Wypożyczalnia motocykli.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- wypozyczalnia
- Świeżak
adrianCB napisał(a):Witam ja zapraszam do mojej wypożyczalni w Łodzi!! Strona internetowa to: www.wypozyczalniamotocykli.pl
Oprocz wypozyczen motocykli oferuje rowniez obsluge motocykli i samochodow osobowych. Zapraszam serdecznie
No to widze ze jak się zrobi pogoda to zgłosze się po horneta

- jammal17
- Świeżak
A w Poznaniu jest już taka wypożyczalnia motocykli
No witam forumowiczów!
Chciałem poinformować, że po Świętach Wielkanocnych rusza wypożyczalnia motocykli w Poznaniu.
Moto są nowe. Fazer i Gladius. Do tego kurtałka, kask z nowymi kominiarkami, rękawiczki.
Chętnych zapraszam.
MSN
Chciałem poinformować, że po Świętach Wielkanocnych rusza wypożyczalnia motocykli w Poznaniu.
Moto są nowe. Fazer i Gladius. Do tego kurtałka, kask z nowymi kominiarkami, rękawiczki.
Chętnych zapraszam.
MSN
MSN
- MSN
- Świeżak
Re: A w Poznaniu jest już taka wypożyczalnia motocykli
MSN napisał(a):No witam forumowiczów!
Moto są nowe. Fazer i Gladius. W planach CB600F Hornet. Do tego kurtałka, kask z nowymi kominiarkami, rękawiczki.
Chętnych zapraszam.
MSN
MSN
- MSN
- Świeżak
Re: Wypożyczalnia motocykli.
Grubas napisał(a):Zostałem zapytany i nie umiem odpowiedzieć. Widział ktoś coś takiego w PL, a najlepiej w Poznaniu lub okolicach?
słyszałem o www.wypozyczalniamotocykli.com, podobno kaucja 300zł i dają ciuchy za darmo, ale dałem posta przed chwilą z zapytaniem to od razu posądzono mnie o reklamę
fan CBR
- waldemar999
- Świeżak
no fakt, temat niby stary ale....
...ale mnie zainteresował. Poszukałem w necie i jest trochę takich ofert ale nic konkretnego. Ja osobiście chętnie pośmigał bym 2 dni suzuki v-stormem, kolejne dwa dni intruderem czy czymkolwiek innym z czystej ciekawości.
Czy może ktoś kożystał z takiej usługi wynajmu?? Może coś na mazowszu lub okolicach?
...ale mnie zainteresował. Poszukałem w necie i jest trochę takich ofert ale nic konkretnego. Ja osobiście chętnie pośmigał bym 2 dni suzuki v-stormem, kolejne dwa dni intruderem czy czymkolwiek innym z czystej ciekawości.
Czy może ktoś kożystał z takiej usługi wynajmu?? Może coś na mazowszu lub okolicach?
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
a w pyrlandii jest cuś takiego jak Liberty Motors
na Dąbrowskiego:
http://www.libertyrentals.pl/zamowienie-z.html
Kumpel z tego korzystał i był zadowolony, dostał Suzuki V-strom ze wszystkimi kuframi

http://www.libertyrentals.pl/zamowienie-z.html
Kumpel z tego korzystał i był zadowolony, dostał Suzuki V-strom ze wszystkimi kuframi
BMW F 650 GS
Nie pójdę do nieba, mam lęk wysokości
Nie pójdę do nieba, mam lęk wysokości
-
bajerwar - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2