Jak się ubrać na pierwszą jazdę "elką"??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Grubas napisał(a):http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=26294
to co innego, on pyta o bezpieczenstwo na nauce, a w tym temacie jest o wplywie ubioru na zdawalnosc egzaminu xD

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
ja bym dodal ze buty to takie raczej ciezsze, nie wiem ale mi najlepiej sie jezdzi w glanach
)) Wysokie, chronia kostke i nie sa tak sztywne ja butki motocyklowe dedykowane (chociaz wiem ze mozna kotke skrecic) ale ... :>
Jeansy dlugie (jednak mozesz na placyku polec), dluzsza bluza. Pamietaj ze oprocz 8 masz hamowanie, powinienes sie napedzic do ilustam, nie wiem 50 czy cos i hamowac tak zeby nie blokujac kol zatrzymac sie miedzy liniami, mozesz zawsze sie katapultowac przez kierownice podczas tej nauki - tak wiec lepiej grubsze, dlugie ciuchy.

Jeansy dlugie (jednak mozesz na placyku polec), dluzsza bluza. Pamietaj ze oprocz 8 masz hamowanie, powinienes sie napedzic do ilustam, nie wiem 50 czy cos i hamowac tak zeby nie blokujac kol zatrzymac sie miedzy liniami, mozesz zawsze sie katapultowac przez kierownice podczas tej nauki - tak wiec lepiej grubsze, dlugie ciuchy.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
Jazdy naprawde udane:D Co prawda narazie na placu ale i tak zadowolony jestem:P
Pisze bo zastanawiaja mnie wasze wypowiedzi na temat rekawic. Otóż instruktor powiedzial mi ze lepiej uczyc sie bez rekawic bo reka sie slizga i takie tam. A wy pisaliscie zypelnie odwrotnie.
Mysle ze to nie jest wielki problem ale postanowilem napisac zebyscie wiedzieli:P (przy czym nie mowie ze on ma racje)
Pisze bo zastanawiaja mnie wasze wypowiedzi na temat rekawic. Otóż instruktor powiedzial mi ze lepiej uczyc sie bez rekawic bo reka sie slizga i takie tam. A wy pisaliscie zypelnie odwrotnie.
Mysle ze to nie jest wielki problem ale postanowilem napisac zebyscie wiedzieli:P (przy czym nie mowie ze on ma racje)
- kozak-wow
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Mi nawet instruktor mówił że rękawice tak jak kask to niezbędna podstawa no moto.....
A ręce to się mogą ślizgać dopiero wtedy jak nie masz rękawic i Ci się ręka spoci podczas jazdy na słońcu wtedy może się omsknąć na manetce i o wypadek nie trudno....
rękawice to podstawa.................

A ręce to się mogą ślizgać dopiero wtedy jak nie masz rękawic i Ci się ręka spoci podczas jazdy na słońcu wtedy może się omsknąć na manetce i o wypadek nie trudno....
rękawice to podstawa.................
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
Widać, że Twój instruktor nie jeździ i nie wie jakie dłonie są delikatne przy spotkaniu z asfaltem.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):Widać, że Twój instruktor nie jeździ i nie wie jakie dłonie są delikatne przy spotkaniu z asfaltem.
No właśnie.... jak zaliczysz glebe to Ci trochę rączki schudną......
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
Re: Jak się ubrać na pierwszą jazdę "elką"??
kozak-wow napisał(a):Pytanie jak w temacie: Jak się ubrać na pierwszą jazdę "elką"??
W ciągu tygodnia od telefonu w sprawie zapisania się na kurs mam pierwsze godziny jazd na 250'tce i kompletnie nie wiem jak się ubrać. Pogoda już niemal wiosenna ale jednak na motorze to troche inaczej się liczy:)
Liczę na jakieś wskazówkiLicze na zrozumienie
Dodam, że nie mam żadngo doświadczenia w tego typu jazdach...
KURWA MAĆ. UBIERZ SIĘ TAK JAK NA WESELE MYŚLĘ, ŻE LEPIEJ NA TYM WYJDZIESZ.
- 300km/h
- Świeżak
Re: Jak się ubrać na pierwszą jazdę "elką"??
300km/h napisał(a):kozak-wow napisał(a):Pytanie ...
*** MAĆ. UBIERZ SIĘ TAK JAK NA WESELE MYŚLĘ, ŻE LEPIEJ NA TYM WYJDZIESZ.
300km/h widze po wszystkich postach w ktorych niestety sie udzieliles ze wszedzie masz tak samo duzo do powiedzenia i tak samo madrze. Proponuje ic stont i przy okzaji popros mamusie zeby ci pieluche zmienila
-
bast - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 14 gości