Zobacz wÄ…tek - Scigacz do 100cm3? Czy to mozliwe?
NAS Analytics TAG

Scigacz do 100cm3? Czy to mozliwe?

O wszystkim
_________

Postprzez herbatka » 2/6/2008, 19:29

simonw napisał(a):Po 1. masz prawo jezdzic motocyklem, tyle ze nie kazdym. Podobnie majac B masz prawo jechac samochodem i miec przyczepe ale nie kazda - czasami wymagane jest B+E, takze mlody gniewny kolego - nie ma to nic do ograniczania wolnosci.

Po 2. oj zmieni - jesli kary beda surowsze wlacznie z pozbawieniem wolnosci uwierz mi ze pomyslisz 3 razy zanim bedziesz falszowal dokumenty na xxx/50 badz usiadziesz bez dokumentu.

Wogole o czym Ty piszesz :| Kategoria A jest na motocykl i ma byc ona od 24 lat, wiec po co wjezdzasz tu z jakimis samochodami :| To jakas kopa z Twojej strony.

Herbatnik ja mam dla Ciebie propozycje - postaraj sie zrezygnowac z ilosci postow na rzecz ich jakosci bo jak czytam takie opinie jak powyzsza to skretu kiszek dostaje.

Co pewnie nieprawde napisalem? A kopa ci w szybe od kasku, to Ty piszesz posty ktore rozpoczynaja klotnie, ale ja takim jak Ty wole pokazac kope i wyjsc.

PS: Wogole kopa pachniecie i szukacie zaczepki...
PS2: kopa
herbatka
Świeżak

Postprzez pablomotors » 2/6/2008, 19:44

Ja na twoim miejscu bym kupił simsonka. Zdobył minimalne doświadczenie na moto za grosze i sobie odkładał te 1,5 roku na porządne moto.
pablomotors
Świeżak

Postprzez simonw » 2/6/2008, 21:40

Widzisz herbatku - to co robisz i mowisz to pewie odjazd na punkcie fakaliów - nie wiem czy wiesz ale jest zdiagnozowana taka choroba, nazywa sie koprofagia. Moze powaznie przemysl dalsza bytnosc na forum.

Sober - dziekuje - zawsze, doslownie sto na sto zapomniam przedzialow mocy.

A co do szeroko pojetej wolnosci - coz, jakby gowniarze zabijali tylko siebie nie mialbym nic przeciw, ale niestety zabijaja wszystko dookola - dla tego wiek 24 jest nawet za niski jak na posiadanie wiekszej mocy motocykla. Przyklady mozna mnozyc, np majac B nie mozesz takze prowadzic innych samochodow, mimo iz tonaz jest dozwolony. Podobnie z licencja pilota ? Dla czego robiac licencje nie masz otwartych wszystkich modeli i silnikow. Wedle Ciebie po licencji 1 klasy powinienes miec chociazby wszystkie pojemnosci w platowcach jednosilnikowych a tak wcale sie nie dzieje. I cale szczescie polska pod tym wzgledem dociaga do europejskich standardow.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez l0ck » 3/6/2008, 05:57

pablomotors napisał(a):Ja na twoim miejscu bym kupił simsonka. Zdobył minimalne doświadczenie na moto za grosze i sobie odkładał te 1,5 roku na porządne moto.

tylko one nie przypominaja mi wygladalem scigaczy :( :P
a za 1,5 roku to dostane samochodzik :D

co do prawka od 24 lat to zdania moga byc podzielone. bo to ze czesc osob sie zabija to nie znaczy ze Ci ktorzy akurat jezdza spokojnie ( ja do nich nie naleze :lol: ) maja sobie czekac pare lat?

coz zostaje przejsc sie na gielde samochodowa i zobaczyc czy jest jakis motorek dla mnie ^^ jesli zna ktos jakies miejsca w lodzi gdzie latwo nabyc jakis uzywany motor, prosze o wiadomosc prywatna.

pozdrawiam
l0ck
Świeżak

Postprzez simonw » 3/6/2008, 11:17

Nie jest to tematem tej rozmowy - jednakze statystyka mowi iz najwieksza ilosc wypadkow i kolizji jest w grupie do 24 lat.

Psychologia mowi iz mozg czlowieka zaczyna dzialac poprawnie - w tym wyksztalcaja sie wszystkie reakcje psychomotoryczne oraz pelne rozumienie sytuacji zagrozenia - w wieku 23-25 lat.

Takze biorac pod uwage te dwa fakty - musisz przyznac ze 24 to tak w sam raz dla 600tek.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê