załoba i inne bzdury
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeszcze trochę i będzie żałoba Państwowa z powodu śmierci kota prezydenta...
Przesada... i tyle...
Rząd obiecuje... nawet mi sie nie chce wypowiadać na ten temat, bo rząd mamy debilny... jak zacznie rządzić nowe pokolenie to wszystko powinno się zmienić...
Anarchy ROX !!
Przesada... i tyle...
Rząd obiecuje... nawet mi sie nie chce wypowiadać na ten temat, bo rząd mamy debilny... jak zacznie rządzić nowe pokolenie to wszystko powinno się zmienić...
Anarchy ROX !!
"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
wlasnie bylo w wiadomosciach ze rzad sie zobowiazal pomuc rodzinom poszkodowanych. ale jak serio byli na gazie to nie powinni nic dostac!!
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Cóż oni ryzykowali i wiedzieli co może się stać i myśle że nie byli to ludzie którzy chcieli by żeby sie nad nimi użalać. Ryzykowali ale pamiętajcie że wsiadając na moto my ryzykujemy bardziej, bo szansa na śmierć na moto jest ponad 20 razy więkrza niż szansa że zginiemy podczas lotu samolotem.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
no wlasnie, jestem ciekaw reakcji mediow na taka sytuacje (odpukac w niemalowene) - jedzie sobie grupa motocyklistow, za drodze na zakrecie jest piasek, oni o tym nie wiedza i wszsycy ladnie zapier....,jednak jeden po drugim liczy slizga i zabija sie o przydrozne drzewa. bylo by pewnie "motocyklisci sieja smierc na drogach" albo "grupa lekkomyslnych motocyklistow..". o zalobie to by nawet nikt nie pomyslal, juz nie mowiac o jakiejkolwiek pomocy dla rodzin...
ale cotam, w koncu to BRoP (Banana Republic of Poland)
ale cotam, w koncu to BRoP (Banana Republic of Poland)
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Nie no piloci są mądzrzy i nie chcieli sie zabić a motocylkiści to debile, dawcy nerek i sami chcieli sie wbić w drzewo dlatego o żałobie czy pomocy nie ma mowy
:D:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
motocyklista = samobójca
nawet do nieba nie pójdzie bo samobójców nie biorą.
ja chce iść do piekła tam przynajmniej są motocykliści
i na pewno na motorach zapierdalają pija piwo, pala skręty i są tam wszystkie niedobre dziewczynki
ja tez lubię
http://pl.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7 ... re=related
nawet do nieba nie pójdzie bo samobójców nie biorą.
ja chce iść do piekła tam przynajmniej są motocykliści

ja tez lubię

http://pl.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7 ... re=related
BMW-BOKIEM, CBR-NA KOLE
POZDRO
POZDRO
-
MARTINEZ - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2