Trudne sprawy [18+]
Melvin, zamierzam im pokazać, jak się zbiera cały kufer grzybów jeżdżąc V-stromem
Wrócą do siebie z podkulonym ogonem tak, że nawet mieszkańcy nie usłyszą, że przejeżdżały tamtędy jakieś motocykle
Wrócą do siebie z podkulonym ogonem tak, że nawet mieszkańcy nie usłyszą, że przejeżdżały tamtędy jakieś motocykle
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Dla mnie przedlift to taka kupa, odpad z produkcji pomiędzy kozackim e36coupe które nigdy się nie znudzi ze swoją bryłą a e46 coupe polift które jest wręcz futurystycznym bratem e36...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
jade za tydzien obejrzec. auto wymienione 5tys temu dwumas i sprzeglo, kompletny zawias, amory, tuleje, drazki, koncowki., poduszki, tarcze z klockami, nacinane jeszcze nowki. olej 2tys temu.
ale swieci check i na kompie wywala blad cewki 1-3. ale auto nie gasnie ani nie ma spadku mocy, pewnie wymiana cewek zalatwi problem?
ale swieci check i na kompie wywala blad cewki 1-3. ale auto nie gasnie ani nie ma spadku mocy, pewnie wymiana cewek zalatwi problem?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):kupta wy se w koncu porządne samochody alfe albo mercedesa
Pożondne ałto jest tylko jedno. I to jest golf. Ó mnie pod remizom innyh nie ma. A pozatym wójek Janush muwił rze to najlepsze ałto
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):suhy-19 napisał(a):kupta wy se w koncu porządne samochody alfe albo mercedesa
Pożondne ałto jest tylko jedno. I to jest golf. Ó mnie pod remizom innyh nie ma. A pozatym wójek Janush muwił rze to najlepsze ałto
:lol
zapomniałeś o pasztecie, wektrze i poldżerach caro.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Dla mnie jak ktoś opisuje że pół auta wymieniał to obrazuje że wiecznie coś się sypie
Ja mam swojego Leona 4 lata i jedyne z tych co on tam na wypisywał to klocki wymieniłem
Na forum BMW wczoraj koleś przyszedł z płaczem że inne BMW się sprzedają od handlarzy a jego któryś miesiąc próbuje upchnąć i nic... Gdy dał linka pół opisu było co to on wymieniał a sporo tego było nie odniósł byś wrażenia że trefne auto i się sypie ?
Ja mam swojego Leona 4 lata i jedyne z tych co on tam na wypisywał to klocki wymieniłem
Na forum BMW wczoraj koleś przyszedł z płaczem że inne BMW się sprzedają od handlarzy a jego któryś miesiąc próbuje upchnąć i nic... Gdy dał linka pół opisu było co to on wymieniał a sporo tego było nie odniósł byś wrażenia że trefne auto i się sypie ?
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
devil, czyli auta z wymienionym rozrządem nie kupisz, bo ktos wymieniał i się sypie?
różnica jest taka, że jak kupujesz używkę nawet 7latka to te auto nei ma przebiegu 150tyś tylko więcej (w 80% przypadkach), a ja patrzę po jeszcze starszych, więc to są już przebiegi gdzie wymienia się zawias, sprzęgło, dwumas etc
różnica jest taka, że jak kupujesz używkę nawet 7latka to te auto nei ma przebiegu 150tyś tylko więcej (w 80% przypadkach), a ja patrzę po jeszcze starszych, więc to są już przebiegi gdzie wymienia się zawias, sprzęgło, dwumas etc
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
O trzecim swiecie nic nie wiem, ale powaznie sie zastanawiam, czy ktos bedzie do mnie strzelal czy tylko do drona? A moze uda sie i cala historia skonczy sie na zaplaceniu $5 ... Niby taka wolnosc w tej hameryce a czlowiek sobie nawet nie moze polatac spokojnie ... swoja droga bardzo dziwny kraj/kraje
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
problem 3ciego swiata jest taki, ze pomaga im sie w zly sposob. daje im sie gotowe zamiast pokazac jak cos zrobic.
tam nikt nikogo nie uczy efektywnie uprawiac pól tylko zsylaja tony żarcia.
tam nikt nikogo nie uczy efektywnie uprawiac pól tylko zsylaja tony żarcia.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Vergon napisał(a):Streści mi ktoś te problemy trzeciego świata?
Streszczenie sagi "Kaai kupuje samochód"
Kaai kupuje samochód w ten sam sposób w jaki ten sam Kaai kupował GIXa.
KONIEC
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Vergon napisał(a):Streści mi ktoś te problemy trzeciego świata?
Na samym początku należy cofnąć się wstecz do genezy określenia "kraje trzeciego świata". Podziału świata na 3 grupy dokonano w trakcie zimnej wojny - pierwszy świat to kapitalizm, drugi komunizm, a trzeci to państwa o niewielkim znaczeniu politycznym, które nie pasują ani do jednych ani do drugich.
Obecnie krajami trzeciego świata nazywa się państwa, które są zacofane gospodarczo. Co to oznacza - chyba każdy wie (bieda, kiepska edukacja itd.) Braki te zachód próbuje uzupełnić gotowcami, co na dłuższą metę daje efekt odwrotny - pogłębienie zacofania (po co się starać jak się należy?).
-
Angler - Bywalec
Dawno dawno temu gościliśmy w szkole księdza misjonarza. I opowiedział nam to i owo xDDD
Taki mały murzynek woli spać na ziemi niż sklecić sobie łóżko.
Najlepiej to nie ingerować, zostawić, nie zaglądać.
Taki mały murzynek woli spać na ziemi niż sklecić sobie łóżko.
Najlepiej to nie ingerować, zostawić, nie zaglądać.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
melvin napisał(a):Vergon napisał(a):Streści mi ktoś te problemy trzeciego świata?
Streszczenie sagi "Kaai kupuje samochód"
Kaai kupuje samochód w ten sam sposób w jaki ten sam Kaai kupował GIXa.
KONIEC
dokładnie!
gixa polowałem 8 miesięcy i kupiłem i jestem cholernie zadowolony. auta szukam od listopada, także jak na mnie, krótko!:D
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum