"Śmierć zdejmuje buty"
• Strona 2 z 2 • 1, 2
cała kopalnia
za chwile będzie cała kopalnia, ale warnów. Proszę o niewstawianie drastycznych fotek, scen, ani linków do nich
mar111cin
za chwile będzie cała kopalnia, ale warnów. Proszę o niewstawianie drastycznych fotek, scen, ani linków do nich
mar111cin
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
marcin biłem się z myślami czy to napisać na forum czy na priv przez wzgląd na to, że jesteś modem, więc masz w jakiś sposób czuwać nad treściami.
doszedłem jednak do wniosku, że pisząc publicznie swoją uwagę, zlegitymizowałeś mnie do publicznego odniesienia się do niej.
mnie nie trzeba straszyć, jestem zbyt poważny na to, wystarczyło napisać, że jest to zbyt drastyczne przynajmniej w twoim mniemaniu - wystarczyłaby druga część twojej wypowiedzi.
btw, potrafię odseparować zbyt drastyczne treści i gdybym uznał, że jest to właśnie takie nie zamieściłbym linków.
z wyrazami szacunku.
ps1. bycie moderem to nie jest bycie Panem Bogiem.
ps2. sorry za OT w temacie
doszedłem jednak do wniosku, że pisząc publicznie swoją uwagę, zlegitymizowałeś mnie do publicznego odniesienia się do niej.
mnie nie trzeba straszyć, jestem zbyt poważny na to, wystarczyło napisać, że jest to zbyt drastyczne przynajmniej w twoim mniemaniu - wystarczyłaby druga część twojej wypowiedzi.
btw, potrafię odseparować zbyt drastyczne treści i gdybym uznał, że jest to właśnie takie nie zamieściłbym linków.
z wyrazami szacunku.
ps1. bycie moderem to nie jest bycie Panem Bogiem.
ps2. sorry za OT w temacie
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
chodziło o to żeby inni już nie wstawiali więcej takich linków, bo wysyp się tego zrobił, a zawsze na forum za takie linki odpowiednio "nagradzano". Tak że bez urazy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Nie martw się madcap, marcinek lubi rozdawać warny bo go to bardzo kręci i każdy kolejny daje mu +1 do długości przyrodzenia
A żeby nie było OT to uważam, że gubienie butów w dużej mierze jest wynikiem działania na człowieka dużych sił w momencie uderzenia. W końcu nawet od solidnego podbródkowego może kolesia wyrwać z butów

A żeby nie było OT to uważam, że gubienie butów w dużej mierze jest wynikiem działania na człowieka dużych sił w momencie uderzenia. W końcu nawet od solidnego podbródkowego może kolesia wyrwać z butów

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości