Rozwaliłem XJ
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Bo wy to tacy swieci jestescie, tak?? Nigdy sie nie wyglupialiscie, nie jechaliscie za szybko, po prostu idealne aniolki!! Zawsze i wszedzie przepisy ruchu co do 1km/h, oraz oczywiscie zadnego motoru przed zrobieniem karty motorowerowej, prawka A1 albo A.
Chlopak przesadzil, tylko on niestety jak wielu innych dostal za to kare. Najwazniejsze, ze mu sie nic nie stalo, wnioski dla siebie na pewno wyciagnal. Jestem pewna, ze nie napisal nam o tym tylko po to, zeby dostac opierdziel od "Wszystkowiedzacych", lecz po jakies slowo pociechy, rady, nie wiem, czegokolwiek!! Kurde jak ktos nie w humorze to niech nie doluje jeszcze chlopaka
Biedak pewnie sie najadl strachu, do teraz ma wyrzuty sumienia. Ale nie zasluzyl na slowa pogardy. Nie martwcie sie, on wie, ze zle zrobil. I nie potrzebuje do tego Uswiadamiaczy
"Widzisz drzazge w oku innego czlowieka a belki w swoim nie dostrzegasz"
Wiec troche ostrozniej z ta krytyka. No i sie unioslam, sorry.

Chlopak przesadzil, tylko on niestety jak wielu innych dostal za to kare. Najwazniejsze, ze mu sie nic nie stalo, wnioski dla siebie na pewno wyciagnal. Jestem pewna, ze nie napisal nam o tym tylko po to, zeby dostac opierdziel od "Wszystkowiedzacych", lecz po jakies slowo pociechy, rady, nie wiem, czegokolwiek!! Kurde jak ktos nie w humorze to niech nie doluje jeszcze chlopaka

"Widzisz drzazge w oku innego czlowieka a belki w swoim nie dostrzegasz"
Wiec troche ostrozniej z ta krytyka. No i sie unioslam, sorry.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Patty do tej pory pisalas madre rzeczy ale teraz to mnie zalamalas. Mowimy o dziecku ktore dorwalo sprzet o mocy wiekszej od niejednego auta. Wydaje mi sie ze typek umiescil tego posta tylko po to zeby sie pochwalic jakiego pieknego dzwona odstawil i jaki to on jest kozak, swiadcza o tym w/g mnie jego zdjecia z opisem. Chlopak powinien dostac niezle manto a nie go glaskac po glowie,
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
oj bo ja taka dobra dusza jestem, po prostu szkoda mi chlopaka. Moze masz racje...??
P.S. Ja tez bez kasku jechalam jak sobie pieknie kolano rozwalilam i jakos nie chcialam, zeby mnie jeszcze dobijano - co sie posralam ze strachu po gaciach, to moje :/ Ale sie nauczylam. Tak, jak on (miajmy nadzieje)

P.S. Ja tez bez kasku jechalam jak sobie pieknie kolano rozwalilam i jakos nie chcialam, zeby mnie jeszcze dobijano - co sie posralam ze strachu po gaciach, to moje :/ Ale sie nauczylam. Tak, jak on (miajmy nadzieje)
-
patty_brawurka napisał(a): Ale nie zasluzyl na slowa pogardy.
".
Hmmm.. patty brawurka gdzie ty wyczytałaś jakieś słowa pogardy, wszyscy współczujemy chłopakowi i cieszymy się że sobie krzywdy nie zrobił i tyle. Ja nie wiem ale może ty jakoś inny temat czytałaś

-
robertsz - Świeżak
buuuu ;( (tup tup) teraz sie czuje jakbym miala 2 cm wzrostu
Ale jestem meska, przyjmuje to na siebie - owszem, tknal mnie ostatni post januszarosy, wydawalo mi sie, ze jest troche za ostry jak dla chlopaka. Ojej w co ja sie wpakowalam, teraz ja dostane po glowie, ze bzdury gadam ;( Teraz zaluje, ze gebe otworzylam, ale honorowo posta nie reedytuje. Cmoknijcie mnie w ... raczke
)

-
spoko paty nie o to chodzi moze chlopaczek nastepnym raz pomysli zanim wsiadzie na duze moto bez kasku i mu uratujemy tym zycie????
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
ha ha ha szkoda, ze nie widzicie teraz mojej miny p.t. "Ucisniony Amorek"
przepraszam, nastepnym razem glebiej przeanalizuje czyjas wypowiedz, zanim sama niepotrzebnie rabanu narobie... i sie zblaznie przy okazji...
Robertsz, zapamietam to sobie na przyszlosc 

-
robertsz napisał(a):p.s. racer co ty dzisiaj w takim złym nastroju co,ktoś ci drogę zjechał czy mandat dostałeś
Wszystko ok;) Cieszę się, że fan XJotek przeżył i nic mu się nie stało. Tylko szkoda chłopaka, żeby się zabił, przecież Barteck jeszcze sobie nawet nie pożył, tyle atrakcji przed nim. XJ nie jest potworem jak inne nowoczesne sześćsetki, ale to już dość duży, za ciężki i za mocny dla nastolatka motocykl. Gdyby z mojej winy jakiś chłopak dorwał się do mojej XJotki i wywalił taką figurę, to bym chyba się zabił własną pięścią. Szczęście, że tylko sprzęt poniósł konsekwencje, choć szkoda bo taka XJ to wdzięczna maszyna

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
rodzice jak rodzice, wiadomo jak reakcja, oczywiście słuszna, bo mi odbiło żeby jechac powyzej 50km/h bez kasku. Sprzedaję swój skuter - będzie kasa na części... jedyne pocieszenie, nie chcę życ, wszystko rozpieprzyłem, mieliśmy plany... 

-
barteckstreet - Świeżak
Czyli mniej niz 50 bez kasku mozna?????? Oslabiacie mnie barteckstreet
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Teraz to mi Cię szkoda... bez maszyny będziesz się tylko oblizywał jak brat będzie śmigał, bo drugi raz już Ci nie da motocykla.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości