Zobacz wątek - Jakie proponujecie ubezpieczenie ???
NAS Analytics TAG

Jakie proponujecie ubezpieczenie ???

O wszystkim
_________

Postprzez Czester » 21/2/2010, 19:53

warjatron napisał(a):
CzesterTX napisał(a):Link4 to złodzieje. Nie wierz w reklamę. Mają chyba najwyższe stawki na rynku.

tata a marcin poiedzial, ze jego tata powiedzial bo brat zony ciotki stryjecznej wujka od strony prababci tej po kowalkich z podkarpacia powiedzial, ze L4 ma najdrozsze stawki, a PZU jest najtansze i najlesze...
zlodziej to ktos kto przychodzi i che ci zabrac cos z kieszeni, ewentualnie robi to wbrew twojej woli.
jak sie nie znasz na ubezpieczeniach i masz dzwona to kazdy bedzie dla ciebie zlodziejem.
firma ubezieczeniowa to nie organizacja Danuty Hojarskiej zeby zbierala datki na biednych pokrzywdzonych i niezorientowanych w rzeczywistosci ubezpieczeniowej kierowcow.
jak mozesz mowic, ze maja najwyzsze stawki skoro nie sadze, zebys sprawdzil wszystkie firmy na wszelkie mozliwe pojazdy w tym kraju tak aby przekazc wiarygodna informacje dotyczaca cen ubezpieczen w kraju nad wisla....
...zastanow sie co piszesz....
do zalozyciela postu dowiedz sie co to OC co to AC i porownaj sobie ceny przy oce oraz ceny i warunki przy AC.

Miałem zarejestrowanych na siebie kilkanaście samochodów i kilka motocykli. Za każdym razem wybierałem najtańszą opcję korzystając z usług agenta współpracującego z większością firm ubezpieczeniowych działających na polskim rynku, który przedstawiał mi różnorakie oferty. Dzwoniłem również do Link4 i okazało się, że stawki mają faktycznie wysokie w porównaniu do pozostałych firm więc racz zamknąc ryj.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez pawulon03 » 21/2/2010, 20:01

Panowie pis & loff rimember??? po co rozwijacie temat w osobnym miejscu skoro jest już założony topic do tego rodzaju wypocin
viewtopic.php?t=32327
zapraszam
pawulon03
Świeżak

Postprzez Czester » 21/2/2010, 20:09

Eeee, myślałem, że do dalszej dyskusji zapodasz link to tego:
viewtopic.php?t=40999
Czester
Administrator

Postprzez warjatron » 22/2/2010, 01:19

CzesterTX napisał(a):
warjatron napisał(a):
CzesterTX napisał(a):Link4 to złodzieje. Nie wierz w reklamę. Mają chyba najwyższe stawki na rynku.

tata a marcin poiedzial, ze jego tata powiedzial bo brat zony ciotki stryjecznej wujka od strony prababci tej po kowalkich z podkarpacia powiedzial, ze L4 ma najdrozsze stawki, a PZU jest najtansze i najlesze...
zlodziej to ktos kto przychodzi i che ci zabrac cos z kieszeni, ewentualnie robi to wbrew twojej woli.
jak sie nie znasz na ubezpieczeniach i masz dzwona to kazdy bedzie dla ciebie zlodziejem.
firma ubezieczeniowa to nie organizacja Danuty Hojarskiej zeby zbierala datki na biednych pokrzywdzonych i niezorientowanych w rzeczywistosci ubezpieczeniowej kierowcow.
jak mozesz mowic, ze maja najwyzsze stawki skoro nie sadze, zebys sprawdzil wszystkie firmy na wszelkie mozliwe pojazdy w tym kraju tak aby przekazc wiarygodna informacje dotyczaca cen ubezpieczen w kraju nad wisla....
...zastanow sie co piszesz....
do zalozyciela postu dowiedz sie co to OC co to AC i porownaj sobie ceny przy oce oraz ceny i warunki przy AC.

Miałem zarejestrowanych na siebie kilkanaście samochodów i kilka motocykli. Za każdym razem wybierałem najtańszą opcję korzystając z usług agenta współpracującego z większością firm ubezpieczeniowych działających na polskim rynku, który przedstawiał mi różnorakie oferty. Dzwoniłem również do Link4 i okazało się, że stawki mają faktycznie wysokie w porównaniu do pozostałych firm więc racz zamknąc ryj.

kilkanascie nie znaczy wszystkie GŁĄBIE.miales znaczy nie masz - ja kiedys mialem piekny sen, hieh - co za tym idzie nie jestes na bierzaco i widac, ze nie masz o tym rynku zielonego pojecia IDIOTO!Ryja widocznie masz ty bo odziedziczyles po matce, cwelu!
pozatym musisz wziasc poprawke ze zycie ludzi niedorozwinietych zawsze kosztuje drozej niz przecietnego kowalskiego.
Jestes prostym chamem,ktoremu wystaje sloma z butow i za wszelka cene lanuje sie na kozaka,a ja ci powiem, ze jestes owszem ale PAPIEROWY KOZAK - takich jak ty codziennie zjadam na sniadanie, bo na obiad jetes za cienki bolek <hehehe>

marcin111 widac kogos jednak podniecily moje jak to okreslasz "wypociny" bo zainterere nie male i jak zwykle kazdy ma cisnienie podnieione.
skoro tobie wolno robic "wycieczki osobiste" to w takim razie i mnie wolno.
pamietaj rowniez, zalozysz mi warna czy banana a ja i tak wroce, ale wtedy zrobi sie nieprzyjemnie na forum, bo beda lecialy same bluzgi i pociski pod adresem waszej "grupy trzymajacej wladze".
nie watpie, ze nikt nie zaplacze bo w przeciwienstwie do ciebie nie mam takich plytkich "ambicji".
mysle, ze teorie spiskowe lepiej wyszlyby tobie, temu ktory ma zawsze racje, a jezeli ktos ma inne poglady to znaczy, ze chce "nam wszystkim zaszkodzic", chce "zasiac fermet", zatem trzeba sie go pozbyc, bo bedzie lipton jak sie okaze, ze ktos jest na tyle niezalezny i rozgarniety, azeby nie dac sobie narzucic waszego prostego toku rozumowania, ktory zawsze i w kazdym temacie uwazacie za jednyny, wlasciwy i sluszny.
...ale przeciez to ty tu jestes szef(c)em...<buhahaha>...
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
warjatron
Świeżak

Postprzez Czester » 22/2/2010, 06:37

W rzeczywistości musisz być bardzo zabawny... Ale dałeś mi pocisk, jestem pod wrażeniem :shock: Poziom gimnazjalisty... Oczywiście tekstu o starej nie mogło zabraknąć, a jakże!
Już boimy się jak tu wrócisz w nowym wcieleniu i zaczniesz nam bluzgać! Nie wiem jak to przeżyjemy, co niektórzy nabawią się pewnie depresji i popełnią samobójstwo. Reszta w trosce o swoje zdrowie opuści to forum. Błagam, nie rób nam tego!

P.S. Uważaj żebyś się kiedyś przy śniadaniu nie udławił...
Czester
Administrator

Postprzez falconiforme » 25/2/2010, 12:56

- Warta 133zł (20% zniżki), prawko od wielu lat, powyżej 26 lat.

W Allianz ze stawki podstawowej 190zł, wskoczyli na 500zł. Po trzech latach były "agent", sam mi proponował przejście gdzie indziej. Zostają u nich tylko ci co mają AC.

ps. zbanowany znowu ostro przyćpał
Ongoing Success
falconiforme
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark