Zobacz wątek - Święcenie
NAS Analytics TAG

Święcenie

O wszystkim
_________

Postprzez gelo007 » 26/7/2009, 19:09

Było w kurtce alpiny podjeżdżać? :D
gelo007
Administrator

Postprzez omerx » 26/7/2009, 19:35

Nie wierze, zeby zapalony motocyklista i hobbysta, który jest chrześcijaninem nie pojechałby poświecić swojej maszyny. Ten raz w roku dla "spokoju ducha" chyba nie zaszkodzi.
Co innego lanser... chociaż lanser skozysta z każdej okazji żeby się pokazaćna motorze, nawet taka okazja jak święcenie.
omerx
Świeżak

Postprzez patryk83 » 27/7/2009, 07:34

omerx napisał(a):Nie wierze, zeby zapalony motocyklista i hobbysta, który jest chrześcijaninem nie pojechałby poświecić swojej maszyny. Ten raz w roku dla "spokoju ducha" chyba nie zaszkodzi.
Co innego lanser... chociaż lanser skozysta z każdej okazji żeby się pokazać na motorze, nawet taka okazja jak święcenie.

Weź człowieku przestań piepr***, święcenie czy nie to jest to spotkanie motocyklistów i nawet lanser może sobie tam pojechać, pokazać, spotkać ze znajomymi albo innymi motocyklistami.
Ja byłem chociaż żadnego znajomego nie spotkałem nie licząc 1 osoby którą czasami wyprzedzam jak jadę do pracy i co miałem nie jechać bo to tylko dla tych którzy chcieli ochrzcić swoje moto, czy może to, że nie jestem wierzącym dyskwalifikuje mnie z podjazdu tam swoją maszyną?

Święcić nie byłem nawet sie nie wyrobiłem i peleton motocyklowy spotkałem na 1 Maja/Jana Pawła 2 to oczywiście się podłączyłem zawracając w niedozwolonym miejscu ale jakoś policja jadąca za wszystkimi motocyklistami nie zareagowała ;p
Słyszałem, że ksiądz jest fajny, nawet już gdzieś widziałem jego zdjęcie. Śmieszny napis miał na koszulce "DW WIELEBNY" ;p

pozdro dla wszystkich którzy byli.
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Czester » 27/7/2009, 12:32

Wczoraj u mnie w Suwałkach odbyło się święcenie motocykli, w którym oczywiście wziąłem udział. Wszyscy staliśmy rzędem pod kościołem i jak ksiądz po kolei do każdego podchodził z kropidłem to każdy "odcina" :D (kto miał przelot to biedny ksiądz aż się za uszy łapał :D ale cały czas z uśmiechem na twarzy). Proboszcz porobił sobie fotki na armaturach z kapeluszem lub chustą na głowie. Kilku kolesi paliło lacza pod kościołem, ogólnie kupa huku i dymu a księżulki banany na twarzach :) Później polecieliśmy na kilkadziesiąt maszyn do Augustowa na "Pływanie na byle czym" i żeby nie złapał nas deszcz byłoby całkiem fajnie :?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez patryk83 » 27/7/2009, 12:36

No ja raczej nie mam znajomych motocyklistów więc dość krótko byłem na Wrocławskim meetingu bo nie miałem z kim pogadać ;p

Była grupka osób na GS500 i chyba ze 2 panie też na własnych 500tkach przyjechały w tej grupie ogólnie miło i przyjemnie sie jechało w takiej kolumnie motocykli gdzie wszyscy się na nas patrzą i podziwiają nasze maszyny.
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Konio » 27/7/2009, 12:58

Ja juz nie mam co swiecic a ludzie nie maja sie juz na co patrzec :cry:
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez patryk83 » 27/7/2009, 13:31

Konio napisał(a):Ja juz nie mam co swiecic a ludzie nie maja sie juz na co patrzec :cry:

Ja przez 26 lat też nie miałem co święcić nawet jajek nie święciłem ;p i w zasadzie dalej tak jest bo moto nie poświęcone i tak zostanie :>
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Konio » 27/7/2009, 13:42

W sumie na chama to mam co swiecic i ludzie wlasnie maja na co patrzec ale musialbym to wozic na przyczepce :P
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez patryk83 » 27/7/2009, 13:46

Trzeba było zawieźć do księdza na reklamacje bo coś spieprzył przy poprzednim święceniu ;p
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez omerx » 27/7/2009, 15:23

Weź człowieku przestań piepr***,

Czy ja do Ciebie pisałem wulgarnie ?
Może trochę szacunku i z kulturą. Bo ja nigdzie nie przeklinałem pisząc posta.
Ja byłem chociaż żadnego znajomego nie spotkałem nie licząc 1 osoby którą czasami wyprzedzam jak jadę do pracy i co miałem nie jechać bo to tylko dla tych którzy chcieli ochrzcić swoje moto, czy może to, że nie jestem wierzącym dyskwalifikuje mnie z podjazdu tam swoją maszyną?

Przeczytaj jeszcze raz to co ja napisalem... A jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz.. i jeszcze raz...
Nic nie wspomniałem, ze cos kogoś dyskwalifikuje...
omerx
Świeżak

Postprzez Nigoss » 27/7/2009, 15:57

Koledzy spokojnie. Kazdy ma prawo wierzyc, albo i nie w co chce wiec to uszanujmy. I tak najlepsze swiecenie jest w Czestochowie w polowie Kwietnia :P
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
Nigoss
Bywalec

Postprzez patryk83 » 5/8/2009, 21:12

Przypomniałem sobie o Tym, że robiłem zdjęcia więc je wrzucam.
na pierwszym zdjęciu ksiądz, fajny człowiek a ksiądz:>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê