no coment
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Skoro czepiaja sie groszowek, to nastepnym razem trzeba placic banknotem 200zlotowym
wtedy beda sie prosic o drobne!!!! 

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
To wtedy rowniez beda sie doczepiac ze za dlugo to wszyst trwa...
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
adam_89 napisał(a):Ja znowu czytałem, że jest dopiero pomysł aby wycofać 1 i 2 groszówki i jak będzie narazie nie wiadomo
to nie pomysł tylko najprawdopodobniej tak będzie ...podobno koszt wyprodukowania 1 grosza to ...3 grosze -to dopiero paranoja możliwa tylko w Polsce

-
pawulon03 - Świeżak
Ja tam też jestem za tym żeby to wycofali...
Najlepiej to mi sie podobają sprzedawcy w sklepie - jednego grosza reszty mi nie oddają, a jak np. zatankuje za 100,01zl to domagają się tego grosza jak by to było niewiadomo ile...
Najlepiej to mi sie podobają sprzedawcy w sklepie - jednego grosza reszty mi nie oddają, a jak np. zatankuje za 100,01zl to domagają się tego grosza jak by to było niewiadomo ile...
-
rechaa - Świeżak
Wiec nie bede zakladal nowego tematu (chyba ze postanowicie to zrobic bo to dosc wazne....)wiec niech to tu zostanie lub przeklejcie to tam gdzie ludzie znajda wrazie problemow z organami "sprawiedliwosci"...
Nie wiem jak Wy ale ja dostalem na meila informacje (nizej skopiowana) co do strajku autostarady....
PS. proponowal bym zmienic tytul tego tematu...
Drodzy motocyklisci,
Z informacji jakie docieraja do nas w zwiazku z tzw. blokada przez motocyklistow autoastrady A4, wynika iz firma
STALEXPORT operator audostrady ma zamiar kierowac zawiadomienia o "popelnionych wykroczeniach".
Fundacja nasza oferuje bezplatna pomoc prawna wszystkim motocyklistom, ktorzy zmuszeni beda w zwiazku z w/w akcja
stawic sie przed organami scigania czy organami wymiaru sprawiedliwosci.
Prosimy o przeslanie informacji do osob zainteresowanych, a takze umieszczenia jej na forach internetowych.
Prosimy zainteresowanych motocyklistow o kontakt z nasza fundacja.
Kontakt do fundacji
fundacja@motocykle.pl
T: 74/8321722
Nie wiem jak Wy ale ja dostalem na meila informacje (nizej skopiowana) co do strajku autostarady....
PS. proponowal bym zmienic tytul tego tematu...
Drodzy motocyklisci,
Z informacji jakie docieraja do nas w zwiazku z tzw. blokada przez motocyklistow autoastrady A4, wynika iz firma
STALEXPORT operator audostrady ma zamiar kierowac zawiadomienia o "popelnionych wykroczeniach".
Fundacja nasza oferuje bezplatna pomoc prawna wszystkim motocyklistom, ktorzy zmuszeni beda w zwiazku z w/w akcja
stawic sie przed organami scigania czy organami wymiaru sprawiedliwosci.
Prosimy o przeslanie informacji do osob zainteresowanych, a takze umieszczenia jej na forach internetowych.
Prosimy zainteresowanych motocyklistow o kontakt z nasza fundacja.
Kontakt do fundacji
fundacja@motocykle.pl
T: 74/8321722
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
adam_89 napisał(a):nie 11 tylko czynaście2 x po 6,5 zł
a po za tym nie chodzi o pare plnów chyba najbardziej chodzi o sam fakt, że stawka dla motocyklistów jest zbyt wysoka względem stawki dla aut osobowych.
A dlaczego 2x6.50zł???
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
hugo2003 napisał(a):adam_89 napisał(a):nie 11 tylko czynaście2 x po 6,5 zł
a po za tym nie chodzi o pare plnów chyba najbardziej chodzi o sam fakt, że stawka dla motocyklistów jest zbyt wysoka względem stawki dla aut osobowych.
A dlaczego 2x6.50zł???
bo są dwie brami po 6,5 zł
-
adam_89 - Stały bywalec
Traperoso napisał(a):patryk83 napisał(a):Na razie jednak drobne są prawnym środkiem płatniczym. Handlarz ma obowiązek je przyjąć. Odmowa oznacza naruszenie artykułu 135 kodeksu wykroczeń (odmowa sprzedaży towaru bez uzasadnionej przyczyny).
Ale jak mówiłem nie to jest problemem tylko to, że to była akcja zorganizowana :>
To co ? Odpowiedzialność zbiorowa? haha
Raczej mogą próbować wnieść jakiś pozew sadowy przeciwko organizatorom jak jacyś istnieją.
Inaczej sprawa wygląda jak jest protest zorganizowany a jak jedna osoba protestuje.
Nie jestem studentem prawa więc do końca nie wiem jak to wygląda ale znając życie skończy się na opisaniu tego w prasie i sprawa ucichnie
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2