Miłe zdarzenie, pozdrowienie
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

harry89 napisał(a):a jest jakis specjalny znak ze za mną jest policja oprocz migniecia dlugimi?
wystarczy użyć trochę inwencji twórczej i np. zakręcić kilka kółek palcem wskazującym lewej ręki skierowanym ku górze...
nauczyłem się tego od ludzi którzy właśnie zamiast migać długimi tak robili...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  
			- 

melvin - PierwszyOkrutny

jeżdżę od niedawna, gdzies w styczniu pierwszy raz motocyklista na gixerze 1000 mi machną ręką, nie widizalem co i jak bo jeszcze tego nie widzialem to mu nie odmachalem, a za mna gosc kx em jechal to widzialem w lusterku ze mu odmachal no to zalapalem 
 teraz juz z prawie kazdym siema siema pozdro pozdro 
				SM
			- 

marcio - Świeżak

cwaniak182 napisał(a):kreska napisał(a):tomcio napisał(a):Czemu mi teraz dopiero o tym mówicie teraz to wiem o co w tym chodzi ale jak zaczynałem jeździc to myślałem że gościu na wiekszym moto mi groźi albo cośA teraz to oczywiście odmachuje
![]()
padłem ;D ale dobre
To mnie rozwaliło śmieję się do monitora![]()
No co
Ale ja teraz tez sie z tego smieje
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
			- tomcio
 - Świeżak

zaczynałem jeździć z ojcem wiec wytłumaczył mi o co kaman z pozdrowieniami:) rzeczywiście czasami nie odmachuje bo nie zawsze można dojzec kogoc na moto 6 pasów dalej 
 aczkolwiek jak widze pozdrawiam czy to skuter czy to cros enduro naked scigacz chopper 
 jednoślade rules! aa bym zapomniał... Lewa W Górę!
				Suzuki GS500E '94
			- 

luucan - Świeżak

gdzies na jutube widzialem filmik, jak koles mijajac czopera odmachnal.w tym czasie moto wpadlo w szimmy i bum  
				zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
			- 

bolokolo - Bywalec

• Strona 2 z 2 • 1, 2