POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam forumową brać motocyklową! Na imie mam Kinga, 21 lat, dwa kólką towarzyszą mi odkąd pamiętam ze względu na pasje rodzinną. W sercu zawsze było desmo, choć pierwsze kroki stawiałam na japonii ( poniekąd ze względów finansowych)Ten sezon był przełomowym, gdyż moglam zrealizować marzenie o włoszczyźnie- Ducati 750 SS.
- KingRider
- Świeżak
Witamy Wszystkich
Mateusz D i Przemek D z Radomia
Od miesiąca jesteśmy posiadaczami dwóch GSR-ów
(otwórz link)
(otwórz link)
pozdrawiamy
Mateusz D i Przemek D z Radomia
Od miesiąca jesteśmy posiadaczami dwóch GSR-ów

pozdrawiamy
Suzuki GSR600A
-
Mateusz D - Świeżak
Witam wszystkich,
nazywam się Olaf, mam 18 lat i jestem z warszawy
Prawko kat A mam już od lipca, ale motor zamierzam mieć na następny sezon (po maturze :p)
moim marzeniem jest Bandit 600N (model z lat '95-2000) jeśli chodzi o estetykę, ew. inny bandit 600,
najbardziej interesują mnie dłuższe trasy, chciałbym na nim zjeździć całą polskę, a później europę,
mam nadzieję, że dobry motor do tego celu sobie upatrzyłem?
jako że wiedzy na temat motocykli nie mam zbyt obszernej, dlatego właśnie rejestruję się na tym forum, żebyście Wy ewentualnie nakierowali mnie na coś lepszego
Pozdrawiam
Olaf
nazywam się Olaf, mam 18 lat i jestem z warszawy

Prawko kat A mam już od lipca, ale motor zamierzam mieć na następny sezon (po maturze :p)
moim marzeniem jest Bandit 600N (model z lat '95-2000) jeśli chodzi o estetykę, ew. inny bandit 600,
najbardziej interesują mnie dłuższe trasy, chciałbym na nim zjeździć całą polskę, a później europę,
mam nadzieję, że dobry motor do tego celu sobie upatrzyłem?
jako że wiedzy na temat motocykli nie mam zbyt obszernej, dlatego właśnie rejestruję się na tym forum, żebyście Wy ewentualnie nakierowali mnie na coś lepszego

Pozdrawiam
Olaf
- Spe3dy
- Świeżak
Witam Wszystkich
Prawie dwudziesto letni mieszkaniec Wroclawia
Prawko B od roku i jestem w oczekiwaniu na egzamin praktyczny kategori A
mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i na wiosne byc moze kupie moto
pozdrawiam

Prawie dwudziesto letni mieszkaniec Wroclawia

Prawko B od roku i jestem w oczekiwaniu na egzamin praktyczny kategori A

mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i na wiosne byc moze kupie moto

pozdrawiam
-
jogurtt - Świeżak
Witam , Mam na imie Magda . Muszę przyznać że wciągłęła Mnie ta stronka
a czytanie to Moja słabość , też między innymi w tych dziedzinach, stąd też to przywitanie tak późno. Pozdrawiam serdecznie i życze szerokości

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Przywitanie
Witam wszystkich,
jeżdżę od 2005, przewinęły się w tym czasie GSX 1100F
, Africa Twin
, Varadero 1000
, aktualnie nowy xt 660r.
Pozdrawiam
jeżdżę od 2005, przewinęły się w tym czasie GSX 1100F

Pozdrawiam
PIEL
GSX 1100F
Africa Twin
Varadero 1000
XT 660R
--------------------------------------------------------
Zagadka ludzkiego żywota nie polega, żeby tylko żyć, ale na tym, po co żyć.
GSX 1100F
Africa Twin
Varadero 1000
XT 660R
--------------------------------------------------------
Zagadka ludzkiego żywota nie polega, żeby tylko żyć, ale na tym, po co żyć.
-
piel - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczow!
Łukasz 19 lat na dniach :wink:
Jeszcze nie moge sie pochwalic zadnym pojazdem (do wiosny), ale prosze wszystkich chetnych o pomoc w wyborze pierwszych 2oo w odpowiednim temacie. Z gory dzieki za cieple przyjecie. :D
Łukasz 19 lat na dniach :wink:
Jeszcze nie moge sie pochwalic zadnym pojazdem (do wiosny), ale prosze wszystkich chetnych o pomoc w wyborze pierwszych 2oo w odpowiednim temacie. Z gory dzieki za cieple przyjecie. :D
- overD
- Świeżak
Witam !
Juz od dlozszego czasu czytam wasze forum, lecz kupno sprzetu zbliza sie nieublagalnie to dopiero teraz nabralem odwagi by sie zarejestrowac
i tak sie tu znalazlem
-> skad jest
mieszkam w szczecinie
->czym jezdzil, jezdzi
jezdzilem wieloma wynalazkami. ale obecnie to linia 51 i potem w jakis bimbaj'
->chcialby jezdzic
bezpiecznie
-> itd.
ano mam 19lat trenuje LA wystarczy ?
Pozdrawiam
Juz od dlozszego czasu czytam wasze forum, lecz kupno sprzetu zbliza sie nieublagalnie to dopiero teraz nabralem odwagi by sie zarejestrowac

i tak sie tu znalazlem

-> skad jest
mieszkam w szczecinie
->czym jezdzil, jezdzi
jezdzilem wieloma wynalazkami. ale obecnie to linia 51 i potem w jakis bimbaj'

->chcialby jezdzic
bezpiecznie

-> itd.
ano mam 19lat trenuje LA wystarczy ?

Pozdrawiam
kiedy bede szedl dolina cienia smierci nie ulekne sie przed zlem, bo jestem najtwardszym skur... w dolinie.
-
shepherd - Świeżak
elo nazywam sie marcin i jestem riderem z Konstantynowa koło Łodzi. jezdze Honda MTX 125 cross... chce pokazac sie jako osoba la ktorej FMX nie ma tajemnic...
pozdro dla admina

czy jeździsz na czterech, dwóch, czy jednym kole, zawsze ważny jest styl. 1096
- ghost_1096
- Świeżak
Witam Wszystkich - Mam na imie Przemek i od kilku miesięcy na swoim blankiecie Prawa Jazdy posiadam Kategorie A+B
Jak narazie posiadam moto Honda Shadow 700cm , ale rozglądam się za Yamahą R6. (roczniki 2000 - 2002)
Wiem że to dwa zupełnie różne motory ale na początek chciałem nauczyć się zachowań na drodze na motorku troszke bardziej do ogarnięcia stąd Shadowka na początek... Zrobiłem motorem około 30tyś/kilometrów. Cały czas mam respekt do motoru , lubie nim przyspieszać na prostej ale nie lubie pajacować bo wiem że to nie są cztery kółka...
Na codzień jeżdżę Toyotą Celicą z 2002 roku , stąd zamiłowanie do silników wysokoobrotowych.
Witam raz jeszcze i Pozdrawiam.

Jak narazie posiadam moto Honda Shadow 700cm , ale rozglądam się za Yamahą R6. (roczniki 2000 - 2002)
Wiem że to dwa zupełnie różne motory ale na początek chciałem nauczyć się zachowań na drodze na motorku troszke bardziej do ogarnięcia stąd Shadowka na początek... Zrobiłem motorem około 30tyś/kilometrów. Cały czas mam respekt do motoru , lubie nim przyspieszać na prostej ale nie lubie pajacować bo wiem że to nie są cztery kółka...
Na codzień jeżdżę Toyotą Celicą z 2002 roku , stąd zamiłowanie do silników wysokoobrotowych.
Witam raz jeszcze i Pozdrawiam.
-
bboy4 - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczów.
Nazywam się Kuba I mieszkam w Sobolewie (woj. mazowieckie).
Obecnie jeżdże na moto Kinroad xt50py. Mam go od lipca br. i zrobiłem narazie ok. 1100 km przebiegu.
Nazywam się Kuba I mieszkam w Sobolewie (woj. mazowieckie).
Obecnie jeżdże na moto Kinroad xt50py. Mam go od lipca br. i zrobiłem narazie ok. 1100 km przebiegu.
- pluton_1993
- Świeżak
Elo wszystkim..
Jestem kolejnym gościem ktory zaraził sie jednośladami..
Od czerwca do śierpnia posiadałem GSX-R 600 z 1998r. Na nowy sezon coś nowszego..
Do zobaczenia na szosie..

Jestem kolejnym gościem ktory zaraził sie jednośladami..

Do zobaczenia na szosie..

Ostatnio edytowano 15/11/2008, 15:42 przez ..::KoNik::.., łącznie edytowano 2 razy
-
..::KoNik::.. - Świeżak