Nowa....
• Strona 2 z 2 • 1, 2
eristof napisał(a):u Ciebie widze rozumku i rozsądku nie brakuje. A to sie chwali!!
Oj widze ,ze ktos sie pucuje hehe;)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Czesc Karinka:) O jedna dziewczyne wiecej na forum:))))
To jest swietne miejsce na prezentacje, rozmowe i dzielenie sia wrazeniami (nie tylko z jazdy;))
Wszystkiego dobrego zycze Tobie i Twojej Kawie..
Nie czytalem prawe nic po za Twoim wpisem wiec nie wiem czy Devil juz sie tu pojawil... Ale jesli sie pojawi to sie nie przejmuj.. On takim "polzartem" jest;) Pozdroowka;*
To jest swietne miejsce na prezentacje, rozmowe i dzielenie sia wrazeniami (nie tylko z jazdy;))
Wszystkiego dobrego zycze Tobie i Twojej Kawie..
Nie czytalem prawe nic po za Twoim wpisem wiec nie wiem czy Devil juz sie tu pojawil... Ale jesli sie pojawi to sie nie przejmuj.. On takim "polzartem" jest;) Pozdroowka;*
- piotrek110187
- Świeżak
EVIL JARA SIE TAK TYM KAWASAKI ZE NIEKIPIL SOBIE NOWEJ TYLKO PRZEMALOWAL RZECHA,BO SLYSZAL JAK MU GO RDZA .CIEBIE TEZ TO CZEKA JAK NIE SPRZEDASZ KAWY.MASZ I POMYSL
Chłopie, poczytaj wątek o FAQ. Pisanie wielkimi literami oznacza wrzask.
Terror
Terror
- grooby
- Świeżak
grooby napisał(a):EVIL JARA SIE TAK TYM KAWASAKI ZE NIEKIPIL SOBIE NOWEJ TYLKO PRZEMALOWAL RZECHA,BO SLYSZAL JAK MU GO RDZA WPIERDALA.CIEBIE TEZ TO CZEKA JAK NIE SPRZEDASZ KAWY.MASZ I POMYSL
kolejny wirtualny psychol, który nie potrafi wypowiadać się po polsku

skÄ…d Was tyle?!

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):eristof odwal sie od mojej mamusi! i nie podlizuj sie jej tak! nie ma czasu, musi się mną zajmować
no widze ze tobie jest bardziej potrzebna!! Moze pomoze wyzbyć sie kompleksów. Pewnie mama cie nie głaskała po główce jak byłes mały.

Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
dobra grooby powiedz jakie masz doswiatczenie z tego typu motorami mowie o zx10r ze mowisz ze to takie gowna prosze masz pole do popisu.grooby napisał(a):EVIL JARA SIE TAK TYM KAWASAKI ZE NIEKIPIL SOBIE NOWEJ TYLKO PRZEMALOWAL RZECHA,BO SLYSZAL JAK MU GO RDZA .CIEBIE TEZ TO CZEKA JAK NIE SPRZEDASZ KAWY.MASZ I POMYSL
Terror
- gixxer
- Świeżak
Dla mnie Kawasaki zawsze bylo na szczycie.. yeah. Zwlaszcza w barwach jadowitej zieleni. A poza tym Kawa to super sprzety. Moze napisz co dokladnie tak Ci sie nir podoba. Z tego co wiem to rdza moze siegnac kazdy motocykl, ktory jest zaniedbywany etc. A nie KAWASAKI-----RDZAWE GOWNO SHIT. Taka ode do gnoju napisalem XD XD XD XD
-
KrzysiuRanger - VIP Åšcigacz.pl
Nie! no oczywiscie ze nie! Po prostu taka kompozycja- wiazanka mi wyszla ze postanowilem ja tak wlasnie nazwac.
:D

-
KrzysiuRanger - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości