POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
siemanko wszem i wobec 
mam na imię Konrad jestem z Wrocławia właśnie poszukuję jakiegoś sprzętu chciał bym jeździć bez awaryjnie i ekonomicznie sportowo i bezpiecznie ;P
pozdro

mam na imię Konrad jestem z Wrocławia właśnie poszukuję jakiegoś sprzętu chciał bym jeździć bez awaryjnie i ekonomicznie sportowo i bezpiecznie ;P
pozdro

- mlody-rider
- Świeżak
Siemacie Bikery 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
			22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
Lewa w góre moto-świry!:) 
Jestem z takiej maleńkiej wiochy 20 km od wawy, solec,bo tak sie zwie, koło konstancina-jeziorny, dawno został zapomniany przez Boga i nic sie tu nie dzieje, nawet niedawno postawili baner nowo powsałego osiedla na którym widnieje napis: "o krok od cywilizacji" 

kmx125=>CB1=>teraz przez zime biore sie za budowe streetfightera z F2,F3:)
pozdro
				Jestem z takiej maleńkiej wiochy 20 km od wawy, solec,bo tak sie zwie, koło konstancina-jeziorny, dawno został zapomniany przez Boga i nic sie tu nie dzieje, nawet niedawno postawili baner nowo powsałego osiedla na którym widnieje napis: "o krok od cywilizacji"

kmx125=>CB1=>teraz przez zime biore sie za budowe streetfightera z F2,F3:)
pozdro
Qudłaty zwierz >:/
			- 

Ryś^._.^
- Świeżak
Cześć Wszystkim!! Jestem Mariusz(21l.) , pochodzę z Krotoszyna k/Ostrowa Wlkp. Na wiosnę '09 planuję zakup kolejnego moto  , najprawdopodobniej będzie to bandit GSF600N!
, najprawdopodobniej będzie to bandit GSF600N! 
Jestem właścicielem pary zabytkowych dwukołowców :
Jawa 175 typ 356, rok 1959
Komar 2320 , rok 1970
Mimo iż moja Jawa jest sprawna, na chodzie postanowiłem przez zimę doprowadzić ją do stanu idealnego:) zarówno pod względem mechanicznym jak i optycznym. Mam nadzieję, że fachowcy(których z pewnością na tym forum nie brakuje!) w razie potrzeby udzielą mi stosownych rad i wskazówek:-)!!

Jestem właścicielem pary zabytkowych dwukołowców :
Jawa 175 typ 356, rok 1959
Komar 2320 , rok 1970
Mimo iż moja Jawa jest sprawna, na chodzie postanowiłem przez zimę doprowadzić ją do stanu idealnego:) zarówno pod względem mechanicznym jak i optycznym. Mam nadzieję, że fachowcy(których z pewnością na tym forum nie brakuje!) w razie potrzeby udzielą mi stosownych rad i wskazówek:-)!!
- szneka
- Świeżak
fachowcow ci u nas pod dostatkiem tylko niektorzy sa tacy "a tata Marcina powiedzial" wiec musisz uwazac 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Ścigacz.pl
elo wszystkim, jestem Karol mam RMX'a .Jestem z okolic Malborka 
Ps. tak przy okazji to moze jest ktos z tych stron kto tez jezdzi amatorsko crossem?
				Ps. tak przy okazji to moze jest ktos z tych stron kto tez jezdzi amatorsko crossem?
XR 400R |  | Kula daje fula  |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
			 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0- 

Kula07
- Stały bywalec
Siemano. Mam na imie Norbert. Latek 16, na codzien interesuje sie wszelka muzyka klubowa;) posiadam wlasne radio internetowe. Wszystkich zachec do odwiedzania i sluchania:P(w szczegolnosci k.mix nasz glowny). Jezdze Yamaha TZR z 03 roku:) nowa buda juz. Pochodze z okolic Debicy. jakis zlocik czy cos to pisac heh;) Pozdrawiam
				 ZAPRASZAM KLUBOWICZOW
 ZAPRASZAM KLUBOWICZOW- Tyoka
- Świeżak
heheheh Krzeszowice rulezzz! Okolica przypadla mi do gustu, w szczegolnosci jezioro osloniete wapieniami w Zabierzowie, nie mowiac juz o kamieniolomie w Zalesiu (jurajskia fauna morska)  Bajerancki teren pod wzgledem geologicznym. Pozdrawiam
 Bajerancki teren pod wzgledem geologicznym. Pozdrawiam
				 Bajerancki teren pod wzgledem geologicznym. Pozdrawiam
 Bajerancki teren pod wzgledem geologicznym. PozdrawiamNever let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
Siema  Mam na imię Krzysiek jestem z Bytomia. 20 lat, student.
 Mam na imię Krzysiek jestem z Bytomia. 20 lat, student.
Na jeździłem jeszcze na żadnym motorze, więc chciałbym się dowiedzieć więcej na temat jak co i gdzie.
(Mam na myśli mechanikę i technike jazdy)
Marzy mi się na początek aprilka rs125

Na jeździłem jeszcze na żadnym motorze, więc chciałbym się dowiedzieć więcej na temat jak co i gdzie.
(Mam na myśli mechanikę i technike jazdy)
Marzy mi się na początek aprilka rs125
- NoomRevlis
- Świeżak
Witam, mam na imie Kuba mam 20lat jestem z Katowic i własnie nabylem swoj pierwszy motocykl Kawasaki Ninja ZX6R 600, wiem ze powinienem zaczac od czegos mniejszego ale wydaje mi sie ze dam sobie rady, bo juz od dziecka mialem doczynienia z motocyklami:) pozdrawiam wszystkich 

- 

wyspa19
- Świeżak
Witam Z Kozienic...
Witam wszystkich na forum.Od kilku tygodni stałem się posiadaczem Hondy CB 500, mieszkam w Kozienicach jak do tej pory śmigałem Yamahom Majesty 125.Pozdrawiam wszystkich Kamil.
				kamilo1533
			- 

Kamillo
- Świeżak