Zobacz wątek - WYMAŻONY salon dla motocyklistów
NAS Analytics TAG

WYMAŻONY salon dla motocyklistów

O wszystkim
_________

Postprzez leff » 10/10/2008, 14:59

patty_brawurka napisał(a):Nie zgodze sie, ranga nie ma nic do rzeczy. Zeby nie byc goloslownym - post jest naruszeniem pkt.6 regulaminu forum o poprawnej pisowni, oraz podchodzi pod pkt 2 - j) regulaminu nadawania Warnow za razace bledy ortograficzne. Poza tym bycie studentem do czegos zobowiazuje.. :roll: Mi byloby wstyd powiedziec, ze studiuje i robic tak podstawowe byki.

az taki to dla Ciebie zyciowy problem?
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez CalibraHunter » 10/10/2008, 15:04

Tak, nie bede mogla przez to spac.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez leff » 10/10/2008, 15:05

wspolczuje, wpisywac miasta?
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Silent » 10/10/2008, 15:08

patty_brawurka dobrze mówi... bycie studentem do czegoś zobowiązuje ... ;) a podstawy języka polskiego to raczej już po podstawówce się zna (raczej);DD rzecz jasna nie chodzi tu o drobne błędy w naprawde niewielkiej czestotliwości a rażące BYKI.

hmm.... no ale wracając do tematu. ;p chyba powtórzę ale priorytety to miejsce czyli przestrzeń, no i ład z modelami i akcesoriami, nie wszystko na kupie. czyli spore, przestronne wnętrze z wyznaczonymi pomieszczeniami na motocykle i akcesoria plus na zewnątrz ppaaarking konkrecik. Wszystko stoi na swoim miejscu i jest cacy;D

iii... ^^
motoman napisał(a):
spazz napisał(a):ja to bym chcial zeby zajebiste blondyny z wielkimi cycami polecaly pordukty

heh.. no to też bym chciał, ale to nijak sie ma do architektury wnetrz;P

to jest tez świeeetny pomyssssł ... ;D;D ale z tym to jak mowisz juz nie do naszej pani architekt.;)
Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...

Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Silent
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 10/10/2008, 15:22

zeby były promocje 90% dla SzpiceR'ów :D
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Flow » 10/10/2008, 15:42

no dobra ale mozna bylo dziewczynie zwrocic subtelniej uwage,złosc rodzi złosc,i po co?czlowieka wyksztalconego chyba obiwazuje tez jakas tam kultura a nie chamskie zaczepki.

poza tym moze dziewczyna ma dysleksje...narzekac to kazdy potrafi,zrozumiec juz niewielu...

apropo tematu to ja chcialbym hmm
duzo zielonej kolorstyki :)
troche akcentów nie tylko zwiazanych z mechaniką i taka zimną szarą jak w wiekszosci takich salonów,powinno byc przytulnie:) moze jakas fajna kanapa dla gosci? ja narzekam w moim salonie bo sa tylko 2 krzeselka strasznie niewygodne,moze stoisko z jakas grą np moto GP , jakas fajna galerka z gadżetami motocyklowymi do kupienia.

;)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez Silent » 10/10/2008, 15:58

Flow600RR napisał(a):no dobra ale mozna bylo dziewczynie zwrocic subtelniej uwage,złosc rodzi złosc,i po co?czlowieka wyksztalconego chyba obiwazuje tez jakas tam kultura a nie chamskie zaczepki.

poza tym moze dziewczyna ma dysleksje...narzekac to kazdy potrafi,zrozumiec juz niewielu...

tia... ja Ciebie bardzo rozumiem;D Ty naprawde uważasz że to była zaczepka? To są rażące błędy, uwierz mi, a wypowiedzi koleżanki osobiście nie odebrałem jako "chamskiej zaczepki".

"zrozumieć już niewielu..." dysleksja dysleksja... no ale przecież podkreślają się błedy .;p no raczej tyle czasu każdy ma żeby to co zle napisał sobie poprawić.;) mój brat chodzi do gimnazjum. Ma dysleksje i uwierz mi że nie popełnia takich błędów, no ale każdy jest inny, niektórym się po prostu nie chce. NIKOGO NIE OCENIAM żeby była jasność i osobiści nie przeszkadza mi to czy ktoś pisze bez czy z znakami interpunkcji ale jakieś zasady ortografii chyba powinno się stosować.

no ale nasuwa mi się pytanie, tak ogólnie po co ta dyskusja?;>
Flow600RR napisał(a):apropo tematu to ja chcialbym hmm
duzo zielonej kolorstyki :)
troche akcentów nie tylko zwiazanych z mechaniką i taka zimną szarą jak w wiekszosci takich salonów,powinno byc przytulnie:) moze jakas fajna kanapa dla gosci? ja narzekam w moim salonie bo sa tylko 2 krzeselka strasznie niewygodne,moze stoisko z jakas grą np moto GP , jakas fajna galerka z gadżetami motocyklowymi do kupienia.

;)

co do tej wypowiedzi to zgadzam siÄ™ z TobÄ… kolego w 100% :))

Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Silent
Świeżak

Postprzez mahomet84 » 10/10/2008, 15:59

Może Ona ma dysortografie,dys.. coś tam i jeszcze coś :P .Ale z drugiej strony jak pisze post to wyrazy z błędami są podkreślone na czerwono...Mnie te błędy jakoś nie ruszają :) .Powracając do tematu to jak już wcześniej koledzy napisali przestrzeń i jeszcze raz przestrzeń,dobrze poinformowana obsługa bo czasami się zdarza,że zapytasz się o coś a on yyyy,aaa i takie tam :P,dobrze dobrana kolorystyka wnętrza tak jak napisał flow troszkę zielonego nie zaszkodzi :wink: i oczywiście podzielone wszystko na działy,a nie wrzucone wszystko do jednej beczki jak to się mówi.Pozdro.
mahomet84
Świeżak

Postprzez Flow » 10/10/2008, 16:00

Silent :) moj post byl raczej skierowany do Brawurki ;)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez turboponczek » 10/10/2008, 16:02

Brafórko po co spinasz tak poślady.

podoba mi sie pomysł słoiczka z ex boksem :wink:

a tak po za tym.. to jest jedna zasadnicza rzecz której mi osobiscie brakuje.... _za mały asortyment_ .. wchodze do Yamaha Motocykle w Poznaniu a tam 3 modele butów i z kazdego po 2 rozmiary.. noż kurna o co kaman. Nie lubie zamawiać i czekac... chce miec teraz, zaraz.

dodatkowo przydałyby sie jonizatory powietrza... do których moznaby było zaaplikować ampułke nafaszerowaną zapachem spalonej gumy , cały ten smród unosiłby sie w powietrzu i powstałby niezapomniany klimacik xD
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez sebekmelior » 10/10/2008, 16:08

[/quote]Skoro już tak sztywno się zrobiło to może zacznijmy również używać polskich znaków bo ich brak zdecydowanie bardziej drażni niż błąd ortograficzny.[/quote]

Ja mieszkam w Anglii i nie mam polskich znakow... To co pobijecie mnie?? Nie moge z polskimi to nie pisze z nimi... Ale juz nie robcie off topu bo dziewczyna nie pyta o krytyke jej pisowni a pomoc w pracy...

To tak... Dla mnie salon powinien byc przestronny Najlepiej zamiast sciany Frontowej to Szklana Sciana... Tak zeby bylo jasno... (klimacik) Poukladane motorki jak to mowili inne... Akcesoria po jednej stronie i ubrania po drugiej tylko nie dwie pary butow i jeden kombi tylko wiekszy wybor... Fajne siedzonko typu sofa lub dwie dla tych co czekaja... Najlepiej wszystko zeby bylo w jasnych kolorach... Wtedy wszystko inaczej wyglada i nastruj inny... A z ta scianka jest jeden chaczyk... Jezeli swieci slonce i jest szklo... To calutki lakier swieci sie na motorze i sam prosi o kupno... A chyba o to w salonie chodzi nie?? Takze jasne kolory i przestronnie... :wink:
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
sebekmelior
Świeżak

Postprzez Silent » 10/10/2008, 16:10

Flow600RR napisał(a):Silent :) moj post byl raczej skierowany do Brawurki ;)

a myślisz kogo miałem na myśli pisząc :
"a wypowiedzi koleżanki osobiście nie odebrałem jako "chamskiej zaczepki"." xD

dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,
;)

Silent
Świeżak

Postprzez Flow » 10/10/2008, 16:32

Silent napisał(a):dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,
;)

a gdzie tu rym po nie zalapalem?
Flow
Stały bywalec

Postprzez SQ » 10/10/2008, 18:16

z aranżacji wnętrz to bym chciał, żeby był łatwy dojazd, bez konieczności przebijania się przez całą wawę :)
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez Silent » 10/10/2008, 18:51

Flow600RR napisał(a):
Silent napisał(a):dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,
;)

a gdzie tu rym po nie zalapalem?

omg. nie o to chodzilo.

Silent
Świeżak

Postprzez elco » 10/10/2008, 19:44

ja chcialbym, zeby kazdy salon mial wlasny tor GP do jazdy testowej :)
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez matmax » 10/10/2008, 20:37

ta i co jeszcze?? Serwis na skale formuły 1??
matmax
Świeżak

Postprzez SQ » 10/10/2008, 20:44

ooooo było by super. a nie: teraz nie możemy, może za 2 tyg. zajmie to jakieś 3/4 godz. ale u nas kawusia jest tania, 4,5zł fileżaneczka.
(!)
SQ
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości

na górê