Czym zajmujecie sie na co dzień?

Ja też bezrobotny student jestem... JOKE

Pracuję jako akwizytor od szczotek i płynów do naczyń... znowu JOKE

Tak serio to przedstawicielem naciągaczem jestem i w lekach robię.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
na codzien pracuje jako mechanik/operator maszyny zwanej wytaczarka i wykonuje na tej maszynie czesci z ktorych pozniej budujemy silniki okretowe a w wolnym czasie chodze do szkoly studium informatyczne pozdro
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
nawat farmaceutki przy kasach w aptekach mają odpalane za sprzedanie g..na na gardło i reszty bez recepty. od leku X ma tyle a od leku Y tyle. to zgadnijcie który wciśnie??
dlatego nigdy nie mówcie że chcecie "coś" na gardło
tylko co konkretnie...
Prawda genji???

tylko co konkretnie...
Prawda genji???

f3
-
lmpk - Świeżak
Lovtza napisał(a):No to co sie dziwisz skad ludzie maja kase? Sam też nie powinienes narzekać, bo leki to mamy o ile wiem droższe niż na Zachodzie Europy, a przemysl farmaceutyczny w PL to jedna wielka, zlodziejska mafia
Ależ chłopie! Nikt tu nie narzeka - pytam tylko skąd kasa jak wszyscy bezrobotni i studenci co?? Nie zrozumiałeś chyba tego co napisałem co..??

-
Genji - VIP Ścigacz.pl
lmpk napisał(a):nawat farmaceutki przy kasach w aptekach mają odpalane za sprzedanie g..na na gardło i reszty bez recepty. od leku X ma tyle a od leku Y tyle. to zgadnijcie który wciśnie??
tylko co konkretnie...
Prawda genji???
Trudno zaprzeczyć! No cóż, taki świat... niestety. Warto mieć zatem dobre, ale to dobre polecanie na dany specyfik (mówię tu o takich suplementach jak właśnie wspomniany lek na gardło)... ale pomijając takie... jak to powiedziałeś "g.." - czyli lek bez recepty - gdy chodzi o dobry lek - taki już na poważne schorzenie, na receptę - tutaj nie ma żartów i dziwacznych promocji!
Lekarze też dostają kasę za polecanie danych leków - ale tutaj jest juz tylko walka między firmami farmaceutycznymi o prym w sprzedaży tego samego specyfiku tylko pod inną nazwą... That's all about it...
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
A ja się ucze... (niewiem czy dobrze mi to wychodzi) ale jakoś idze
Ps; staram się....
A na rózne żeczy do moto np: bęzyna itp: to rodzice hehe
Ale w wakcaje zawsze wyjeżdżam do londynu i tam na moto zarobiłem
Ps: Na motor sam zarobiłem !
pozDro!

A na rózne żeczy do moto np: bęzyna itp: to rodzice hehe

Ps: Na motor sam zarobiłem !

pozDro!

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
NO I SUPER! To wszystko co piszecie dowodzi, że wystarczy chcieć! Nie trzeba mieć fury kasy by mieć pasję i robić co się lub... ba! Nie trzeba mieć nawet pracy... wystarczy kompa opchnąć... zresztą i tak nic ciekawego na tych forach nie piszą
i! Gites chopoki i dziewuchy!

-
Genji - VIP Ścigacz.pl
lmpk napisał(a):take życie .... tak samo jak w moim zawodzie;) ale niestety musimy z tym płynąć.....
bo pod prąd sie nie da
a tu się nie zgodzę. "z prądem płyną tylko śmieci" - jak to zostało powiedziane w moim ulubionym filmie
Oczywiście bez przesady, nie uogólniam, ale w dużej części się zgadzam
a co do sprzedawania kompa to też chyba będę musiała, bo chce moją nową maszynę JUŻ, a cierpliwość to nie jest moja dobra strona
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):lmpk napisał(a):take życie .... tak samo jak w moim zawodzie;) ale niestety musimy z tym płynąć.....
bo pod prąd sie nie da
a tu się nie zgodzę. "z prądem płyną tylko śmieci" - jak to zostało powiedziane w moim ulubionym filmie
Oczywiście bez przesady, nie uogólniam, ale w dużej części się zgadzam
a co do sprzedawania kompa to też chyba będę musiała, bo chce moją nową maszynę JUŻ, a cierpliwość to nie jest moja dobra strona
To jak się wtedy pochwalisz coś zakupiła?? ;p

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
no to sie chyba nie zrozumieliśmy Kaju...
bo ja zamykam to tylko w kategoriach pracy , dokładniej branzy handlu/usług. Po prostu trzeba ludzim dać to czego chcą
nie sprzedasz kpmuś majonezu jak on chce budyń co nie??:) a ogólnie w życiu.... zebym nie dawał ostro pod prąd to bym nie miał tego co mam i pewnie bym skończył pod budynkiem GS-u czekając na jakiegoś frajera żeby piwo postawił ...albo na matki rente;)

f3
-
lmpk - Świeżak
To teraz na powaznie...
Nie moge Wam powiedziec dokladnie gdzie pracuje.
I to nie zart ani oznaka,ze jestem gburem czy wielki figofago bo siedze w Angli..
Poprostu charakter mojej pracy wymaga dyskrecji.
Pracuje jako technik i test driver,przy drogich autach.Niektore z nich zapewne ogladacie w TV.
A wczesniej pracowalem jako zawodowy kierowca ciezarowek ale bardziej autobusow.
W Polsce jak i Angli.
W sumie od malutkiego zawsze bylem na szosie
Nie moge Wam powiedziec dokladnie gdzie pracuje.
I to nie zart ani oznaka,ze jestem gburem czy wielki figofago bo siedze w Angli..
Poprostu charakter mojej pracy wymaga dyskrecji.
Pracuje jako technik i test driver,przy drogich autach.Niektore z nich zapewne ogladacie w TV.
A wczesniej pracowalem jako zawodowy kierowca ciezarowek ale bardziej autobusow.
W Polsce jak i Angli.
W sumie od malutkiego zawsze bylem na szosie

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl