Łapanie zająca...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
SQ napisał(a):bo w ogóle, to zwierzaki są GŁUPIE! jak można tak beztrosko włazić pod motocykl. czy my możemy zatrzymać się w miejscu? przecież możemy uszkodzić maszynę! ba nawet sami możemy się pokiereszować...
SQ nie tylko zwierzaki są głupie, ale niektórzy ludzie też - pchają się jak te zwierzęta tylko, że jak potrącisz zwierze to nic Ci za to nie grozi, a jak potrącisz grubą, starą babę, która wtargnie Ci na jezdnię to są z tego same problemy.
-
matmax - Świeżak
to oddzielny temat.
co do rozjechanych zwierzaków. dużo by gadać.
z ptakami jest śmiesznie. kiedyś trąciłem autem, wróbla. centralnie zderzakiem. tak jakoś fajnie spadł na asfalt, że tylko skrzydełko sterczało i machało.
innym razem gołąb czy sroka pękło mi lusterko w picasso.
a jeszcze innym razem jadę po Ostrołęce po placu a na środku siedzi gołąb i się gapi. byłem przekonany, że w ostatniej chwili pofrunie, bo one tak mają. w lusterku zauważyłem tylko mokrą plame na drodze. centralnie kołem go najechałem...
co do rozjechanych zwierzaków. dużo by gadać.
z ptakami jest śmiesznie. kiedyś trąciłem autem, wróbla. centralnie zderzakiem. tak jakoś fajnie spadł na asfalt, że tylko skrzydełko sterczało i machało.
innym razem gołąb czy sroka pękło mi lusterko w picasso.
a jeszcze innym razem jadę po Ostrołęce po placu a na środku siedzi gołąb i się gapi. byłem przekonany, że w ostatniej chwili pofrunie, bo one tak mają. w lusterku zauważyłem tylko mokrą plame na drodze. centralnie kołem go najechałem...
-
SQ - Mieszkaniec forum
Kiedyś miedzy zegary wpadł mi nietoperz dziwne zdarzenie.
Kumpel mój jakieś 1mesiac wstecz miał kolizje z jelonkiem i do tej pory ma problem z kolanem (poważna rehabilitacja go czeka)
Kumpel mój jakieś 1mesiac wstecz miał kolizje z jelonkiem i do tej pory ma problem z kolanem (poważna rehabilitacja go czeka)
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
z rogatymi lepiej nie zadzierać. przy tej okazji temat już wałkowany, ale co tam. sportowa puszka raczej nie poprawi naszej sytuacji, nieprawdaż?
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2