeby zyskać o Tobie opinie.
Nie wiem po czym Ty poznajesz że nie potrafie być obiektywny, jak kogoś nie znasz to się o nim nie wypowiadaj. Wogle to najlepiej odczep się od mojej osoby bo to już się stało nudne, co było na forum każdy widział, każdy ma zdanie zarówno o Tobie jak i o mnie. Sam nie stoisz zbyt wysoko na piedestale i szczerze wątpie żebyś dostał jakiekolwiek poparcie z forum od ludzi którzy się na Tobie poznali. Masz swój świat w którym jesteś święcie przekonany o swojej racji i szczegół że większość "starych" bywalców forum chętnie by powiedziała co o Tobie myśli, a w szczególności o tym jak przez długi czas zaśmiecałeś to forum.
Tak że na przyszłość jak nie masz co nowego o mnie napisać to najlepiej 3 metry w bok od marcina. Ja nie mam najmniejszych przyjemności wysłuchiwać dokładnie od Ciebie jakichkolwiek uwag. Pokazałeś już co potrafisz, to wystarczyło żeby zyskać o Tobie opinie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Zaczynacie mnie nudzić. Idę po piwo.
I po co wypisuje tutaj publicznie swoje żale, myślicie, że komuś się będzie chciało to przeczytać?
I po co wypisuje tutaj publicznie swoje żale, myślicie, że komuś się będzie chciało to przeczytać?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Mysle ze najlepsza kandydatórą był by Bunny, ale ostatnio wogule niewidac go na forum.
Jesli chodzi o Manhatana to jest to zaraz po Bunnym najlepszy kandydat na ojca prowadzacego działu Skutery.Co najwazniejsze jest zorientowany w temacie skuterów,dotego sam jest posiadaczem NSRki,wiec napewno bedzie słuzył pomoca i dobra rada chłopakom.
Jesli chodzi o Manhatana to jest to zaraz po Bunnym najlepszy kandydat na ojca prowadzacego działu Skutery.Co najwazniejsze jest zorientowany w temacie skuterów,dotego sam jest posiadaczem NSRki,wiec napewno bedzie słuzył pomoca i dobra rada chłopakom.
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
"akon" a Ty znowu robisz syf na forum? dawno powinni Ciebie wywalić. i jestem za marcinem na moda, nie wiem dlaczego sie kłucicie, według mnie powinien najstarszy wybrac.
- GucioMarcin
- Świeżak
hehehehe czuje, że z tym grafikiem to by raczej niewypaliło
Ale jeśli chodzi o mnie to przeważnie, jestem od godziny 14-22 (z przerwami) w dni powszednie, a w weekendy od 10-22 (też z przerwami) to chyba oczywiste 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
mafioza napisał(a):a ja moge być waszym MASTEREM!!!!
a ja majstrem

http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3