Wstęgi...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Słowo "chyba" mnie martwi...
Chyba, a raczej na pewno, to powinno być tak że jak ktoś zadaje pytanie to powinien sprecyzować czego ono dotyczy.
Wszystkie odpowiedzi w tym wątku (w tym moje) to tylko insynuacje nt. co autor miał na myśli.
Chyba, a raczej na pewno, to powinno być tak że jak ktoś zadaje pytanie to powinien sprecyzować czego ono dotyczy.
Wszystkie odpowiedzi w tym wątku (w tym moje) to tylko insynuacje nt. co autor miał na myśli.
Grzegorz
Hornet ('08)
Hornet ('08)
-
eleventh - Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Jasne a kilka tematów tygodniowo blokują albo wywalają krasnoludkiManhatan napisał(a):Przedewszystkim to jest HydePark, czyli dzial w którym można rozmawiać o wszystkim co tylko człowiekowi w głowie zaświta

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
blokujemy i wywalamy tematy w ktorych robi sie jedna wielka klotnia, smietnik i userzy zaczynaja sie wyzywac...ale ogolnie jest tak jak Manhatan mowi...mozna pytac o wszystko ale trzeba trzymac fason a nie z kazdego tematu robic smietnik.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Może mają umowę/zezwolenie na wykorzystanie tychże znaków?
Pomyśl jakby np. taki jincheng zaczął przyklejać sobie znaczki Harley-Davidson, albo buty firmy DK albo czegoś innego zaczęto oblepiać najkami, adasiami... Teraz to się nazywa podróbka i w sklepie tego nie kupisz tylko na stadionie, pomyśl dlaczego.
Pomyśl jakby np. taki jincheng zaczął przyklejać sobie znaczki Harley-Davidson, albo buty firmy DK albo czegoś innego zaczęto oblepiać najkami, adasiami... Teraz to się nazywa podróbka i w sklepie tego nie kupisz tylko na stadionie, pomyśl dlaczego.
- msebek
- Świeżak
Fajnie msebek tylko zmień tego awatarka, bo jak patrze na tego sierściucha to krew mi sie gotuje
:D:D:D

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
icid troche przesadzasz...ostatnio kazdego atakujesz. oficjalnie cie upominam.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Co jest gumiś masz zły dzień
Nikogo nie atakuje, tylko robie sobie jaja a w hydeparku chyba można??

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości