Scigacz do 100cm3? Czy to mozliwe?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
simonw napisał(a):Po 1. masz prawo jezdzic motocyklem, tyle ze nie kazdym. Podobnie majac B masz prawo jechac samochodem i miec przyczepe ale nie kazda - czasami wymagane jest B+E, takze mlody gniewny kolego - nie ma to nic do ograniczania wolnosci.
Po 2. oj zmieni - jesli kary beda surowsze wlacznie z pozbawieniem wolnosci uwierz mi ze pomyslisz 3 razy zanim bedziesz falszowal dokumenty na xxx/50 badz usiadziesz bez dokumentu.
Wogole o czym Ty piszesz

Herbatnik ja mam dla Ciebie propozycje - postaraj sie zrezygnowac z ilosci postow na rzecz ich jakosci bo jak czytam takie opinie jak powyzsza to skretu kiszek dostaje.
Co pewnie nieprawde napisalem? A kopa ci w szybe od kasku, to Ty piszesz posty ktore rozpoczynaja klotnie, ale ja takim jak Ty wole pokazac kope i wyjsc.
PS: Wogole kopa pachniecie i szukacie zaczepki...
PS2: kopa
-
herbatka - Świeżak
Ja na twoim miejscu bym kupił simsonka. Zdobył minimalne doświadczenie na moto za grosze i sobie odkładał te 1,5 roku na porządne moto.
-
pablomotors - Świeżak
Widzisz herbatku - to co robisz i mowisz to pewie odjazd na punkcie fakaliów - nie wiem czy wiesz ale jest zdiagnozowana taka choroba, nazywa sie koprofagia. Moze powaznie przemysl dalsza bytnosc na forum.
Sober - dziekuje - zawsze, doslownie sto na sto zapomniam przedzialow mocy.
A co do szeroko pojetej wolnosci - coz, jakby gowniarze zabijali tylko siebie nie mialbym nic przeciw, ale niestety zabijaja wszystko dookola - dla tego wiek 24 jest nawet za niski jak na posiadanie wiekszej mocy motocykla. Przyklady mozna mnozyc, np majac B nie mozesz takze prowadzic innych samochodow, mimo iz tonaz jest dozwolony. Podobnie z licencja pilota ? Dla czego robiac licencje nie masz otwartych wszystkich modeli i silnikow. Wedle Ciebie po licencji 1 klasy powinienes miec chociazby wszystkie pojemnosci w platowcach jednosilnikowych a tak wcale sie nie dzieje. I cale szczescie polska pod tym wzgledem dociaga do europejskich standardow.
Sober - dziekuje - zawsze, doslownie sto na sto zapomniam przedzialow mocy.
A co do szeroko pojetej wolnosci - coz, jakby gowniarze zabijali tylko siebie nie mialbym nic przeciw, ale niestety zabijaja wszystko dookola - dla tego wiek 24 jest nawet za niski jak na posiadanie wiekszej mocy motocykla. Przyklady mozna mnozyc, np majac B nie mozesz takze prowadzic innych samochodow, mimo iz tonaz jest dozwolony. Podobnie z licencja pilota ? Dla czego robiac licencje nie masz otwartych wszystkich modeli i silnikow. Wedle Ciebie po licencji 1 klasy powinienes miec chociazby wszystkie pojemnosci w platowcach jednosilnikowych a tak wcale sie nie dzieje. I cale szczescie polska pod tym wzgledem dociaga do europejskich standardow.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
pablomotors napisał(a):Ja na twoim miejscu bym kupił simsonka. Zdobył minimalne doświadczenie na moto za grosze i sobie odkładał te 1,5 roku na porządne moto.
tylko one nie przypominaja mi wygladalem scigaczy

a za 1,5 roku to dostane samochodzik

co do prawka od 24 lat to zdania moga byc podzielone. bo to ze czesc osob sie zabija to nie znaczy ze Ci ktorzy akurat jezdza spokojnie ( ja do nich nie naleze

coz zostaje przejsc sie na gielde samochodowa i zobaczyc czy jest jakis motorek dla mnie ^^ jesli zna ktos jakies miejsca w lodzi gdzie latwo nabyc jakis uzywany motor, prosze o wiadomosc prywatna.
pozdrawiam
- l0ck
- Świeżak
Nie jest to tematem tej rozmowy - jednakze statystyka mowi iz najwieksza ilosc wypadkow i kolizji jest w grupie do 24 lat.
Psychologia mowi iz mozg czlowieka zaczyna dzialac poprawnie - w tym wyksztalcaja sie wszystkie reakcje psychomotoryczne oraz pelne rozumienie sytuacji zagrozenia - w wieku 23-25 lat.
Takze biorac pod uwage te dwa fakty - musisz przyznac ze 24 to tak w sam raz dla 600tek.
Psychologia mowi iz mozg czlowieka zaczyna dzialac poprawnie - w tym wyksztalcaja sie wszystkie reakcje psychomotoryczne oraz pelne rozumienie sytuacji zagrozenia - w wieku 23-25 lat.
Takze biorac pod uwage te dwa fakty - musisz przyznac ze 24 to tak w sam raz dla 600tek.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości