[18+] Zapisz córkę na zajęcia z tańca
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
andrzej551 - Bywalec
takie coś można nazwać patologią w polsce , ale niekoniecznie tam (nie wiem gdzie ten filmik został nakrecony) . Zależy jakie standarty są tam przyjęte. Tak jak u nas ma się jedną żonę i jest to oczywiste, tak samo w islamie ma sie 5 żon i jest ok.
-
adam_89 - Stały bywalec
Jestem w szoku. Co za idiotka z tej "pseudo instruktorki"..
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Wiem ;] Wczoraj popełniłem coś i chyba znów będzie ciekawie ... natomiast to nie miejsce i czas by pisać o mnie bo wszyscy wiemy jaki jestem. Skupmy się jedynie na komentarzach do w.w sprawy by ostrzec innych i byście nabrali porzadnych zachowań zanim któryś z was, boże uchowaj, miał wychowywać dziecko.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
o zesz k.. w morde kopane, nie obejzalem tego do konca, ale jakbym sie dowiedzial ze moj dzieciak jest uczony takiego tanca na platnych zajeciach z opiekunem to bym komus takiemu za...bal. Co za dno, nic dziwnego ze ludzie co raz bardziej poj...ni dorastaja.
Swoja droga ciekawe czy kogos na forum kreci ten filmik ?
Swoja droga ciekawe czy kogos na forum kreci ten filmik ?

-
bast - Bywalec
Jedyne co się nasuwa po obejrzeniu tego filmiku to - what the f**k?!! Popieram komentarze jak wyżej. Co do powszechnych zjawisk kulturowych/religijnych (czytaj odniesienie do posiadania żon). Nie sądzę, żeby w którymkolwiek kraju przyzwalano na uczenia takiego tańca. Nie rozumiem jak można się czymś takim jarać albo porównywać do wychowania do życia w rodzinie. Ktoś, kto ma takie zdanie po obejrzeniu tego filmiku raczej nic nie wie o życiu. Jeśli to mają być wyznaczniki życia w rodzinie to gratuluje.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2