prawo jazdy a1, co zrobią jak złapią na większym moto niepeł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a ja mam 15 lat
a w czerwcu będe miec 16
jako ze mozna 3 miesiace przed zdawac w marcu będe chodzil na A1
obecnie poruszam się na Cagivie Mito 125 (legalnie zar. na 125 ) a mam tylko karte motorowerową. Dużych problemów niemiałem z policją. Po odbiorze prawka mam zamiar kupic coś powyżej 125 np. Zxr 400 lub Er6N niby 650 ale słabsze niz zxr400
ale to tylko narazie sÄ… plany
Poszan ;]

- igor46
- Świeżak
Spoyler92,adik09,igor46, hubit..... BUAHAHAHAHA tyle co sądzę o waszej inteligencji i doświadczeniu ;]
- WhiteArmy00
- Świeżak
yyy...600 powiadacie tak? nienajgorzej...i niedlugo beda pytania na forum gdzie mozna kupic jakas 600 do 3k zł x_X dobijające...że moi rówieśnicy tworzą opinie o osobach w tym samym wieku...i jeszcze taką...'-.- Boże widzisz i nie grzmisz...
BTW za jazdę bez uprawnień mandat lub sprawa w sądzie grodzkim czy rodzinnym, nie jestem pewien, w najgorszym przypadku sędzia może zarządzić odroczenie do x wieku/lat zdawania na prawko. (ale to chyba przy spowodowaniu wypadku) jeżeli napisałem głupoty to przepraszam i proszę o poprawienie.
BTW za jazdę bez uprawnień mandat lub sprawa w sądzie grodzkim czy rodzinnym, nie jestem pewien, w najgorszym przypadku sędzia może zarządzić odroczenie do x wieku/lat zdawania na prawko. (ale to chyba przy spowodowaniu wypadku) jeżeli napisałem głupoty to przepraszam i proszę o poprawienie.
- BoguS
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości