WYMAŻONY salon dla motocyklistów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
patty_brawurka napisał(a):Nie zgodze sie, ranga nie ma nic do rzeczy. Zeby nie byc goloslownym - post jest naruszeniem pkt.6 regulaminu forum o poprawnej pisowni, oraz podchodzi pod pkt 2 - j) regulaminu nadawania Warnow za razace bledy ortograficzne. Poza tym bycie studentem do czegos zobowiazuje..Mi byloby wstyd powiedziec, ze studiuje i robic tak podstawowe byki.
az taki to dla Ciebie zyciowy problem?
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka dobrze mówi... bycie studentem do czegoś zobowiązuje ...
a podstawy języka polskiego to raczej już po podstawówce się zna (raczej);DD rzecz jasna nie chodzi tu o drobne błędy w naprawde niewielkiej czestotliwości a rażące BYKI.
hmm.... no ale wracając do tematu. ;p chyba powtórzę ale priorytety to miejsce czyli przestrzeń, no i ład z modelami i akcesoriami, nie wszystko na kupie. czyli spore, przestronne wnętrze z wyznaczonymi pomieszczeniami na motocykle i akcesoria plus na zewnątrz ppaaarking konkrecik. Wszystko stoi na swoim miejscu i jest cacy;D
iii... ^^
to jest tez świeeetny pomyssssł ... ;D;D ale z tym to jak mowisz juz nie do naszej pani architekt.

hmm.... no ale wracając do tematu. ;p chyba powtórzę ale priorytety to miejsce czyli przestrzeń, no i ład z modelami i akcesoriami, nie wszystko na kupie. czyli spore, przestronne wnętrze z wyznaczonymi pomieszczeniami na motocykle i akcesoria plus na zewnątrz ppaaarking konkrecik. Wszystko stoi na swoim miejscu i jest cacy;D
iii... ^^
motoman napisał(a):spazz napisał(a):ja to bym chcial zeby zajebiste blondyny z wielkimi cycami polecaly pordukty
heh.. no to też bym chciał, ale to nijak sie ma do architektury wnetrz;P
to jest tez świeeetny pomyssssł ... ;D;D ale z tym to jak mowisz juz nie do naszej pani architekt.

Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
-
Silent - Świeżak
no dobra ale mozna bylo dziewczynie zwrocic subtelniej uwage,złosc rodzi złosc,i po co?czlowieka wyksztalconego chyba obiwazuje tez jakas tam kultura a nie chamskie zaczepki.
poza tym moze dziewczyna ma dysleksje...narzekac to kazdy potrafi,zrozumiec juz niewielu...
apropo tematu to ja chcialbym hmm
duzo zielonej kolorstyki
troche akcentów nie tylko zwiazanych z mechaniką i taka zimną szarą jak w wiekszosci takich salonów,powinno byc przytulnie:) moze jakas fajna kanapa dla gosci? ja narzekam w moim salonie bo sa tylko 2 krzeselka strasznie niewygodne,moze stoisko z jakas grą np moto GP , jakas fajna galerka z gadżetami motocyklowymi do kupienia.

poza tym moze dziewczyna ma dysleksje...narzekac to kazdy potrafi,zrozumiec juz niewielu...
apropo tematu to ja chcialbym hmm
duzo zielonej kolorstyki

troche akcentów nie tylko zwiazanych z mechaniką i taka zimną szarą jak w wiekszosci takich salonów,powinno byc przytulnie:) moze jakas fajna kanapa dla gosci? ja narzekam w moim salonie bo sa tylko 2 krzeselka strasznie niewygodne,moze stoisko z jakas grą np moto GP , jakas fajna galerka z gadżetami motocyklowymi do kupienia.

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow600RR napisał(a):no dobra ale mozna bylo dziewczynie zwrocic subtelniej uwage,złosc rodzi złosc,i po co?czlowieka wyksztalconego chyba obiwazuje tez jakas tam kultura a nie chamskie zaczepki.
tia... ja Ciebie bardzo rozumiem;D Ty naprawde uważasz że to była zaczepka? To są rażące błędy, uwierz mi, a wypowiedzi koleżanki osobiście nie odebrałem jako "chamskiej zaczepki".
"zrozumieć już niewielu..." dysleksja dysleksja... no ale przecież podkreślają się błedy .;p no raczej tyle czasu każdy ma żeby to co zle napisał sobie poprawić.

no ale nasuwa mi się pytanie, tak ogólnie po co ta dyskusja?;>
Flow600RR napisał(a):apropo tematu to ja chcialbym hmm
duzo zielonej kolorstyki
co do tej wypowiedzi to zgadzam siÄ™ z TobÄ… kolego w 100%

-
Silent - Świeżak
Może Ona ma dysortografie,dys.. coś tam i jeszcze coś
.Ale z drugiej strony jak pisze post to wyrazy z błędami są podkreślone na czerwono...Mnie te błędy jakoś nie ruszają
.Powracając do tematu to jak już wcześniej koledzy napisali przestrzeń i jeszcze raz przestrzeń,dobrze poinformowana obsługa bo czasami się zdarza,że zapytasz się o coś a on yyyy,aaa i takie tam
,dobrze dobrana kolorystyka wnętrza tak jak napisał flow troszkę zielonego nie zaszkodzi
i oczywiście podzielone wszystko na działy,a nie wrzucone wszystko do jednej beczki jak to się mówi.Pozdro.

-
mahomet84 - Świeżak
Brafórko po co spinasz tak poślady.
podoba mi sie pomysł słoiczka z ex boksem
a tak po za tym.. to jest jedna zasadnicza rzecz której mi osobiscie brakuje.... _za mały asortyment_ .. wchodze do Yamaha Motocykle w Poznaniu a tam 3 modele butów i z kazdego po 2 rozmiary.. noż kurna o co kaman. Nie lubie zamawiać i czekac... chce miec teraz, zaraz.
dodatkowo przydałyby sie jonizatory powietrza... do których moznaby było zaaplikować ampułke nafaszerowaną zapachem spalonej gumy , cały ten smród unosiłby sie w powietrzu i powstałby niezapomniany klimacik xD
podoba mi sie pomysł słoiczka z ex boksem

a tak po za tym.. to jest jedna zasadnicza rzecz której mi osobiscie brakuje.... _za mały asortyment_ .. wchodze do Yamaha Motocykle w Poznaniu a tam 3 modele butów i z kazdego po 2 rozmiary.. noż kurna o co kaman. Nie lubie zamawiać i czekac... chce miec teraz, zaraz.
dodatkowo przydałyby sie jonizatory powietrza... do których moznaby było zaaplikować ampułke nafaszerowaną zapachem spalonej gumy , cały ten smród unosiłby sie w powietrzu i powstałby niezapomniany klimacik xD
-
turboponczek - MEGA TROLL
[/quote]Skoro już tak sztywno się zrobiło to może zacznijmy również używać polskich znaków bo ich brak zdecydowanie bardziej drażni niż błąd ortograficzny.[/quote]
Ja mieszkam w Anglii i nie mam polskich znakow... To co pobijecie mnie?? Nie moge z polskimi to nie pisze z nimi... Ale juz nie robcie off topu bo dziewczyna nie pyta o krytyke jej pisowni a pomoc w pracy...
To tak... Dla mnie salon powinien byc przestronny Najlepiej zamiast sciany Frontowej to Szklana Sciana... Tak zeby bylo jasno... (klimacik) Poukladane motorki jak to mowili inne... Akcesoria po jednej stronie i ubrania po drugiej tylko nie dwie pary butow i jeden kombi tylko wiekszy wybor... Fajne siedzonko typu sofa lub dwie dla tych co czekaja... Najlepiej wszystko zeby bylo w jasnych kolorach... Wtedy wszystko inaczej wyglada i nastruj inny... A z ta scianka jest jeden chaczyk... Jezeli swieci slonce i jest szklo... To calutki lakier swieci sie na motorze i sam prosi o kupno... A chyba o to w salonie chodzi nie?? Takze jasne kolory i przestronnie...
Ja mieszkam w Anglii i nie mam polskich znakow... To co pobijecie mnie?? Nie moge z polskimi to nie pisze z nimi... Ale juz nie robcie off topu bo dziewczyna nie pyta o krytyke jej pisowni a pomoc w pracy...
To tak... Dla mnie salon powinien byc przestronny Najlepiej zamiast sciany Frontowej to Szklana Sciana... Tak zeby bylo jasno... (klimacik) Poukladane motorki jak to mowili inne... Akcesoria po jednej stronie i ubrania po drugiej tylko nie dwie pary butow i jeden kombi tylko wiekszy wybor... Fajne siedzonko typu sofa lub dwie dla tych co czekaja... Najlepiej wszystko zeby bylo w jasnych kolorach... Wtedy wszystko inaczej wyglada i nastruj inny... A z ta scianka jest jeden chaczyk... Jezeli swieci slonce i jest szklo... To calutki lakier swieci sie na motorze i sam prosi o kupno... A chyba o to w salonie chodzi nie?? Takze jasne kolory i przestronnie...

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Flow600RR napisał(a):Silentmoj post byl raczej skierowany do Brawurki
a myślisz kogo miałem na myśli pisząc :
"a wypowiedzi koleżanki osobiście nie odebrałem jako "chamskiej zaczepki"." xD
dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,

-
Silent - Świeżak
Silent napisał(a):dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,
a gdzie tu rym po nie zalapalem?
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
z aranżacji wnętrz to bym chciał, żeby był łatwy dojazd, bez konieczności przebijania się przez całą wawę 

-
SQ - Mieszkaniec forum
Flow600RR napisał(a):Silent napisał(a):dobra. temat dysleksji skończony.;p niech każdy pisze jak chce byle ortograficznie poprawnie. ha,! nawet nie czuję kiedy rymuje. ^^,
a gdzie tu rym po nie zalapalem?
omg. nie o to chodzilo.
-
Silent - Świeżak
ooooo było by super. a nie: teraz nie możemy, może za 2 tyg. zajmie to jakieś 3/4 godz. ale u nas kawusia jest tania, 4,5zł fileżaneczka.
(!)
(!)
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości