wypadki
ogólnie...
Każdy z nas lubi tą adrenaline na trasie, ale oni obydwaj chyba byli zbyt pewni swoich umiejetności, poza tym sa trasy gdzie mozna szaleć, ale w jednym!!! kierunku. Pozostaje nam tylko głeboko zastanowić sie nad swoją jazdą....
- bayer2
- Świeżak
Ja dziś wstałam rano, zaparzyłam kawkę i pomyślałam, że skoczę po bułki do piekarni na rogu. Kicam na dół analizując jeszcze sen i nagle patrzę, coś mi nie gra i nagle auto wpie****la się w motocyklistę z wielkim hukiem. Zrobiło mi się gorąco, akcja koszmarna, w ogóle nie ogarniam co się dzieje. Podbiegłam do motocyklisty, chciałam pomóc, ale był tak wykręcony, a mi tak się trzęsły łapy, że nawet nie mogłam mu zdjąć kasku, o reanimacji nie wspominając (a mam za sobą 3 kursy). W zasadzie od razu zajechała policja, karetka, straż, a ja musiałam zostać jako świadek. Ziomek z moto niestety nie podołał i odjechał w czarnym worku, ja stoję i czekam. A przecież poszłam tylko po bułki. Kompletnie się w środku rozsypałam, policji nic nie mogłam powiedzieć, zero możliwości artykulacji i tylko co chwila zrekałam na moją cebulkę, która stała zaparkowana 5 metrów wcześniej. Jutro chciałam jechać z Berlina do Wawy na moto... ale chyba skuszę się na usługi pkp.
Kto ma charakter, żyje jak chce.
-
Magdalena0208 - Świeżak
Magdalena0208 napisał(a):Ja dziś wstałam rano, zaparzyłam kawkę i pomyślałam, że skoczę po bułki do piekarni na rogu. Kicam na dół analizując jeszcze sen i nagle patrzę, coś mi nie gra i nagle auto wpie****la się w motocyklistę z wielkim hukiem. Zrobiło mi się gorąco, akcja koszmarna, w ogóle nie ogarniam co się dzieje. Podbiegłam do motocyklisty, chciałam pomóc, ale był tak wykręcony, a mi tak się trzęsły łapy, że nawet nie mogłam mu zdjąć kasku, o reanimacji nie wspominając (a mam za sobą 3 kursy). W zasadzie od razu zajechała policja, karetka, straż, a ja musiałam zostać jako świadek. Ziomek z moto niestety nie podołał i odjechał w czarnym worku, ja stoję i czekam. A przecież poszłam tylko po bułki. Kompletnie się w środku rozsypałam, policji nic nie mogłam powiedzieć, zero możliwości artykulacji i tylko co chwila zrekałam na moją cebulkę, która stała zaparkowana 5 metrów wcześniej. Jutro chciałam jechać z Berlina do Wawy na moto... ale chyba skuszę się na usługi pkp.
Wyrazy wspolczucia z powodu tego co widzialas. Nigdy nie wiemy co Nas czeka. Ty wyszlas po bulki, On wyjechal...? po smierc...

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki... Masakra. Teraz mam analizę, bo może jakbym się bardziej postarała, to by mi się udało zdjąć mu ten kask...
-
Magdalena0208 - Świeżak
sorry za OT
jakbyśmy mieli tak rozpatrywać, to żadne z nas nie wsiadłoby nawet na rower
wsiadaj i jedź
jakbyśmy mieli tak rozpatrywać, to żadne z nas nie wsiadłoby nawet na rower
wsiadaj i jedź
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
o rany, wyrazy współczucia. Przy mnie jeszcze nikt nigdy na drodze nie zszedł.... Raz tylko w nocy o mało nie przejechałem po sztywnym.... Trzymaj się !
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Magdalena0208: ja juz widzialam kolege z naszej branzy jak zszedl w ułamkach sekund, tez pózniej przez kilka dni zastanawialam sie jakie kruche to zycie, ale kocham jazde i nie mozna sie dac zwariowac zeby nie jezdzic, tym bardziej trzeba wsiadac i zwalczyc wewnetrzny strach. Czytam ze masz cebulke:-) ja tez:-)
- bayer2
- Świeżak
Trzeba jeździć, trzeba. Co weekend robię ponad 500km. Ale wiecie co, ja czasami mam przeczucia. Niejedno już mi uratowało życie. Myślę, że warto im ufać.
-
Magdalena0208 - Świeżak
-
maciejka69 napisał(a):w sensie, że jedziesz jutro kolejo państwowo ?
Tak. Ale w Wawie czeka na mnie drugie moto, więc luźno, tam pokicam

-
Magdalena0208 - Świeżak
-
MaximusPL - Świeżak
- fz6
- Świeżak
grunder napisał(a):silnik pójdzie na Allegro , pewnie jeszcze dobry
Kurwa, człowiek prawie w niebie, a ty pierdolisz o jakimś silniku, ocknij się
GSX1400
-
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
ASR1927 - Moderator
-
kto wie, w jakim stanie sa Ci chlopaki?
http://filmy.scigacz.pl/Pokaz_stuntu_za ... _wypadkiem
http://filmy.scigacz.pl/Pokaz_stuntu_za ... _wypadkiem
- bayer2
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości