Pudzianowski ma R1 xD
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja tam do Pudziana nic nie mam.. ogolnie robi to co lubi, robi to bardzo dobrze i jeszcze siano na tym czepie ostre.
-
turboponczek - MEGA TROLL
wiklad napisał(a):Koleś ma tyle kasy, a nie ma nawet porządnych butów i kombinezonuW dresie i adidaskach na Erłanie, jeszcze powinien sobie kask Tornado strzelić.
Jestem ciekaw, ktora firma ma odpowiedni rozmiar dla Pudziana

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
elcommendante napisał(a):wiklad napisał(a):
Jestem ciekaw, ktora firma ma odpowiedni rozmiar dla Pudziana
Jesli to byl zart, ze szczypta podziwu to ok. Ale nie rozumiem tych, ktorzy ciagle gadaja "Ooo jaki on wielki","Oooo jak on sie zmiesci w to czy tamto". Ludzie, to jest najsilniejszy czlowiek swiata, ktory chcac, czy nie chcac musi tak wygladac. Czemu nie czepiacie sie do hmmm Małysza, ze jest maly i lekki jak kogut? A przeciez jezdzi duzym autem. Zostawcie Pudziana w spokoju, jedyne co mozemy mu okazac to szacunek, a ze kupil sobie motocykl, i to niezly to jedynie powinno nas jeszcze bardziej zmusic nas do szacunku. A ze nie znalazl sobie kombinezonu, czy tez poprostu go nie szukal to juz jego sprawa. Ludzie spojrzcie na niego jak na pierwszego polaka ktory wybil sie na skale swiatowa... zamiast obrazac biegacza, ze to, ze ma mocne nogi

CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
herbatka, wydaje mi sie, ze nikt sie go nie czepia.najsilniejszy na swiecie nie jest, tylko wygral mistrzostwa swiata strongmanow kilka razy.silniejsze typy startuja w trojboju.w strongmenach duzy wplyw ma szybkosc, a zobacz na zawody arnold classic.tam pudzian ze swoja zwinnoscia nie ma szans przy savickasie itp.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Dobra ale mowi sie o nim, ze jest najsilniejszym czlowiekiem swiata. Zapewne jest ktos silniejszy, wiadomo, zawsze znajdzie sie madrzejszy od einsteina... Tak czy siak mnie to troszke zmiesmacza, ze co niektorzy, nie potrafia uszanowac...
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
I dzisiaj piękna wypowiedź w Tańcu z Gwiazdami (niech wreszcie skończą to nadawać, bo poziom tańca leży i kwiczy momentami, a jury to klękajcie narody).
Pogłoska o tym, że Pudzian może będzie terminatorem czy jakoś tak i nasz bohater: No, Fakt moja ulubiona gazeta...
Pogłoska o tym, że Pudzian może będzie terminatorem czy jakoś tak i nasz bohater: No, Fakt moja ulubiona gazeta...

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Na R1 jeździ ale tylko po prostej czy w zakręty też wjeżdża ??
. Jak dla mnie to frajer co w TV pokazuje sie go jako spoko kolesia a w realu to jak dla mnie to ona jest prawdziwym dresem na R1
.
Edit : Jak ma H2 i Lambo to czemu kupił sobie R1 a nie MV Agusta TAMBURINI?? pewnie dla tego bo zna sie na motocyklach tyle co ja na szlifowaniu brylantów.

Edit : Jak ma H2 i Lambo to czemu kupił sobie R1 a nie MV Agusta TAMBURINI?? pewnie dla tego bo zna sie na motocyklach tyle co ja na szlifowaniu brylantów.
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-Po co ci to?
-
mlodygolek - Świeżak
mlodygolek napisał(a):Edit : Jak ma H2 i Lambo to czemu kupił sobie R1 a nie MV Agusta TAMBURINI?? pewnie dla tego bo zna sie na motocyklach tyle co ja na szlifowaniu brylantów.
Moze wytlumaczysz wszystkim forumowiczom ktorzy nie sa tak zajebiaszczymi motórzystami jak Ty jaka jest zaleznosc miedzy posiadaniem H2/lamorghini a MV? Bo ja nie widze zwiazku... Ale widocznie ja sie nie znam.
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Pudzian kupil R1 - ciesze sie, ze swiat motocyklistow rozszerzyl sie o jeszcze jedna osobe. A to czy jedzi tylko prosto, czy w adidiaskach i czemu nie kupim emfał augusty to was to powinno g**no interesowac.
Pudzian ma R1, afera na pol forum
Pudzian ma R1, afera na pol forum

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
buahahaha no leze
Rzeczywiscie, nie pomyslalam, ze to sie moze tak skonczyc
Dorzucmy w takim razie jakas forumowiczke, zeby przykleila.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
siekson nie łapiesz o co chodzi?? H2 i lambo to jak by nie było dość unikatowe auta a skoro takie posiada to czemu kupił przeciętną Yamahe R1 ? . Pudzian penie nawet nie ma pojęcia że istnieje taka marka jak MV Agusta i że motocykle tej firmy w śród motocykli to jak Ferrari pośród innych marek.
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-Po co ci to?
-Spróbuję go naprawić.
-Po co ci to?
-
mlodygolek - Świeżak
Raczej jak Yamaha wśród chopperów?
MV Agusta, ani nie jest szybsza, ani łatwiejsza w prowadzeniu, ani wygodniejsza od japońskiej konkurencji. Dla mnie nowa R1 nie jest przeciętna, to hi-techowy sprzęcior.
Kiedyś czytałem o MV Agusta i podczas testów naklejki/czy tam inne pierdoły się od niej odklejały.
Jest jak wszystko co włosi produkują, pięknie drogie rozwiązania ale o jakości wykończenia zapominają.
Tak jak z moim kaskiem AGV Stealth za 850 zł, w którym cholera metalowe wloty się zapadają, a wyściółka w niektórych miejscach sama wychodzi.
MV Agusta, ani nie jest szybsza, ani łatwiejsza w prowadzeniu, ani wygodniejsza od japońskiej konkurencji. Dla mnie nowa R1 nie jest przeciętna, to hi-techowy sprzęcior.
Kiedyś czytałem o MV Agusta i podczas testów naklejki/czy tam inne pierdoły się od niej odklejały.
Jest jak wszystko co włosi produkują, pięknie drogie rozwiązania ale o jakości wykończenia zapominają.
Tak jak z moim kaskiem AGV Stealth za 850 zł, w którym cholera metalowe wloty się zapadają, a wyściółka w niektórych miejscach sama wychodzi.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2