Tatuaz...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Ja myślałem żeby sobie walnąć motocykl na kole na łydce. Ale zanim się zdecyduje to dużo czasu upłynie.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
No własnie jaki znów Animals ?:D A te wzory Meciek niczego sobie 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
"Za każdym razem gdy piszesz głupiego posta Bóg zabiła małego kotka" - i dla tego Animals sie interesuje naszym forum
.

Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Wracając do tematu ... To głupi pomysł (moim zdaniem) zeby sobie szukać wzrku na dziare ... to te wszystki wzory co są w necie to już ktoś ma na reku , nodze, czy tez tyłku ...
A z dziarą chodzi o to ,żeby się w jakiś sposób wyróżnić ... więc musi być jedena taka w swoim rodzaju ... A po za tym nie chciał bym wsiadać do autobusu i zobaczyć ,że koleś ma taką dziare jak ja ... albo dowiedzieć sie ,że podobną koleś ma w spodniach ...
Więc ja bym poszedł sobie do salonu ... profesjonaliści by Ci zrobili szkica i wydziarali ...
A z dziarą chodzi o to ,żeby się w jakiś sposób wyróżnić ... więc musi być jedena taka w swoim rodzaju ... A po za tym nie chciał bym wsiadać do autobusu i zobaczyć ,że koleś ma taką dziare jak ja ... albo dowiedzieć sie ,że podobną koleś ma w spodniach ...
Więc ja bym poszedł sobie do salonu ... profesjonaliści by Ci zrobili szkica i wydziarali ...
- Speed Fire
- Świeżak
osobisci uwazam tatuaz za prymitywny sposob zwrocenia na siebie uwagi/ dowartosciowania sie tak jak i kolczyk u faceta...
zaimponujcie wiedza/ kultura osobista
jak chcesz wygladac jak gangsta to lepiej przypal sobie paiperosa kilka razy na ramieniu symetrycznie z przodu i z tylu bedziesz mogl chcwalic sie dziewojom ze byles postrzelony
zaimponujcie wiedza/ kultura osobista
jak chcesz wygladac jak gangsta to lepiej przypal sobie paiperosa kilka razy na ramieniu symetrycznie z przodu i z tylu bedziesz mogl chcwalic sie dziewojom ze byles postrzelony
- fandzoilisz
- Bywalec
prymitywny sposób zwrócenia uwagi ?
że co stary?
To jest sztuka, wytatuowałem 30% ciała i mało mnie obchodzi czy ktoś zwróci na to uwagę, to osobiste przesłanie. Prymitywne to może być kupowanie R1 żeby pokazać się na mieście.
że co stary?
To jest sztuka, wytatuowałem 30% ciała i mało mnie obchodzi czy ktoś zwróci na to uwagę, to osobiste przesłanie. Prymitywne to może być kupowanie R1 żeby pokazać się na mieście.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
-
Gandalf - Świeżak
A tak wracając do Gumissia do go dawno niewidziałem na forum, a w opisie ma ze nad morzem sie leni
I rzeczywiscie mial cos w podpisie ze zakłada klczyki a czy na dziarach sie zna to nieiwem ale pewnie tez 

-
zdzichu123 - Bywalec
Nie gadaj głupio Spazz 

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3