Debile
cycu_rsko napisał(a):Mam kolege, ktory ma znajomego, ktory ma brata, ktorego kolega uciekl motocyklem przed policja !
Chłopie, a ja mam takiego kolegę, którego znajomy ma brata, którego wujka żona, czyli ciotka to bliska znajoma tego policjanta, który gonił tego, o którym mowa
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Sykopson napisał(a):a ja nie mam kolegów i jestem emo
oj tam, nie rób scen. Poza tym koledzy niby są fajni, ale jak ich nie masz to mniejsze szanse, że znajomy Ci kobietę odbije. Zawsze są te plusy dodatnie
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Mam kolege, ktory ma znajomego, ktory ma brata, ktorego kolega uciekl motocyklem przed policja !
No to ja się pochwalę! Osobiście dwa razu uciekłem policji. Pierwszy raz Rometem, drugi MZ-ką. W obu przypadkach "pościg" odbywał się Polonezem. Tablice rejestracyjne posiadałem. Z przyczyn oczywistych nagrania video nie było. Obie sytuacje miały miejsce w ubiegłym wieku na nieutwardzonych drogach i kończyły się parkowaniem za chlewem.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
pan_wiewiorka napisał(a):Ja uciekałem wartownikom. Raz Pan Ociec musiał mnie z wartowni odbierać (złapali mnie) po czym spuścił mi niemożebny wp***ol. Co faktu nie zmienia, że później uciekałem jeszcze wielokrotnie, jednak wizja łomotu dodawała mi skrzydeł i nie dałem się już złapać.
cos w tym jest...
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
-
ferro - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości