TVN TURBO PETYCJA MOTOCYKLISTÓW!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dabeks napisał(a):Jeśli mnie pamięć nie myli to kiedyś był program na tvn turbo o motocyklistach.... "jednoślad" Może i mi się coś pomieszało?
Ciekawe czemu zdjęli go z anteny ?
pewnie oglądalności nie było, bo raczej nikt nie zabija kury znoszacej złote jaja.
a mi tak szczerze wisi i powiewa czy dzadzą to w tvn turbo czy nie i tak nie mam czasu na tv.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
FZR600R napisał(a):-zakup kontrolowany ze szpejami...
a szkoła stuntu kiedyś była zawsze poświęcano 5min jakiegoś tam programu na to..
Bardzo dobry pomysł...
Ludzie wypowiadajcie sie w tym temacie!!!!
-
Bartorex70 - Świeżak
1.zakup kontrolowany ze szpejami-jestem za,
2.testy ubrań w każdej klasie cenowej- jestem za,
3.testy porównawcze motocykli-jestem za,
4.testy długodystansowe-jestem za,
5.w auto świecie kiedyś robili takie testy że rozkładali powiedzmy 5 letnie auto na części pierwsze i sprawdzali co się zużyło, coś takiego z motocyklami, było by genialne...
do tego jeszcze coś o mechanice, czyli o naprawach których można dokonać samodzielnie...
i starczy...
edit:
jeszcze coś:
6.porady prawne,
7.moto burak tygodnia, miesiąca i roku, czyli o ludziach którzy psują nasz wizerunek w społeczeństwie...
8.relacje z targów, zlotów, giełd i innych imprez...
2.testy ubrań w każdej klasie cenowej- jestem za,
3.testy porównawcze motocykli-jestem za,
4.testy długodystansowe-jestem za,
5.w auto świecie kiedyś robili takie testy że rozkładali powiedzmy 5 letnie auto na części pierwsze i sprawdzali co się zużyło, coś takiego z motocyklami, było by genialne...
do tego jeszcze coś o mechanice, czyli o naprawach których można dokonać samodzielnie...
i starczy...
edit:
jeszcze coś:
6.porady prawne,
7.moto burak tygodnia, miesiąca i roku, czyli o ludziach którzy psują nasz wizerunek w społeczeństwie...
8.relacje z targów, zlotów, giełd i innych imprez...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Re: TVN TURBO PETYCJA MOTOCYKLISTÓW!
Patryk_1979 napisał(a):Ja bym chciał, żeby w takim programie znalazły się: testy nowych i używanych motocyki, testy, akcesoriów, kombinezonów, kasków.
relacje z imprez motocyklowych, jakieś kalendarium oraz porady dotycząse serwisowania motocykli.
Mi też tego brakowało... cały czas pokazują testy aut nowych i używanych... a motocyklistów przybywa coraz więcej....
wystarczył by jeden odcinek na tydzień czy dwa i był bym zadowolony !
Taki program już pewnie istnieje w jakimś innym kraju, może nawet tak fajny jak TOP GEAR, a jeśli nie to własny nakręcić...
- Dokaz
- Świeżak
To co kto pisze maila do TVN Turbo z proscia o przywrócenie programu motocykl .
Z tego co widze nie było zadnej odpowiedzi negatywnej wiec chyba cale forum chciało by takiego progamu .
Może jakis admin cos napisze w imieniu serwisu scigacz.pl
Z tego co widze nie było zadnej odpowiedzi negatywnej wiec chyba cale forum chciało by takiego progamu .
Może jakis admin cos napisze w imieniu serwisu scigacz.pl
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Ważne:
- testy motocykli offroadowych by Beavis - jestem ZA,
- testy używanych motocykli dual-sport by Beavis - jestem ZA,
- relacje sportowe z imprez offroadowych w kraju i za granicą by Beavis - jestem ZA,
... w sumie to mogę tak długo
. A brak programu o moto w tak szanującej się stacji to przejaw podejścia do motocykli w naszym kraju. Lepiej robić reportaże o "dawcach" do Interwencji
.
- testy motocykli offroadowych by Beavis - jestem ZA,
- testy używanych motocykli dual-sport by Beavis - jestem ZA,
- relacje sportowe z imprez offroadowych w kraju i za granicą by Beavis - jestem ZA,
... w sumie to mogę tak długo

-
Beavis - Moderator
Prosze .Nasze prośby zostały wysłuchane - http://tvnturbo.pl/0,1484985,magazyny.html
Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Na tvnturbo faktycznie chodził JEDNOŚLAD i był rewelacyjny,wolałbym tego jednoślada ale zobaczymy w piatek jak wygląda ten nowy program .Cieszmy się

Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Na tvnturbo faktycznie chodził JEDNOŚLAD i był rewelacyjny,wolałbym tego jednoślada ale zobaczymy w piatek jak wygląda ten nowy program .Cieszmy się

-
jordan23 - Stały bywalec
chyba najlepiej byloby zebrac wszystkie nasze roszczenia, ladnie to wszystko napisac i ktos ze scigacza moglby postarac sie pogadac z tvn turbo, przedstawiajac owe rzadania.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
jordan23 napisał(a):Prosze .Nasze prośby zostały wysłuchane - http://tvnturbo.pl/0,1484985,magazyny.html
Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Na tvnturbo faktycznie chodził JEDNOŚLAD i był rewelacyjny,wolałbym tego jednoślada ale zobaczymy w piatek jak wygląda ten nowy program .Cieszmy się![]()
Nic personalnego do Pana Damiana, ale jakoś mi się to nie widzi. Tz. widzi - testy starych, zajechanych motocykli, budżet pozwalający na dwa denne efekty i 3. minutowe relacje z imprez sportowych. Zauważcie, że w ramówce TVN Turbo największą popularnością cieszą się programy nie produkowane przez Polaków. Trzysta edycji "Zakupu kontrolowanego" (do Pana Kornaciego nic nie mam, bo zna się na rzeczy!), "MotoSzoł" prowadzone przez Prokopa czy w końcu żenująco słabe "O.P.T" (też nic nie mam do TEDEgo, choć nie oszukujmy się - Zientarski to on nie jest).
Powstanie kolejny programik, z którego tak naprawdę nic nie wyniknie, oprócz "podnietki", że "o motorach w TV gadają". Może to już coś, ale moim zdaniem jak coś robić to porządnie. Potrzeba młodych, kreatywnych ludzi i przede wszystkim kasy. Z tego, co pamiętam Grzesiek Dąbrowski bardzo fajnie radził sobie w "Jednośladzie", cokolwiek złego by się o nim nie mówiło.
Ale w sumie jak wymagać, żeby w naszej rzeczywistości powstał dobrze wyglądający program o motocyklach z dużym zapleczem merytorycznym, jeżeli motocykle to dalej egzotyka? Zresztą patrząc na zacofanie polskiej kinematografii komercyjnej (polecam film "Nie kłam kochanie!" - jest prawie tak samo debilnie zrobiony, co "Mgła" Franka Darabonta) nie ma co się dziwić, że w ponad 35 milionowym kraju nie ma komu robić porządnych programów motoryzacyjnych.
-
Beavis - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2