Po wyborach.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Głos oddałem na PO, co będzie hm..może coś zdziałają wiadomo jak każdy ma kraść to wybrać najlepiej tego co najmniej ukradnie a może coś przy okazji zrobi dla tego kraju. Naobiecywali wiele teraz pozostaje czekać ile z tego są w stanie zrobić / spełnić jeżeli nie uda się to będziemy na nich PiSioczyć za parę lat...
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
Prezydent.Hehe,dobre.
Moim zdaniem nie ma co się wypowiadać na temat partii.Jestem przekonany,że 90 % wyborców NIE czytało programu żadnej z nich.Głosowanie odbyło się na podstawie samej kampanii,a to nie za dobrze.Czas pokaże co zrobi Tusk,ale należy pamiętać,że liberalizm nie jest korzystnym ustrojem politycznym przynajmniej według mojego zdania.
Moim zdaniem nie ma co się wypowiadać na temat partii.Jestem przekonany,że 90 % wyborców NIE czytało programu żadnej z nich.Głosowanie odbyło się na podstawie samej kampanii,a to nie za dobrze.Czas pokaże co zrobi Tusk,ale należy pamiętać,że liberalizm nie jest korzystnym ustrojem politycznym przynajmniej według mojego zdania.
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
no ja tez jestem zadowolony,juz sobie policzylem ze jak przez zime bede zarabial tyle co w irlandi to nie bede musial brac kredytu na motocykl zeby na sezon czyms fajnym pofisiowac,w koncu Tusk mi to obiecal ze zrobi mi irlandie w polsce bo cud sie wydarzy hurrrrrrraaaaaaa niech zyje nam premier TUSK!!! 

xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
no absolutnie nie zapomnialem,a nawet ci powiem ze moja matka mogla wykupic mieszkanie za 8zl!!!!!!!!! i ok 2mln ludzi tez to moga zrobic;-)
no ale zobaczymy skoro teraz ma byc irlandia i cud gospodarczy to bedzie mnie nawet stac na dacze nad morzem srodziemnym hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaa
kto chce jechac na wakacje nad morze srodziemne?organizuje wyjazd ja wszystko stwiam bo bede teraz bogaty jak irlandczyk!!!!!!!!
hehehe
no ale zobaczymy skoro teraz ma byc irlandia i cud gospodarczy to bedzie mnie nawet stac na dacze nad morzem srodziemnym hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaa
kto chce jechac na wakacje nad morze srodziemne?organizuje wyjazd ja wszystko stwiam bo bede teraz bogaty jak irlandczyk!!!!!!!!
hehehe
xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Kacora poje***bało jeszcze bardziej
,a ja myslalem,ze juz głupszym być nie mozna...
http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2 ... ce,1001515

http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2 ... ce,1001515
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
no absolutnie nie zapomnialem,a nawet ci powiem ze moja matka mogla wykupic mieszkanie za 8zl!!!!!!!!! i ok 2mln ludzi tez to moga zrobic;-)
I co uważasz że to dobrze że można kupic mieszkanie na wlasnosć za 8 zł??
Bo ja uważam że to jest kradzież w bialy dzień!!! i to jeszcze za aprobatą PiSowskiej częsci swiata. Kiedyś za wykup takiego mieszkania placilo sie ciężką kase a teraz Pokurcz jeden z drugim stworzyli ustawe pod publike a tu taki wał ze Sprawiedliwości.
PiS - Przeproście i spie......
Części do Bandita !
- Szkot :>
- Świeżak
Labiss napisał(a):Prezydent.Hehe,dobre.
Moim zdaniem nie ma co się wypowiadać na temat partii.Jestem przekonany,że 90 % wyborców NIE czytało programu żadnej z nich.
Stary to nie ma zadnego znaczenia! Wystarczy spojzec jak wypowiadal sie Kaczynski, a jak Tusk. Normalnie, ocza i usza nie wierze - ta Kaczka nie umie sie (NAWET) wypowiadac!!!! NORMALNIE MASAKRA, zachowuje sie jak prostak - po prostu zenada nawet PRZEZ RZ RZENADA!!!!! Reasumujac ten malutki, a raczej ogromny powod powinien miec decydujacy wplyw. Dobre bylo jeszcze po ogloszeniu wyborow... Tusk sie nawet popisal, bardzo ladnie. Brawo! Kaczynki, zaczal biadolic o froncie, szkoda sie denerwowac, przegral i to najwazniejsze.
Juz jest PO

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Labiss napisał(a):Jestem przekonany,że 90 % wyborców NIE czytało programu żadnej z nich.
Program ??? A co to takiego? Stek pobożnych życzeń?
Trzeba patrzeć jak głosują w sejmie, to rozczarowania później nie będzie.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2